grimson Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, Marcos73 napisał: Może w końcu Dolny Śląsk CG czeka. jak trafisz warun marcowy jaki ja trafiłem rok temu, to tylko papa się śmieje. na nartach od 7.40 i dzida: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, terespl napisał: Cześć, dziś z kolegą @molooodwiedziliśmy Złoty Groń w Istebnej. Na stoku odbywały się testy nart Elan i Rossignol to trzeba było skorzystać 😀 Warunki pogodowe dla desperatów, temperatura +3 stopnie rano, do tego mżawka i mgła, która mocno ograniczała widoczność na górze. Rano warunki były jeszcze jako takie na stoku, ale koło 11 muld i ludzi było coraz więcej. Ja jestem bardzo zadowolony, bo na moich nartach zjechałem jedynie 2 razy na początku, a później testowanie. Niestety nie były to warunki na żadne slalomki, spróbowałem jeszcze raz GS-y koło 12 i po 1 zjeździe zdjąłem, bo strach był jeździć. Zostałem przemoczony, ale było warto 😎 Elan Ace GSX i Rossignol Hero Elite LT 😍 Przeglądałem kamerki i tak sobie to wyobrażałem. W sasadzie wszedzie bylo podobnie. W końcu zostałem w domu. Wszystko moze być, ale w deszczu to juz przesada. Zobaczymy może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 57 minut temu, bubol.T napisał: Przeglądałem kamerki i tak sobie to wyobrażałem. W sasadzie wszedzie bylo podobnie. W końcu zostałem w domu. Wszystko moze być, ale w deszczu to juz przesada. Zobaczymy może jutro To była mżawka, w Bormio jeździłem w deszczu, ale wówczas Stelvio miałem tylko do swojej dyspozycji - całe😀. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Na razie wstępnie Ischgl, ale ja tam elastyczny jestem. Męski wypad z chłopakami z forum. I to dopiero koniec marca. Ale kombinuję coś wcześniej ogarnąć. Włochy😉, why not. Po feriach to lokalnej lepszej jazdy można sporo ukręcić. Ruchacze i te sprawy. Może w końcu Chłopok, albo Scyrk. Na pogodę. Może w końcu Dolny Śląsk who knows😀. pozdro Gdzie śpicie w Ischgl? bo jak sobie z ciekawości patrzyłem noclegi po ostatnim wypadzie z Jurkiem, to ceny raczej wyższe niż jestem przyzwyczajony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Witajcie Forumowicze czy ktoś może coś polecic fajnego od 12-15.03. 2026 Skład mieszany 8 osób w tym dzieci 3 osoby aktywnie jeźdzą. Gdzie byście polecili jakąś miejscówkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, cappo napisał: ceny raczej wyższe niż jestem przyzwyczajony. inflacja i nic nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi