.Beata. Posted March 25 Share Posted March 25 Dobrze, że te moje ziółka lecznicze już wykiełkowały… 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 25 Author Share Posted March 25 46 minut temu, Jan napisał: nic z tego nie rozumiem 🙂 napisz proszę jakie macie warunki w Dolomitach W 3zinen 3a i 3b trzyma do końca....reszta pływa po 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 25 Author Share Posted March 25 21 minut temu, .Beata. napisał: Dobrze, że te moje ziółka lecznicze już wykiełkowały… I tu droga moja namacalnie widzisz, że tak jak wcześniej gdzieś tam napisałem "sztuczki" się skończyły - wajcha poszła i albo się do roboty kursanci biorą albo pijemy aperole...???? @.Beata.absolutnie nie piję do Ciebie bo Ty akuratnie naumiana jesteś. Co do zasady chcesz lepiej - wróć do podstaw jazdy.....tam gdzie Lindsey Vonn wyglebiła to "moje dziewczyny" ześlizg boczny trenowały. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 25 Author Share Posted March 25 Skręt NW - ABcadło narciarza - dla wielu forma szczytowa narciarstwa....Ja też tak uważam. Poniżej dwie rolki z "kreskami" i nic więcej nie napiszę bo liczę na konstruktywne wnioski....serdecznie pozdrawiam "rolkowych" narciarzy: https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1661352215289842 https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1438612634406591 2 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 26 Share Posted March 26 W dniu 23.03.2026 o 21:55, Mitek napisał: No to ja w tym udziału nie brałem chyba bo nie pamiętam. To "pikuś"... ale że Damian to pamięta - no chyba że mu ktoś opowiadał.. ;)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted March 26 Share Posted March 26 1 godzinę temu, Lexi napisał: To "pikuś"... ale że Damian to pamięta - no chyba że mu ktoś opowiadał.. ;)) 😁 A Ty to pamiętasz bo byłeś przy tym stole biesiadnym. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 26 Share Posted March 26 28 minut temu, Mikoski napisał: 😁 A Ty to pamiętasz bo byłeś przy tym stole biesiadnym. I ja tam bylem miód i wino piłem... 🙂 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted April 1 Share Posted April 1 Ja tu muszę zaprzeczyć, że @Marcos73 tylko na krawędzi jeździ. Wczoraj prezentował kapitalne szuranko w odsypach i na miętkim i to na szerokiej narcie. Wyglądał równie dostojnie. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted April 1 Share Posted April 1 3 minuty temu, Chertan napisał: Ja tu muszę zaprzeczyć, że @Marcos73 tylko na krawędzi jeździ. Wczoraj prezentował kapitalne szuranko w odsypach i na miętkim i to na szerokiej narcie. Wyglądał równie dostojnie. Nawet zdjęcia robiłem szurając. Ciekawe obiekty poza trasa leżały 😉 pozdro 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted April 1 Share Posted April 1 24 minuty temu, Chertan napisał: Ja tu muszę zaprzeczyć, że @Marcos73 tylko na krawędzi jeździ. Wczoraj prezentował kapitalne szuranko w odsypach i na miętkim i to na szerokiej narcie. Wyglądał równie dostojnie. A to tylko dlatego, że to były Elany i zakładałem je na lewo 😉 Chciałem Ci dorównać, ale jeszcze długa droga przede mną. A narty fajne, a i warunki były wczoraj obłędne - rano poezja, potem te parę tras było niezłych, szczególnie te czerwone - 2 warianty przy tam jakimś krześle, oczywiście jak był kontrast. Najlepsza to ta czerwona jak jechaliśmy z samej góry, jak już zrobiły się spore odsypy - ta druga nieopodal knajpki oraz ta krótka czarna z knajpki, na początku. Generalnie było parę rodzynków w całym wyjeździe. Ale też sporo wkurwiających niebieskich, czy wręcz czerwonych dojazdówek. No i płaskie światło, co pokonywało wszystkich, oprócz Tomka. Chociaż tez miał momenty. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted April 26 Share Posted April 26 Myślałem że przesadzacie ale tu faktycznie średnio to wygląda… 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted April 26 Share Posted April 26 25 minut temu, KrzysiekK napisał: Myślałem że przesadzacie ale tu faktycznie średnio to wygląda… który to kolega z forum ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted April 30 Share Posted April 30 (edited) Znalazłem typa który wykonuje ćwiczenia których nigdy wcześniej do tej pory nigdzie nie widziałem 🧐 niby nic nadzwyczajnego a jednak jakoś nie wpadło mi nigdzie w oko żeby to gdziekolwiek lub ktokolwiek wykonywał -osobiście kiedy będę miał okazję sam przećwiczę filmy poniżej Edited April 30 by PaVic 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted April 30 Share Posted April 30 W dniu 26.04.2026 o 15:05, Jan napisał: który to kolega z forum ? To nie kolega z forum tylko tani szpaner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts