Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Mitek napisał:

Nie ma ktoś jakiegoś karnetu do Białki na niedzielę. Potrzebuję dosłownie dwa trzy razy podjechać a nie będę płacił przecież półtorej paczki? No najwyżej sobie podejdę...

Pozdro

W tłoku to kracniesz, najwyżej reprymendę zbierzesz😉

28 minut temu, zając napisał:

Powiem szczerze że mimo niedzielnej frekwencji pojeździliśmy znakomicie,  ośrodek bardzo fajny, ale jutro będzie coś innego 🙂

Kilka fotek z dzisiaj:

20260215_140205.thumb.jpg.968466d0f2a8d9d1db160724cee37c58.jpg20260215_140151.thumb.jpg.eea01d4b593f93c91ffd6c2d673d0c65.jpg20260215_121302.thumb.jpg.303d055be216c67dd2b2ec41f7d6cec0.jpg20260215_120309.thumb.jpg.b451f9e88885559f9ea3813374b37f0c.jpg20260215_115017.thumb.jpg.0c5d50c3fd09258ec0bdb50b2b948b68.jpg

Holzriese zaliczone czy nie w Croda Rosa ( na zdjęciach ją widać) bo ta trasa jest obłędna.

Edytowane przez PTT
  • Thanks 1

Teraz, zając napisał:

Jeśli to ta prawa z 3-go zdjęcia,  to tak 😁

No to szacun bo ja miałem trochę strach jak spojrzałem w dół ale było zaliczenie i kumpel bił brawo bo myślał, że się poddam. Było spokojnie bez ześlizgów trasa pusta.

• Like 1

44 minuty temu, bubol.T napisał:

@zając , @Chertan , @Janstrasznie sie znęcacie, ale przynajmniej niedziela była dzisiaj dla nas, krajowych narciarzy 💪

Spoko,  zwykle jak wyjeżdżamy to akurat jest śnieg tak żeby np. dało radę skiturowo na Pilsko się wybrać, a jak wracamy to kiedy moglibyśmy weekendowo się wybrać, to już jest pozamiatane 😂

3 minuty temu, Mitek napisał:

Marku również dzięki, że chciało ci się wstać i przyjechać do tego narciarskiego Mordoru aby chwilę pogadać.

Pozdrowienia serdeczne dla Twoich!

Mariusza tak dawno nie widziałem, był w Białce?

Pozdro

Nie Mario nie był, ale za pośrednictwem SO się dowiedział, że byłeś. Sorka za wykorzystanie zdjęcia, ale nie mogłem się oprzeć. Pozdrowiłem wszystkich w Twoim imieniu (mam nadzieję że nie będziesz miał z tym problemu), w dość humorystyczny sposób włącznie z Adminem 🙂. Mimo że się tam już nie udzielasz z wiadomych powodów, masz nadal zwolenników jak i zagorzałych przeciwników. Marionen poprosił, więc przekazuję. Marionen musiałby na głowę upaść, żeby do Białki przyjechać na narty. Nie oczekuj rzeczy niemożliwych.

pozdro

ps. Janek Cię nie rozpoznał, czyli są znamiona wskazujące na delikatną demencję.

• Like 1

27 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Hehe. Marionen to narciarski wariat więc jak poczułby krew to mógłby nawet wpaść na taki irracjonalny pomysł.

My pozdrawiamy zawsze i wszędzie wszystkich tak, że bardzo dobrze zrobiłeś.

A jaki Janek???

Pozdro

A jak myślisz jaki Janek??? Ten jedyny, wszechobecny.

pozdro