.Beata. Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września 16 minut temu, PaVic napisał: Zestarzał się o rok 🤣 A kolega to kumpel z ławki szkolnej który po 20 letnim małżeństwie wybrał perfekcyjne miejsce do odreagowania 🤣 a ja no cóż mam niezłą beke 😜 trzymaj się 🤣 …teraz to „byleby” do 7 listopada 🎿⛷️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września 6 minut temu, .Beata. napisał: …teraz to „byleby” do 7 listopada 🎿⛷️ Za to wypije Changa 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Środa o 11:43 Udostępnij Napisano Środa o 11:43 Kiedyś musi być ten pierwszy raz... https://www.skionline.pl/forum/topic/28903-trasy-rowerowe-dla-elektryków/?do=findComment&comment=424361 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Środa o 15:33 Udostępnij Napisano Środa o 15:33 3 godziny temu, star napisał: Kiedyś musi być ten pierwszy raz... https://www.skionline.pl/forum/topic/28903-trasy-rowerowe-dla-elektryków/?do=findComment&comment=424361 No nie pier...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Środa o 15:50 Udostępnij Napisano Środa o 15:50 (edytowane) 19 minut temu, Lexi napisał: No nie pier...... Podiwej se jam jest elekricki pedelec😜 Edytowane Środa o 15:53 przez Mikoski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 10:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:54 19 godzin temu, Lexi napisał: No nie pier...... Znaczy, że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 10:58 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:58 (edytowane) 19 godzin temu, Mikoski napisał: Podiwej se jam jest elekricki pedelec😜 Do Czech nie dojechałem choć blisko było. Patriota;-) Edytowane Czwartek o 10:59 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 15:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:54 4 godziny temu, star napisał: Znaczy, że co? ..no że elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 16:07 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:07 12 minut temu, Lexi napisał: ..no że elektryk Ale źle, że na niego w ogóle wsiadłem, czy źle, że dopiero teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 16:35 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:35 26 minut temu, star napisał: Ale źle, że na niego w ogóle wsiadłem, czy źle, że dopiero teraz? Myślałem że skiturowcy mają nogi z tytanu i pomykają tylko na analogach bo motorek ich spowalnia.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 17:33 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:33 57 minut temu, Lexi napisał: Myślałem że skiturowcy mają nogi z tytanu i pomykają tylko na analogach bo motorek ich spowalnia.. Skiturowcy tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano wczoraj o 09:42 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:42 A ja wciąż na klasycznym czyli analogowym. Może to już ostatnie tegoroczne zdjęcie z miejsca, w którym leżąc na leżaku powtarzam sobie faustowskie "chwilo trwaj". 🙂 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 21.09.2026 o 18:10, a_senior napisał: Bardzo ładne. Dobrze się trzymacie. I tak trzymać. 🙂 W Bonn, wtedy jeszcze stolicy, spędziłem kilka miesięcy w 1988 r. Żona pracowała w Max Planck Institute a ja byłem babysitterem. Dobrze wspominam. 🙂 Dzisiaj dalsza eksploracja 7 Gór w pobliżu Bonn Drzewa jeszcze mocno zielone, chyba u Ciebie @a_seniorze już są bardziej koloroew. Zdobyliśmy ruiny Zamku Lwa na wysokości 455m n.p.m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, Jan napisał: Dzisiaj dalsza eksploracja 7 Gór w pobliżu Bonn O tej porze roku bardzo atrakcyjnie prezentuje się Mozela. To piękne okolice. Miałem przyjemność wielokrotnie brać tam udział w winobraniach. Przyjemne, zdrowe i pożyteczne. Świetnie nadaję się na rowerek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu Godzinę temu, Jan napisał: Drzewa jeszcze mocno zielone, chyba u Ciebie @a_seniorze już są bardziej kolorowe. Tak, zdecydowanie bardziej. Piękne okolice zwiedzacie. Ja już chwilowo w Krakowie, choć sercem jestem w górach. Dziś pochodziliśmy trochę po Krakowie i trafiliśmy na niezłe ciekawostki. Widok na Tatry z wieży Sandomierskiej na Wawelu, nowa bardzo fikuśna kładka nad Wisłą i taki oto "domek" blisko centrum miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi