Lexi Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego Godzinę temu, kordiankw napisał: A na Chopoku dzisiaj taka sytuacja 😂. Na FB piszą, że od 40 minut do godziny czekania 🤔 Bo druga kanapa z Zahradek padła a to spory "węzeł".... teraz już pracuje.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego 32 minuty temu, Lexi napisał: Bo druga kanapa z Zahradek padła a to spory "węzeł".... teraz już pracuje.. tam zawsze tak mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego 38 minut temu, Jan napisał: tam zawsze tak mają? Ferie mają Czesi, Polacy i Słowacy.. jest jeszcze sporo Węgrów i trochę Rumunów... do końca lutego będzie Sajgon we wszystkich lepszych ON na Słowacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego 1 godzinę temu, Lexi napisał: Bo druga kanapa z Zahradek padła a to spory "węzeł".... teraz już pracuje.. Przynajmniej do wodopoju maja blisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Czy dobrze rozumiem, że na sezon 26/27 ma powstać nowa trasa nr15??🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, AdrianW napisał: Czy dobrze rozumiem, że na sezon 26/27 ma powstać nowa trasa nr15??🙂 Niestety kolejna niebieska trasa, wraz z nową kanapą na Lukovą. To w tym sezonie był jeden z ostatnich azyli bez większych kolejek do krzesełka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 39 minut temu, AdrianW napisał: Czy dobrze rozumiem, że na sezon 26/27 ma powstać nowa trasa nr15??🙂 Żeby tylko "trójki" nie zniszczyli w jakiś sposób - dla mnie absolutny TOP i nie tylko na Chopoku... powiedziałbym że ze wszyskich tras po jakich ostatnio dane mi było jechac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Racja, od tej strony o tym nie pomyślałem... Te stare krzesełka B4,B5 i B7 są jak zbawienie, gdy w ośrodku zaczyna robić się tłoczno. Teraz jedno w pewnym sensie zabiorą... Czyli zawsze jakieś plusy i minusy. Podejrzewam, że 5 i 14 się odciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, Lexi napisał: Żeby tylko "trójki" nie zniszczyli w jakiś sposób - dla mnie absolutny TOP i nie tylko na Chopoku... powiedziałbym że ze wszyskich tras po jakich ostatnio dane mi było jechac Hehe no ciągło Cię tam ostro😉 Ja myślę, że ona niestety z biegiem czasu zarośnie?🫤 Bo na mapie 24/25 ona jest a już na tegorocznej jej nie ma. Musisz Marku korzystać na bieżąco. Edytowane 10 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Teraz, AdrianW napisał: Hehe no ciągło Cię tam ostro😉 Ja myślę, że ona niestety z biegiem czasu zarośnie?🫤 Bo na mapie 24/25 ona jest a już na tegorocznej jej nie ma. Ale zauważ jakie ona ma walory edukacyjne - wszyscy piszą "muldy były tu..tam" ....wystarczyłby jeden zjazd tą trasą żeby zacząć odróżniać muldy od odsypów... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Lexi napisał: Ale zauważ jakie ona ma walory edukacyjne - wszyscy piszą "muldy były tu..tam" ....wystarczyłby jeden zjazd tą trasą żeby zacząć odróżniać muldy od odsypów... Oczywiście i najważniejsza zaleta - puściutka😉 Może lepiej nie chwalmy....😆 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, Lexi napisał: Żeby tylko "trójki" nie zniszczyli w jakiś sposób - dla mnie absolutny TOP i nie tylko na Chopoku... powiedziałbym że ze wszyskich tras po jakich ostatnio dane mi było jechac Gdy do Was dojechałem miałem nieodparte wrażenie że moje nogi mówią mi "nareszcie - nareszcie coś normalnego". 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Każdego kto kwęka na warunki trzeba cofnąć w czasie i zabrać na Bieńkulę z lat 90. 🙂 Rozumiem, że wspomniana trasa to ta z wystającymi choinkami i krzakami... Edytowane 4 godziny temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 godzin temu, Lexi napisał: Ale zauważ jakie ona ma walory edukacyjne - wszyscy piszą "muldy były tu..tam" ....wystarczyłby jeden zjazd tą trasą żeby zacząć odróżniać muldy od odsypów... Czy to są muldy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Jan napisał: Czy to są muldy? Tak i to spore. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Jan napisał: Czy to są muldy? nie, to jest sztruks. po którym co lepsi z tego forum, jeźdźą tylko i wyłącznie dynamicznie, przez cały dzień, na GS. chwalmy Pana, że mamy takich herosów wśród nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Każdego kto kwęka na warunki trzeba cofnąć w czasie i zabrać na Bieńkulę z lat 90. 🙂 Rozumiem, że wspomniana trasa to ta z wystającymi choinkami i krzakami... Cześć. Dokładnie ta. Adam prosił żebym przekazał: niczym nie ustępuje a nawet jest lepsza od Bieńkuli🙂 Musisz Mitku się wybrać póki jeszcze jest 💪 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Tak i to spore. pozdro Łykaliśmy takie bez popity we Francji, nie? 😁 Aż się cofało... Eksperci, psia mać. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Chertan napisał: Łykaliśmy takie bez popity we Francji, nie? 😁 Aż się cofało... Eksperci, psia mać. Cze Dokładnie tak jest, z krzesła ta czarna wyglądała niewinnie, gorzej było zjechać 😉, szczególnie ten dość płaski początkowy fragment mocno zachęcający. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 53 minuty temu, Chertan napisał: Łykaliśmy takie bez popity we Francji, nie? 😁 Aż się cofało... Eksperci, psia mać. Francja jest najlepsza dla prawdziwych narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi