MajkaW Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sranie w banie. Uwielbiacie Martyniuka. Ten videoclip z kawiarni, podchodzi czarnowlosa dziewczyna, Zenek podnosi glowe a te jego piekne rozmyte uwielbieniem oczy, usta gotowe do siarczystego pocalunku rozkoszy... ze tak powiem: krzyczec sie chce!!! I Polak! a kto to ten Martyniuk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 496 Created 3 yr Last Reply 3 yr Top Posters In This Topic 33 29 30 44 Popular Days Nov 4 38 Dec 31 37 Nov 5 37 Dec 30 36 Top Posters In This Topic Mitek 33 posts star 29 posts tomkly 30 posts Marcin33 44 posts Popular Days Nov 4 2020 38 posts Dec 31 2020 37 posts Nov 5 2020 37 posts Dec 30 2020 36 posts tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 a kto to ten Martyniuk? To taki zawodzący Fredowski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Wg badań 60-70% Polaków lubi disco polo. Nie dyskutuję z wynikiem ale zachodzę w głowę kto im tak metodologię badania (wybór próby) sp.. spaprał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Wg badań 60-70% Polaków lubi disco polo. Nie dyskutuję z wynikiem ale zachodzę w głowę kto im tak metodologię badania (wybór próby) sp.. spaprał. Pytanie brzmi nie kto robił badania a kto zlecał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 a kto to ten Martyniuk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Marcin33 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Na policję doniosę jutro. Małpy z policji będą na każde życzenie Jarosława karać. Pytanie czy policja zareaguje czy małpy z policji będą chcieli wystawiać mandaty. Tam też są ludzie wiem znam i powiedzieli mi że jutro to wolą być niewidomi. Pytanie czy te małpy u góry podejmą w oczach kamer interwencje. Znasz odpowiedź?? Ja na ich miejscu wolałbym być policjantem niż małpom bo pisiury nie chcą się szczepić bo czipy i 5g więc będzie ich mniej za 2 lata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Jak kto?? Taki pan który opinii publicznej jest nieznany o imieniu Jacek. On uwielbia to wszyscy muszą. Za Jackiem jest Jarek który kocha więc i Jacek musi zmusić wszystkich by kochali. Reszta to są tamci co stali po tamtej stronie Doskonale odczytałeś moją sugestię, dokładnie tegoż Jacka miałem na myśli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Znasz odpowiedź??. Znam, atrofia mózgu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Oczywiście, że policjant może przymknąć oko na przemieszczanie się podczas nocy sylwestrowej, ale z drugiej strony niestety zarówno policjanta jak i np. urzędnika obowiązuje prawo ustanowione przez rządzących i nie jest w jego kompetencji stwierdzanie czy ta ustawa bądź rozporządzenie jest zgodna z konstytucją czy też nie jest. Ale zawsze zamiast mandatu może być np. pouczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 a kto to ten Martyniuk? Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A banery z 8 gwiazdkami macie już gotowe ? https://wydarzenia.i...ami,nId,4957269 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Oczywiście, że policjant może przymknąć oko na przemieszczanie się podczas nocy sylwestrowej, ale z drugiej strony niestety zarówno policjanta jak i np. urzędnika obowiązuje prawo ustanowione przez rządzących i nie jest w jego kompetencji stwierdzanie czy ta ustawa bądź rozporządzenie jest zgodna z konstytucją czy też nie jest. Ale zawsze zamiast mandatu może być np. pouczenie. Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A banery z 8 gwiazdkami macie już gotowe ? https://wydarzenia.i...ami,nId,4957269 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Pamiętaj, że zawsze trafi się tłuczek bagienny Ale wtedy odmowa i sąd. Tylko jak wymienią sędziów na swoich to Ch.jnia z patatajnią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? A co do Martyniuka, to generalnie ktoś nazywający się piosenkarzem powinien jednak umieć śpiewać. On jednak nie umie. Niedawno bywał w reklamie. Ponieważ twórczości pana Zenka nie znam, to myślałem, że ktoś sobie robi jaja i parodiuje głos, taki skrzeczący. O zgrozo okazało się, że to jego własny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczyChyba nagrzany. No ale liczy się efekt. A ja chyba jednak bede grau w gre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Ja już koszulkę założyłem... grzeję się. Trochę sstara;-) Ale hasło aktualne. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank.Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Nie ma w co grać. Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Brunetka. Moja żona... Zofia !... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? Oczywiście. Informuję Pana, iż zakaz wyjścia z domu został wydany: a) z przekroczeniem delegacji ustawowej określonej w ustawie z dnia 5 grudnia 2008r. o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, zapisy której umożliwiają jedynie wprowadzenie ograniczenia określonego sposobu przemieszczania się a nie generalnego zakazu przemieszczania się; b.) z naruszeniem zapisów art. 52 ust. 1 oraz ust. 3 w związku z zapisami art. 233 ust. 3 Konstytucji RP, w świetle których ograniczenia wolności poruszania się są możliwe tylko i wyłącznie w przypadku ogłoszenia stanu klęski żywiołowej. Pouczam Pana, iż w sytuacji braku podstawy prawnej do wprowadzenia zakazu wyjścia z domu Pana interwencja jest bezpodstawna, a próba nałożenia sankcji z tytułu wykroczenia spełnia przesłanki określone w art. 231 § 1. kodeksu karnego dla przestępstwa określonego jako nadużycie uprawień przez funkcjonariusza publicznego. W sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa zostanie zawiadomiona prokuratura, a Pan na czas toczonego postępowania zostanie zawieszony w obowiązkach służbowych, co zgodnie z zapisami art. 124 ustawy o policji będzie oznaczać zawieszenie; do czasu rozstrzygnięcia postępowania; wypłaty 50% należnego Panu uposażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Powiedziala by ze u Paryluka to bym wiedzial a motel to chgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Ale zakaz jazdy czy też wjazdu postawili, więc wszystko lege-artis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next Page 8 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 a kto to ten Martyniuk? To taki zawodzący Fredowski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Wg badań 60-70% Polaków lubi disco polo. Nie dyskutuję z wynikiem ale zachodzę w głowę kto im tak metodologię badania (wybór próby) sp.. spaprał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Wg badań 60-70% Polaków lubi disco polo. Nie dyskutuję z wynikiem ale zachodzę w głowę kto im tak metodologię badania (wybór próby) sp.. spaprał. Pytanie brzmi nie kto robił badania a kto zlecał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 a kto to ten Martyniuk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Marcin33 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Na policję doniosę jutro. Małpy z policji będą na każde życzenie Jarosława karać. Pytanie czy policja zareaguje czy małpy z policji będą chcieli wystawiać mandaty. Tam też są ludzie wiem znam i powiedzieli mi że jutro to wolą być niewidomi. Pytanie czy te małpy u góry podejmą w oczach kamer interwencje. Znasz odpowiedź?? Ja na ich miejscu wolałbym być policjantem niż małpom bo pisiury nie chcą się szczepić bo czipy i 5g więc będzie ich mniej za 2 lata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Jak kto?? Taki pan który opinii publicznej jest nieznany o imieniu Jacek. On uwielbia to wszyscy muszą. Za Jackiem jest Jarek który kocha więc i Jacek musi zmusić wszystkich by kochali. Reszta to są tamci co stali po tamtej stronie Doskonale odczytałeś moją sugestię, dokładnie tegoż Jacka miałem na myśli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Znasz odpowiedź??. Znam, atrofia mózgu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Oczywiście, że policjant może przymknąć oko na przemieszczanie się podczas nocy sylwestrowej, ale z drugiej strony niestety zarówno policjanta jak i np. urzędnika obowiązuje prawo ustanowione przez rządzących i nie jest w jego kompetencji stwierdzanie czy ta ustawa bądź rozporządzenie jest zgodna z konstytucją czy też nie jest. Ale zawsze zamiast mandatu może być np. pouczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 a kto to ten Martyniuk? Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A banery z 8 gwiazdkami macie już gotowe ? https://wydarzenia.i...ami,nId,4957269 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Oczywiście, że policjant może przymknąć oko na przemieszczanie się podczas nocy sylwestrowej, ale z drugiej strony niestety zarówno policjanta jak i np. urzędnika obowiązuje prawo ustanowione przez rządzących i nie jest w jego kompetencji stwierdzanie czy ta ustawa bądź rozporządzenie jest zgodna z konstytucją czy też nie jest. Ale zawsze zamiast mandatu może być np. pouczenie. Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A banery z 8 gwiazdkami macie już gotowe ? https://wydarzenia.i...ami,nId,4957269 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Pamiętaj, że zawsze trafi się tłuczek bagienny Ale wtedy odmowa i sąd. Tylko jak wymienią sędziów na swoich to Ch.jnia z patatajnią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? A co do Martyniuka, to generalnie ktoś nazywający się piosenkarzem powinien jednak umieć śpiewać. On jednak nie umie. Niedawno bywał w reklamie. Ponieważ twórczości pana Zenka nie znam, to myślałem, że ktoś sobie robi jaja i parodiuje głos, taki skrzeczący. O zgrozo okazało się, że to jego własny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczyChyba nagrzany. No ale liczy się efekt. A ja chyba jednak bede grau w gre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Ja już koszulkę założyłem... grzeję się. Trochę sstara;-) Ale hasło aktualne. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank.Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Nie ma w co grać. Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Brunetka. Moja żona... Zofia !... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? Oczywiście. Informuję Pana, iż zakaz wyjścia z domu został wydany: a) z przekroczeniem delegacji ustawowej określonej w ustawie z dnia 5 grudnia 2008r. o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, zapisy której umożliwiają jedynie wprowadzenie ograniczenia określonego sposobu przemieszczania się a nie generalnego zakazu przemieszczania się; b.) z naruszeniem zapisów art. 52 ust. 1 oraz ust. 3 w związku z zapisami art. 233 ust. 3 Konstytucji RP, w świetle których ograniczenia wolności poruszania się są możliwe tylko i wyłącznie w przypadku ogłoszenia stanu klęski żywiołowej. Pouczam Pana, iż w sytuacji braku podstawy prawnej do wprowadzenia zakazu wyjścia z domu Pana interwencja jest bezpodstawna, a próba nałożenia sankcji z tytułu wykroczenia spełnia przesłanki określone w art. 231 § 1. kodeksu karnego dla przestępstwa określonego jako nadużycie uprawień przez funkcjonariusza publicznego. W sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa zostanie zawiadomiona prokuratura, a Pan na czas toczonego postępowania zostanie zawieszony w obowiązkach służbowych, co zgodnie z zapisami art. 124 ustawy o policji będzie oznaczać zawieszenie; do czasu rozstrzygnięcia postępowania; wypłaty 50% należnego Panu uposażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Powiedziala by ze u Paryluka to bym wiedzial a motel to chgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Ale zakaz jazdy czy też wjazdu postawili, więc wszystko lege-artis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next Page 8 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mario33 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Wg badań 60-70% Polaków lubi disco polo. Nie dyskutuję z wynikiem ale zachodzę w głowę kto im tak metodologię badania (wybór próby) sp.. spaprał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Wg badań 60-70% Polaków lubi disco polo. Nie dyskutuję z wynikiem ale zachodzę w głowę kto im tak metodologię badania (wybór próby) sp.. spaprał. Pytanie brzmi nie kto robił badania a kto zlecał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 a kto to ten Martyniuk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Marcin33 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Na policję doniosę jutro. Małpy z policji będą na każde życzenie Jarosława karać. Pytanie czy policja zareaguje czy małpy z policji będą chcieli wystawiać mandaty. Tam też są ludzie wiem znam i powiedzieli mi że jutro to wolą być niewidomi. Pytanie czy te małpy u góry podejmą w oczach kamer interwencje. Znasz odpowiedź?? Ja na ich miejscu wolałbym być policjantem niż małpom bo pisiury nie chcą się szczepić bo czipy i 5g więc będzie ich mniej za 2 lata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Jak kto?? Taki pan który opinii publicznej jest nieznany o imieniu Jacek. On uwielbia to wszyscy muszą. Za Jackiem jest Jarek który kocha więc i Jacek musi zmusić wszystkich by kochali. Reszta to są tamci co stali po tamtej stronie Doskonale odczytałeś moją sugestię, dokładnie tegoż Jacka miałem na myśli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Znasz odpowiedź??. Znam, atrofia mózgu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Oczywiście, że policjant może przymknąć oko na przemieszczanie się podczas nocy sylwestrowej, ale z drugiej strony niestety zarówno policjanta jak i np. urzędnika obowiązuje prawo ustanowione przez rządzących i nie jest w jego kompetencji stwierdzanie czy ta ustawa bądź rozporządzenie jest zgodna z konstytucją czy też nie jest. Ale zawsze zamiast mandatu może być np. pouczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 a kto to ten Martyniuk? Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A banery z 8 gwiazdkami macie już gotowe ? https://wydarzenia.i...ami,nId,4957269 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Oczywiście, że policjant może przymknąć oko na przemieszczanie się podczas nocy sylwestrowej, ale z drugiej strony niestety zarówno policjanta jak i np. urzędnika obowiązuje prawo ustanowione przez rządzących i nie jest w jego kompetencji stwierdzanie czy ta ustawa bądź rozporządzenie jest zgodna z konstytucją czy też nie jest. Ale zawsze zamiast mandatu może być np. pouczenie. Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A banery z 8 gwiazdkami macie już gotowe ? https://wydarzenia.i...ami,nId,4957269 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Pamiętaj, że zawsze trafi się tłuczek bagienny Ale wtedy odmowa i sąd. Tylko jak wymienią sędziów na swoich to Ch.jnia z patatajnią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? A co do Martyniuka, to generalnie ktoś nazywający się piosenkarzem powinien jednak umieć śpiewać. On jednak nie umie. Niedawno bywał w reklamie. Ponieważ twórczości pana Zenka nie znam, to myślałem, że ktoś sobie robi jaja i parodiuje głos, taki skrzeczący. O zgrozo okazało się, że to jego własny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczyChyba nagrzany. No ale liczy się efekt. A ja chyba jednak bede grau w gre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Ja już koszulkę założyłem... grzeję się. Trochę sstara;-) Ale hasło aktualne. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank.Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Nie ma w co grać. Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Brunetka. Moja żona... Zofia !... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? Oczywiście. Informuję Pana, iż zakaz wyjścia z domu został wydany: a) z przekroczeniem delegacji ustawowej określonej w ustawie z dnia 5 grudnia 2008r. o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, zapisy której umożliwiają jedynie wprowadzenie ograniczenia określonego sposobu przemieszczania się a nie generalnego zakazu przemieszczania się; b.) z naruszeniem zapisów art. 52 ust. 1 oraz ust. 3 w związku z zapisami art. 233 ust. 3 Konstytucji RP, w świetle których ograniczenia wolności poruszania się są możliwe tylko i wyłącznie w przypadku ogłoszenia stanu klęski żywiołowej. Pouczam Pana, iż w sytuacji braku podstawy prawnej do wprowadzenia zakazu wyjścia z domu Pana interwencja jest bezpodstawna, a próba nałożenia sankcji z tytułu wykroczenia spełnia przesłanki określone w art. 231 § 1. kodeksu karnego dla przestępstwa określonego jako nadużycie uprawień przez funkcjonariusza publicznego. W sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa zostanie zawiadomiona prokuratura, a Pan na czas toczonego postępowania zostanie zawieszony w obowiązkach służbowych, co zgodnie z zapisami art. 124 ustawy o policji będzie oznaczać zawieszenie; do czasu rozstrzygnięcia postępowania; wypłaty 50% należnego Panu uposażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Powiedziala by ze u Paryluka to bym wiedzial a motel to chgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Ale zakaz jazdy czy też wjazdu postawili, więc wszystko lege-artis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next Page 8 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 a kto to ten Martyniuk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin33 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Na policję doniosę jutro. Małpy z policji będą na każde życzenie Jarosława karać. Pytanie czy policja zareaguje czy małpy z policji będą chcieli wystawiać mandaty. Tam też są ludzie wiem znam i powiedzieli mi że jutro to wolą być niewidomi. Pytanie czy te małpy u góry podejmą w oczach kamer interwencje. Znasz odpowiedź?? Ja na ich miejscu wolałbym być policjantem niż małpom bo pisiury nie chcą się szczepić bo czipy i 5g więc będzie ich mniej za 2 lata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Jak kto?? Taki pan który opinii publicznej jest nieznany o imieniu Jacek. On uwielbia to wszyscy muszą. Za Jackiem jest Jarek który kocha więc i Jacek musi zmusić wszystkich by kochali. Reszta to są tamci co stali po tamtej stronie Doskonale odczytałeś moją sugestię, dokładnie tegoż Jacka miałem na myśli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Znasz odpowiedź??. Znam, atrofia mózgu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Oczywiście, że policjant może przymknąć oko na przemieszczanie się podczas nocy sylwestrowej, ale z drugiej strony niestety zarówno policjanta jak i np. urzędnika obowiązuje prawo ustanowione przez rządzących i nie jest w jego kompetencji stwierdzanie czy ta ustawa bądź rozporządzenie jest zgodna z konstytucją czy też nie jest. Ale zawsze zamiast mandatu może być np. pouczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 a kto to ten Martyniuk? Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A banery z 8 gwiazdkami macie już gotowe ? https://wydarzenia.i...ami,nId,4957269 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Oczywiście, że policjant może przymknąć oko na przemieszczanie się podczas nocy sylwestrowej, ale z drugiej strony niestety zarówno policjanta jak i np. urzędnika obowiązuje prawo ustanowione przez rządzących i nie jest w jego kompetencji stwierdzanie czy ta ustawa bądź rozporządzenie jest zgodna z konstytucją czy też nie jest. Ale zawsze zamiast mandatu może być np. pouczenie. Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A banery z 8 gwiazdkami macie już gotowe ? https://wydarzenia.i...ami,nId,4957269 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Pamiętaj, że zawsze trafi się tłuczek bagienny Ale wtedy odmowa i sąd. Tylko jak wymienią sędziów na swoich to Ch.jnia z patatajnią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? A co do Martyniuka, to generalnie ktoś nazywający się piosenkarzem powinien jednak umieć śpiewać. On jednak nie umie. Niedawno bywał w reklamie. Ponieważ twórczości pana Zenka nie znam, to myślałem, że ktoś sobie robi jaja i parodiuje głos, taki skrzeczący. O zgrozo okazało się, że to jego własny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczyChyba nagrzany. No ale liczy się efekt. A ja chyba jednak bede grau w gre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Ja już koszulkę założyłem... grzeję się. Trochę sstara;-) Ale hasło aktualne. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank.Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Nie ma w co grać. Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Brunetka. Moja żona... Zofia !... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? Oczywiście. Informuję Pana, iż zakaz wyjścia z domu został wydany: a) z przekroczeniem delegacji ustawowej określonej w ustawie z dnia 5 grudnia 2008r. o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, zapisy której umożliwiają jedynie wprowadzenie ograniczenia określonego sposobu przemieszczania się a nie generalnego zakazu przemieszczania się; b.) z naruszeniem zapisów art. 52 ust. 1 oraz ust. 3 w związku z zapisami art. 233 ust. 3 Konstytucji RP, w świetle których ograniczenia wolności poruszania się są możliwe tylko i wyłącznie w przypadku ogłoszenia stanu klęski żywiołowej. Pouczam Pana, iż w sytuacji braku podstawy prawnej do wprowadzenia zakazu wyjścia z domu Pana interwencja jest bezpodstawna, a próba nałożenia sankcji z tytułu wykroczenia spełnia przesłanki określone w art. 231 § 1. kodeksu karnego dla przestępstwa określonego jako nadużycie uprawień przez funkcjonariusza publicznego. W sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa zostanie zawiadomiona prokuratura, a Pan na czas toczonego postępowania zostanie zawieszony w obowiązkach służbowych, co zgodnie z zapisami art. 124 ustawy o policji będzie oznaczać zawieszenie; do czasu rozstrzygnięcia postępowania; wypłaty 50% należnego Panu uposażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Powiedziala by ze u Paryluka to bym wiedzial a motel to chgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Ale zakaz jazdy czy też wjazdu postawili, więc wszystko lege-artis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next Page 8 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
kordiankw Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Znasz odpowiedź??. Znam, atrofia mózgu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Oczywiście, że policjant może przymknąć oko na przemieszczanie się podczas nocy sylwestrowej, ale z drugiej strony niestety zarówno policjanta jak i np. urzędnika obowiązuje prawo ustanowione przez rządzących i nie jest w jego kompetencji stwierdzanie czy ta ustawa bądź rozporządzenie jest zgodna z konstytucją czy też nie jest. Ale zawsze zamiast mandatu może być np. pouczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredowski Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 a kto to ten Martyniuk? Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A banery z 8 gwiazdkami macie już gotowe ? https://wydarzenia.i...ami,nId,4957269 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Oczywiście, że policjant może przymknąć oko na przemieszczanie się podczas nocy sylwestrowej, ale z drugiej strony niestety zarówno policjanta jak i np. urzędnika obowiązuje prawo ustanowione przez rządzących i nie jest w jego kompetencji stwierdzanie czy ta ustawa bądź rozporządzenie jest zgodna z konstytucją czy też nie jest. Ale zawsze zamiast mandatu może być np. pouczenie. Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A banery z 8 gwiazdkami macie już gotowe ? https://wydarzenia.i...ami,nId,4957269 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Pamiętaj, że zawsze trafi się tłuczek bagienny Ale wtedy odmowa i sąd. Tylko jak wymienią sędziów na swoich to Ch.jnia z patatajnią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? A co do Martyniuka, to generalnie ktoś nazywający się piosenkarzem powinien jednak umieć śpiewać. On jednak nie umie. Niedawno bywał w reklamie. Ponieważ twórczości pana Zenka nie znam, to myślałem, że ktoś sobie robi jaja i parodiuje głos, taki skrzeczący. O zgrozo okazało się, że to jego własny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczyChyba nagrzany. No ale liczy się efekt. A ja chyba jednak bede grau w gre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Ja już koszulkę założyłem... grzeję się. Trochę sstara;-) Ale hasło aktualne. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank.Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Nie ma w co grać. Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Brunetka. Moja żona... Zofia !... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? Oczywiście. Informuję Pana, iż zakaz wyjścia z domu został wydany: a) z przekroczeniem delegacji ustawowej określonej w ustawie z dnia 5 grudnia 2008r. o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, zapisy której umożliwiają jedynie wprowadzenie ograniczenia określonego sposobu przemieszczania się a nie generalnego zakazu przemieszczania się; b.) z naruszeniem zapisów art. 52 ust. 1 oraz ust. 3 w związku z zapisami art. 233 ust. 3 Konstytucji RP, w świetle których ograniczenia wolności poruszania się są możliwe tylko i wyłącznie w przypadku ogłoszenia stanu klęski żywiołowej. Pouczam Pana, iż w sytuacji braku podstawy prawnej do wprowadzenia zakazu wyjścia z domu Pana interwencja jest bezpodstawna, a próba nałożenia sankcji z tytułu wykroczenia spełnia przesłanki określone w art. 231 § 1. kodeksu karnego dla przestępstwa określonego jako nadużycie uprawień przez funkcjonariusza publicznego. W sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa zostanie zawiadomiona prokuratura, a Pan na czas toczonego postępowania zostanie zawieszony w obowiązkach służbowych, co zgodnie z zapisami art. 124 ustawy o policji będzie oznaczać zawieszenie; do czasu rozstrzygnięcia postępowania; wypłaty 50% należnego Panu uposażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Powiedziala by ze u Paryluka to bym wiedzial a motel to chgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Ale zakaz jazdy czy też wjazdu postawili, więc wszystko lege-artis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next Page 8 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 A banery z 8 gwiazdkami macie już gotowe ? https://wydarzenia.i...ami,nId,4957269 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Pamiętaj, że zawsze trafi się tłuczek bagienny Ale wtedy odmowa i sąd. Tylko jak wymienią sędziów na swoich to Ch.jnia z patatajnią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? A co do Martyniuka, to generalnie ktoś nazywający się piosenkarzem powinien jednak umieć śpiewać. On jednak nie umie. Niedawno bywał w reklamie. Ponieważ twórczości pana Zenka nie znam, to myślałem, że ktoś sobie robi jaja i parodiuje głos, taki skrzeczący. O zgrozo okazało się, że to jego własny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczyChyba nagrzany. No ale liczy się efekt. A ja chyba jednak bede grau w gre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Ja już koszulkę założyłem... grzeję się. Trochę sstara;-) Ale hasło aktualne. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank.Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Nie ma w co grać. Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Brunetka. Moja żona... Zofia !... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? Oczywiście. Informuję Pana, iż zakaz wyjścia z domu został wydany: a) z przekroczeniem delegacji ustawowej określonej w ustawie z dnia 5 grudnia 2008r. o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, zapisy której umożliwiają jedynie wprowadzenie ograniczenia określonego sposobu przemieszczania się a nie generalnego zakazu przemieszczania się; b.) z naruszeniem zapisów art. 52 ust. 1 oraz ust. 3 w związku z zapisami art. 233 ust. 3 Konstytucji RP, w świetle których ograniczenia wolności poruszania się są możliwe tylko i wyłącznie w przypadku ogłoszenia stanu klęski żywiołowej. Pouczam Pana, iż w sytuacji braku podstawy prawnej do wprowadzenia zakazu wyjścia z domu Pana interwencja jest bezpodstawna, a próba nałożenia sankcji z tytułu wykroczenia spełnia przesłanki określone w art. 231 § 1. kodeksu karnego dla przestępstwa określonego jako nadużycie uprawień przez funkcjonariusza publicznego. W sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa zostanie zawiadomiona prokuratura, a Pan na czas toczonego postępowania zostanie zawieszony w obowiązkach służbowych, co zgodnie z zapisami art. 124 ustawy o policji będzie oznaczać zawieszenie; do czasu rozstrzygnięcia postępowania; wypłaty 50% należnego Panu uposażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Powiedziala by ze u Paryluka to bym wiedzial a motel to chgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Ale zakaz jazdy czy też wjazdu postawili, więc wszystko lege-artis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next Page 8 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
robertdr Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Pamiętaj, że zawsze trafi się tłuczek bagienny Ale wtedy odmowa i sąd. Tylko jak wymienią sędziów na swoich to Ch.jnia z patatajnią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? A co do Martyniuka, to generalnie ktoś nazywający się piosenkarzem powinien jednak umieć śpiewać. On jednak nie umie. Niedawno bywał w reklamie. Ponieważ twórczości pana Zenka nie znam, to myślałem, że ktoś sobie robi jaja i parodiuje głos, taki skrzeczący. O zgrozo okazało się, że to jego własny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczyChyba nagrzany. No ale liczy się efekt. A ja chyba jednak bede grau w gre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Ja już koszulkę założyłem... grzeję się. Trochę sstara;-) Ale hasło aktualne. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank.Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Nie ma w co grać. Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Brunetka. Moja żona... Zofia !... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? Oczywiście. Informuję Pana, iż zakaz wyjścia z domu został wydany: a) z przekroczeniem delegacji ustawowej określonej w ustawie z dnia 5 grudnia 2008r. o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, zapisy której umożliwiają jedynie wprowadzenie ograniczenia określonego sposobu przemieszczania się a nie generalnego zakazu przemieszczania się; b.) z naruszeniem zapisów art. 52 ust. 1 oraz ust. 3 w związku z zapisami art. 233 ust. 3 Konstytucji RP, w świetle których ograniczenia wolności poruszania się są możliwe tylko i wyłącznie w przypadku ogłoszenia stanu klęski żywiołowej. Pouczam Pana, iż w sytuacji braku podstawy prawnej do wprowadzenia zakazu wyjścia z domu Pana interwencja jest bezpodstawna, a próba nałożenia sankcji z tytułu wykroczenia spełnia przesłanki określone w art. 231 § 1. kodeksu karnego dla przestępstwa określonego jako nadużycie uprawień przez funkcjonariusza publicznego. W sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa zostanie zawiadomiona prokuratura, a Pan na czas toczonego postępowania zostanie zawieszony w obowiązkach służbowych, co zgodnie z zapisami art. 124 ustawy o policji będzie oznaczać zawieszenie; do czasu rozstrzygnięcia postępowania; wypłaty 50% należnego Panu uposażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Powiedziala by ze u Paryluka to bym wiedzial a motel to chgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Ale zakaz jazdy czy też wjazdu postawili, więc wszystko lege-artis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next Page 8 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Chertan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Natomiast ja nie przymykam oka na nielegalne interwencje i za każdym razem pouczam o konsekwencjach niezgodnych z prawem działań opisanych w art. 231 KK, a także o służbowych, wynikających ze zgłoszenia sprawy do prokuratury. Zapewniam Cię, że to zawsze działa. Błyskawicznie odechciewa się im pouczania mnie. Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? A co do Martyniuka, to generalnie ktoś nazywający się piosenkarzem powinien jednak umieć śpiewać. On jednak nie umie. Niedawno bywał w reklamie. Ponieważ twórczości pana Zenka nie znam, to myślałem, że ktoś sobie robi jaja i parodiuje głos, taki skrzeczący. O zgrozo okazało się, że to jego własny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczyChyba nagrzany. No ale liczy się efekt. A ja chyba jednak bede grau w gre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Mam koszulkę. Ubiorę na imprezę (w domu) ale wyjdę po 24 na spacer Będę rozgrzany, więc koszulka wystarczy Ja już koszulkę założyłem... grzeję się. Trochę sstara;-) Ale hasło aktualne. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank.Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Bede grau w gre rozbiło bank. Nie ma w co grać. Tam było też inne dobre. W Sylwestra? Spotykamy się aby... porozmawiać. Nie... żartuję, pić będziemy... Dziewczyna brunetka. Brunetka. Moja żona... Zofia !... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? Oczywiście. Informuję Pana, iż zakaz wyjścia z domu został wydany: a) z przekroczeniem delegacji ustawowej określonej w ustawie z dnia 5 grudnia 2008r. o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, zapisy której umożliwiają jedynie wprowadzenie ograniczenia określonego sposobu przemieszczania się a nie generalnego zakazu przemieszczania się; b.) z naruszeniem zapisów art. 52 ust. 1 oraz ust. 3 w związku z zapisami art. 233 ust. 3 Konstytucji RP, w świetle których ograniczenia wolności poruszania się są możliwe tylko i wyłącznie w przypadku ogłoszenia stanu klęski żywiołowej. Pouczam Pana, iż w sytuacji braku podstawy prawnej do wprowadzenia zakazu wyjścia z domu Pana interwencja jest bezpodstawna, a próba nałożenia sankcji z tytułu wykroczenia spełnia przesłanki określone w art. 231 § 1. kodeksu karnego dla przestępstwa określonego jako nadużycie uprawień przez funkcjonariusza publicznego. W sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa zostanie zawiadomiona prokuratura, a Pan na czas toczonego postępowania zostanie zawieszony w obowiązkach służbowych, co zgodnie z zapisami art. 124 ustawy o policji będzie oznaczać zawieszenie; do czasu rozstrzygnięcia postępowania; wypłaty 50% należnego Panu uposażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Powiedziala by ze u Paryluka to bym wiedzial a motel to chgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Ale zakaz jazdy czy też wjazdu postawili, więc wszystko lege-artis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next Page 8 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MajkaW Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Chodzilas do Kaprysu, do Kaczet, do Sasanki to byl Martyniuk tamtych lat. nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? Oczywiście. Informuję Pana, iż zakaz wyjścia z domu został wydany: a) z przekroczeniem delegacji ustawowej określonej w ustawie z dnia 5 grudnia 2008r. o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, zapisy której umożliwiają jedynie wprowadzenie ograniczenia określonego sposobu przemieszczania się a nie generalnego zakazu przemieszczania się; b.) z naruszeniem zapisów art. 52 ust. 1 oraz ust. 3 w związku z zapisami art. 233 ust. 3 Konstytucji RP, w świetle których ograniczenia wolności poruszania się są możliwe tylko i wyłącznie w przypadku ogłoszenia stanu klęski żywiołowej. Pouczam Pana, iż w sytuacji braku podstawy prawnej do wprowadzenia zakazu wyjścia z domu Pana interwencja jest bezpodstawna, a próba nałożenia sankcji z tytułu wykroczenia spełnia przesłanki określone w art. 231 § 1. kodeksu karnego dla przestępstwa określonego jako nadużycie uprawień przez funkcjonariusza publicznego. W sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa zostanie zawiadomiona prokuratura, a Pan na czas toczonego postępowania zostanie zawieszony w obowiązkach służbowych, co zgodnie z zapisami art. 124 ustawy o policji będzie oznaczać zawieszenie; do czasu rozstrzygnięcia postępowania; wypłaty 50% należnego Panu uposażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Powiedziala by ze u Paryluka to bym wiedzial a motel to chgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Ale zakaz jazdy czy też wjazdu postawili, więc wszystko lege-artis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next Page 8 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Narodowa kwarantanna
tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tomek, a byłbyś w stanie sformułować takich kilka zdań, których się można nauczyć i sprezentować policjantom w reakcji na kontrolę i pouczanie? Oczywiście. Informuję Pana, iż zakaz wyjścia z domu został wydany: a) z przekroczeniem delegacji ustawowej określonej w ustawie z dnia 5 grudnia 2008r. o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, zapisy której umożliwiają jedynie wprowadzenie ograniczenia określonego sposobu przemieszczania się a nie generalnego zakazu przemieszczania się; b.) z naruszeniem zapisów art. 52 ust. 1 oraz ust. 3 w związku z zapisami art. 233 ust. 3 Konstytucji RP, w świetle których ograniczenia wolności poruszania się są możliwe tylko i wyłącznie w przypadku ogłoszenia stanu klęski żywiołowej. Pouczam Pana, iż w sytuacji braku podstawy prawnej do wprowadzenia zakazu wyjścia z domu Pana interwencja jest bezpodstawna, a próba nałożenia sankcji z tytułu wykroczenia spełnia przesłanki określone w art. 231 § 1. kodeksu karnego dla przestępstwa określonego jako nadużycie uprawień przez funkcjonariusza publicznego. W sprawie podejrzenia popełnienia przestępstwa zostanie zawiadomiona prokuratura, a Pan na czas toczonego postępowania zostanie zawieszony w obowiązkach służbowych, co zgodnie z zapisami art. 124 ustawy o policji będzie oznaczać zawieszenie; do czasu rozstrzygnięcia postępowania; wypłaty 50% należnego Panu uposażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Powiedziala by ze u Paryluka to bym wiedzial a motel to chgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Ale zakaz jazdy czy też wjazdu postawili, więc wszystko lege-artis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next Page 8 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
fredowski Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 nie chodziłam. Tylko na dyskoteki w Motelu i to dopiero jak skończyłam 18 lat. Czasu na głupoty nie było Powiedziala by ze u Paryluka to bym wiedzial a motel to chgw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Narodowa kwarantanna jak się patrzy Ale zakaz jazdy czy też wjazdu postawili, więc wszystko lege-artis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Next Page 8 of 20 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts