.Beata. Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września 16 minut temu, PaVic napisał: Zestarzał się o rok 🤣 A kolega to kumpel z ławki szkolnej który po 20 letnim małżeństwie wybrał perfekcyjne miejsce do odreagowania 🤣 a ja no cóż mam niezłą beke 😜 trzymaj się 🤣 …teraz to „byleby” do 7 listopada 🎿⛷️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 27 Września Udostępnij Napisano 27 Września 6 minut temu, .Beata. napisał: …teraz to „byleby” do 7 listopada 🎿⛷️ Za to wypije Changa 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 11:43 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:43 Kiedyś musi być ten pierwszy raz... https://www.skionline.pl/forum/topic/28903-trasy-rowerowe-dla-elektryków/?do=findComment&comment=424361 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 15:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:33 3 godziny temu, star napisał: Kiedyś musi być ten pierwszy raz... https://www.skionline.pl/forum/topic/28903-trasy-rowerowe-dla-elektryków/?do=findComment&comment=424361 No nie pier...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 15:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:50 (edytowane) 19 minut temu, Lexi napisał: No nie pier...... Podiwej se jam jest elekricki pedelec😜 Edytowane wczoraj o 15:53 przez Mikoski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 19 godzin temu, Lexi napisał: No nie pier...... Znaczy, że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 19 godzin temu, Mikoski napisał: Podiwej se jam jest elekricki pedelec😜 Do Czech nie dojechałem choć blisko było. Patriota;-) Edytowane 6 godzin temu przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, star napisał: Znaczy, że co? ..no że elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Lexi napisał: ..no że elektryk Ale źle, że na niego w ogóle wsiadłem, czy źle, że dopiero teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu 26 minut temu, star napisał: Ale źle, że na niego w ogóle wsiadłem, czy źle, że dopiero teraz? Myślałem że skiturowcy mają nogi z tytanu i pomykają tylko na analogach bo motorek ich spowalnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi