.Beata. Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Dobrze, że te moje ziółka lecznicze już wykiełkowały… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 46 minut temu, Jan napisał: nic z tego nie rozumiem 🙂 napisz proszę jakie macie warunki w Dolomitach W 3zinen 3a i 3b trzyma do końca....reszta pływa po 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 21 minut temu, .Beata. napisał: Dobrze, że te moje ziółka lecznicze już wykiełkowały… I tu droga moja namacalnie widzisz, że tak jak wcześniej gdzieś tam napisałem "sztuczki" się skończyły - wajcha poszła i albo się do roboty kursanci biorą albo pijemy aperole...???? @.Beata.absolutnie nie piję do Ciebie bo Ty akuratnie naumiana jesteś. Co do zasady chcesz lepiej - wróć do podstaw jazdy.....tam gdzie Lindsey Vonn wyglebiła to "moje dziewczyny" ześlizg boczny trenowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu Skręt NW - ABcadło narciarza - dla wielu forma szczytowa narciarstwa....Ja też tak uważam. Poniżej dwie rolki z "kreskami" i nic więcej nie napiszę bo liczę na konstruktywne wnioski....serdecznie pozdrawiam "rolkowych" narciarzy: https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1661352215289842 https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1438612634406591 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 23.03.2026 o 21:55, Mitek napisał: No to ja w tym udziału nie brałem chyba bo nie pamiętam. To "pikuś"... ale że Damian to pamięta - no chyba że mu ktoś opowiadał.. ;)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu 1 godzinę temu, Lexi napisał: To "pikuś"... ale że Damian to pamięta - no chyba że mu ktoś opowiadał.. ;)) 😁 A Ty to pamiętasz bo byłeś przy tym stole biesiadnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi