a_senior Napisano Piątek o 13:00 Udostępnij Napisano Piątek o 13:00 1 godzinę temu, kordiankw napisał: To ja z pocztowców. Tyle się opalę co pochodzę do i po plaży. W koszulce naturlich. A 7-8 km dziennie się uzbiera. Na słońcu nie wyleżę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) Cześć No to ja zawsze opalam się na pocztowca bez koszulki tylko jeszcze białe paski od sandałoklapek na stopach i dłonie od rękawiczek rowerowych. Koszulkę poprawiam jak tylko jest okazja a opalam się bardzo szybko. Wczoraj przez parę godzin przycinałem winogrona i już. Wakacje w tym roku nie grożą więc trzeba się organizować w inny sposób. Pozdro Edytowane 4 godziny temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu W dniu 20.06.2025 o 10:16, a_senior napisał: Ostatnie chwile. 😀 Tak mi sie przypominają reklamy Buzkowej reformy emerytalnej z lat 90tych.... ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, mig napisał: Tak mi sie przypominają reklamy Buzkowej reformy emerytalnej z lat 90tych.... ;-)) Dobre czasy, przynajmniej ktoś próbował coś reformować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi