a_senior Napisano wczoraj o 19:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:41 14 minut temu, jurek_h napisał: Jak oglądam te wszystkie filmiki, tych doskonałych, znakomicie jeżdżących narciarzy to myślę , że jeżdżenie na nartach jest strasznie nudne. Coś w tym jest. Średni skręt carvingowy na pustych, wygładzonych stokach. Zresztą tak się nie da pojechać w realu. Mnie najbliżej do tego co poniżej. Stare to, ma kilkanaście lat. Ale jare. 🙂 Swoboda, pełna kontrola w urozmaiconym terenie. I radocha. Bynajmniej nie nudne. I chce się tak jeździć. Tyle że... ale pomarzyć zawsze wolno. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 19:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:44 1 minutę temu, a_senior napisał: Coś w tym jest. Średni skręt carvingowy na pustych, wygładzonych stokach. Zresztą tak się nie da pojechać w realu. Mnie najbliżej do tego co poniżej. Stare to, ma kilkanaście lat. Ale jare. 🙂 Swoboda, pełna kontrola w urozmaiconym terenie. I radocha. Bynajmniej nie nudne. I chce się tak jeździć. Tyle że... ale pomarzyć zawsze wolno. 🙂 Andrzej a Tadeusz jeździ , masz z nim kontakt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano wczoraj o 19:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:51 4 minuty temu, Jan napisał: Andrzej a Tadeusz jeździ , masz z nim kontakt ? Nie, nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 20:26 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:26 (edytowane) 9 godzin temu, Jan napisał: Andrzej a Tadeusz jeździ , masz z nim kontakt ? Tadeusz jeździ i to jeździ znakomicie. Rzadko się zdarza taki diametralny postęp w drugiej połowie narciarskiego życia. A właściwie nie chodzi o postęp ale o całkowitą zmianę techniki - nauczył się porządnie jeździć, wielki szacun. O ciebie w każdym razie nie pytał. Edytowane 17 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 13 godzin temu, Mitek napisał: Tadeusz jeździ i to jeździ znakomicie. Rzadko się zdarza taki diametralny postęp w drugiej połowie narciarskiego życia. A właściwie nie chodzi o postęp ale o całkowitą zmianę techniki - nauczył się porządnie jeździć, wielki szacun. O ciebie w każdym razie nie pytał. to super - dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 16 godzin temu, jurek_h napisał: Wolę nie umieć ja nie umiem, i mi to odpowiada 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 17 godzin temu, jurek_h napisał: Taka ( możliwe, że dziwna) myśl mnie naszła. Jak oglądam te wszystkie filmiki, tych doskonałych, znakomicie jeżdżących narciarzy to myślę , że jeżdżenie na nartach jest strasznie nudne. Wszyscy to samo i tak samo. Nuda na maksa. Brrrrr. Wolę nie umieć 😉 Jurek, a Ty myślisz, że jeździsz jako inaczej niż oni? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Jurek, a Ty myślisz, że jeździsz jako inaczej niż oni? pozdro Jako kosmita więc bank inaczej 😏 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 31 minut temu Udostępnij Napisano 31 minut temu 8 godzin temu, Marcos73 napisał: Jurek, a Ty myślisz, że jeździsz jako inaczej niż oni? pozdro Oczywiście. Nie szoruję za wszelką cenę dupskiem po śniegu i sam świadomie prowokuję do błędów z których uwielbiam wychodzić. Jeśli nie zagrażam innym, przekraczam własne granice czego na tych filmach nie ma. To doskonali narciarze i oni na tych filmikach jadą na max 85 %. Nuuuuda 😉 p.s. to trochę akademickie wywody. W moim narciarski CV jest raptem kurs Pomocnika Instruktora. Nie mam zamiaru krytykować lepiej jeżdżących tylko dlatego, że nie jestem tak dobry jak oni. Może dawniej bym był ale dwie pierwsze cyfry mojego PESEL to 58, a te "dzieci" mają po trzydzieści pięć lat i zawodniczą karierę za sobą . Nie rozumiem jedynie dlaczego prawie wszyscy są jak "Golden Retriever" z jednego stempla. Jedynie inny jest Joan Verdu. Ten nie boi się pokazać porąbanych akcji. Jest także Mikaela która jeździ tak zjawiskowo, że to nie podlega ocenie. To narciarski kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi