Adam ..DUCH Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Nie wiem o co tyle szumu przecież VIP bramki to szczyrkowska tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Skąd w ogóle ten pomysł o tym, że ograniczyli liczbę miejsc na kanapie, żeby „bogaci” mogli je zająć? One są niedostępne dla wszystkich. Prawdopodobnie ograniczali po prostu liczbę osób na trasie, bo mieli jedną otwartą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Dziś byłem pierwszy raz w Szczyrku (alternatywy właściwie nie miałem). Cena za skipass zbyt wysoka jak na możliwość jazdy (Ale w biznesie wykorzystuje się okazję),w okolicy jednak wszystko nieczynne, prócz Zagronia. Nie będę wchodził w temat biednych czy bogatych... Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Cóż, jako ktoś kto chce jeździć i się rozwijać, wolę jedną nudnną trasę, na której jest odpowiednio luźno, niż "korek na A2". Jeszcze na dodatek jakiś gostek na środku stoku wymyślił sobie znak stop i zaliczyłem ostrą glebę. Plus,że przetestowałem wypięcie wiązań . Reasumując, pierwsze wrażenie mocno mieszane i raczej w niebezpiecznie modnych okresach będę omijał Szczyrk. Na plus jakość nart w wypo. Dla żony brałem i rentalowe deacony, jak prosto ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Jeszcze na dodatek jakiś gostek na środku stoku wymyślił sobie znak stop i zaliczyłem ostrą glebę. Plus,że przetestowałem wypięcie wiązań . .Jak czytam takie historie to rozumiem o czym pisze Mitek i przyznaję mu rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Chyba dobrze pamiętam. Ten kto przechodził przez Vip bramki to miał z karnetu ściągane 2x więcej punktów. Czyli koszt 2x większy. Czyli obecnie około 300 zł za dzień. Tu chyba oferta 316 zł z hotelem i jedzeniem wiec całkiem całkiem jesli porównać to z przeszłością Swego czasu - bramka "komercyjna". Była wtedy kiełbasa komercyjna, benzyna komercyjna i kilka innych towarów 'za łapówkę' wiec nikogo to nie dziwiło. . Wcześniej bramki te były 'dla fundatorów", czyli pracowników Zabrzanskiego Zj. Przem. Węglowego. Siła tradycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 .. Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Ponad 50 zł za jeden zjazd to na bogato, przynajmniej masz o czym pisać........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś kolejny cudowny dzień na nartach. Ten sam Szczyrk co wczoraj a jednak jakby zupełnie inaczej. Po pierwsze pogoda - dziś słonecznie, w nocy na zdrowym minusie, w ciągu dnia około 2 stopni na plusie. Po drugie otworzyli Pośredni (oczywiście nie cały, ale cały jest naśnieżony po części przez naturę, po mniejszej części przez TMR). Po trzecie, bardzo mało ludzi jak na ten termin (w zeszłym roku było zdecydowanie więcej osó i jazda prawie cały czas na bieżąco lub z kolejkami na 5 minut stania (od momentu jak ruszyła niebieska kanapa, bo wcześniej do 10:00 jak chodziła żółta, trzeba było odstać około 15 minut). Dziś niechlujnie przygotowana 4, szczególnie na dole, około 11:00 wjechał ratrak i poprawiał trasę. Na Pośrednim cudowne tereny do jazdy po za trasami, nieczynna góra 10 też przejechana ratrakiem (choć nie po całej szerokości). Tam też powstaje nowa (stara) knajpka, która była prowadzona w zeszłym sezonie w szklanym grzybku, a teraz będzie to dość duży lokal (nie należący do TMR), który ma zacząć działać za 2 dni. Dodam, że na żółtej dalej ograniczenie do 4 osób, niebieska chodzi jako 6 osobowa, co skutecznie odkorkowało Solisko. Budynek nowego baru (nie należy do TMR). To nieczynna trasa. Warunki rano. Rano cd. Rano - poniższe zdjęcie, to też nieczynna trasa. c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 10 tuż przed otwarciem. Około 10 otworzyli niebieską kanapę. Skutecznie odkorkowała Solisko. 4 na górze, rejon hali przygotowane dobrze. Na dole niestety słabo. Około 11:00 wjechał ratrak i poprawiał. Im niżej tym gorzej. Na 7 jeszcze trochę śniegu miejscami brakuje, w innych jest całkiem dobrze. Golgota dziś już była jeżdżona (ale jeszcze nieczynna), śniegu raczej mało. c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 I ostatnia część. Dziś mój nr 1 to Pośredni. Fenomenalne warunki śniegowe, około 30-40 naturalnego śniegu, do tego miejscami sporo sypnięte lancami i armatami. Ilość śniegu. Hala Hala cd. I tak. Tak też. Taki widoczek. Na górze jakby więcej miejsca. Nowa knajpka w dole. Pod Rudym Kotem - czynne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś byłem pierwszy raz w Szczyrku (alternatywy właściwie nie miałem). Cena za skipass zbyt wysoka jak na możliwość jazdy (Ale w biznesie wykorzystuje się okazję),w okolicy jednak wszystko nieczynne, prócz Zagronia. Nie będę wchodził w temat biednych czy bogatych... Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Cóż, jako ktoś kto chce jeździć i się rozwijać, wolę jedną nudnną trasę, na której jest odpowiednio luźno, niż "korek na A2". Jeszcze na dodatek jakiś gostek na środku stoku wymyślił sobie znak stop i zaliczyłem ostrą glebę. Plus,że przetestowałem wypięcie wiązań . Reasumując, pierwsze wrażenie mocno mieszane i raczej w niebezpiecznie modnych okresach będę omijał Szczyrk. Na plus jakość nart w wypo. Dla żony brałem i rentalowe deacony, jak prosto ze sklepu. Byłeś o jeden dzień za wcześnie. Dziś zupełnie inna jazda. Otwarty Pośredni oraz 3 do gondoli, czyni to samo miejsce zupełnie innym. No i ta pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś byłem pierwszy raz w Szczyrku (alternatywy właściwie nie miałem). Cena za skipass zbyt wysoka jak na możliwość jazdy (Ale w biznesie wykorzystuje się okazję),w okolicy jednak wszystko nieczynne, prócz Zagronia. Nie będę wchodził w temat biednych czy bogatych... Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Cóż, jako ktoś kto chce jeździć i się rozwijać, wolę jedną nudnną trasę, na której jest odpowiednio luźno, niż "korek na A2". Jeszcze na dodatek jakiś gostek na środku stoku wymyślił sobie znak stop i zaliczyłem ostrą glebę. Plus,że przetestowałem wypięcie wiązań . Reasumując, pierwsze wrażenie mocno mieszane i raczej w niebezpiecznie modnych okresach będę omijał Szczyrk. Na plus jakość nart w wypo. Dla żony brałem i rentalowe deacony, jak prosto ze sklepu. 3 zjazdy / h x 8,5 h = 26 zjazdów o średniej długości powiedzmy 1,5 km , czyli razem jakieś 39 km. Nie powala, ale bez biedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj. Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo. Ad. 4 - słabo śniegowo. Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj.Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo.Ad. 4 - słabo śniegowo.Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Dzięki No właśnie najbardziej się zastanawiałem nad SON i Złoty Groń o Cieńkowie zapomniałem nawet Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hyTo zależy czyja ta "baba" fajna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Ja całkiem nie dawno zaliczyłem kamienną (to chyba dawno było) . Nieziemsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Tak pół, żartem pół serio (a na pewno dowcip wybitnie nerdowski) to wyjaśniło się skąd wzięła się polityka cenowa w Szczyrku. Sprawdziłem ile kosztuje w tym roku jazda wieczorna i ku mojemu zdziwieniu równe 0x40 zł To na pewno wszystko wina spisku programistów! PS. Jeżeli was to nie śmieszy to nic nie szkodzi, w sumie to nawet lepiej Moim zdaniem szkoda czasu nawet na dyskusje o tym pseudoośrodku, nie mówiąc już o jeździe... To co teraz wyrabiają Słowacy woła o pomstę do nieba. Realnie to nie jest warte nawet połowy żądanej ceny. To samo zresztą dotyczy Chopoka. Nie mam nic przeciwko temu, żeby płacić takie same pieniądze Słowakom jak reszcie Europy, ale pod jednym podstawowym warunkiem, otrzymam podobnej jakości produkt. Od nas z Bielska jest około 650km do Schladming i to jest dla mnie najprostsza alternatywa o jakości, do której nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Szkoda kasy na Szczyrk, nie warto tu przyjeżdżać. Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cześć E tam od razu zabłysnąć... BSA od Żylicy masz rzut beretem a Żylica to jednak legenda. Pozdrowienia i baw się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Również dziękuję za wspólną jazdę i do zobaczenia na stoku już w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 .. Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Ponad 50 zł za jeden zjazd to na bogato, przynajmniej masz o czym pisać........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś kolejny cudowny dzień na nartach. Ten sam Szczyrk co wczoraj a jednak jakby zupełnie inaczej. Po pierwsze pogoda - dziś słonecznie, w nocy na zdrowym minusie, w ciągu dnia około 2 stopni na plusie. Po drugie otworzyli Pośredni (oczywiście nie cały, ale cały jest naśnieżony po części przez naturę, po mniejszej części przez TMR). Po trzecie, bardzo mało ludzi jak na ten termin (w zeszłym roku było zdecydowanie więcej osó i jazda prawie cały czas na bieżąco lub z kolejkami na 5 minut stania (od momentu jak ruszyła niebieska kanapa, bo wcześniej do 10:00 jak chodziła żółta, trzeba było odstać około 15 minut). Dziś niechlujnie przygotowana 4, szczególnie na dole, około 11:00 wjechał ratrak i poprawiał trasę. Na Pośrednim cudowne tereny do jazdy po za trasami, nieczynna góra 10 też przejechana ratrakiem (choć nie po całej szerokości). Tam też powstaje nowa (stara) knajpka, która była prowadzona w zeszłym sezonie w szklanym grzybku, a teraz będzie to dość duży lokal (nie należący do TMR), który ma zacząć działać za 2 dni. Dodam, że na żółtej dalej ograniczenie do 4 osób, niebieska chodzi jako 6 osobowa, co skutecznie odkorkowało Solisko. Budynek nowego baru (nie należy do TMR). To nieczynna trasa. Warunki rano. Rano cd. Rano - poniższe zdjęcie, to też nieczynna trasa. c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 10 tuż przed otwarciem. Około 10 otworzyli niebieską kanapę. Skutecznie odkorkowała Solisko. 4 na górze, rejon hali przygotowane dobrze. Na dole niestety słabo. Około 11:00 wjechał ratrak i poprawiał. Im niżej tym gorzej. Na 7 jeszcze trochę śniegu miejscami brakuje, w innych jest całkiem dobrze. Golgota dziś już była jeżdżona (ale jeszcze nieczynna), śniegu raczej mało. c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 I ostatnia część. Dziś mój nr 1 to Pośredni. Fenomenalne warunki śniegowe, około 30-40 naturalnego śniegu, do tego miejscami sporo sypnięte lancami i armatami. Ilość śniegu. Hala Hala cd. I tak. Tak też. Taki widoczek. Na górze jakby więcej miejsca. Nowa knajpka w dole. Pod Rudym Kotem - czynne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś byłem pierwszy raz w Szczyrku (alternatywy właściwie nie miałem). Cena za skipass zbyt wysoka jak na możliwość jazdy (Ale w biznesie wykorzystuje się okazję),w okolicy jednak wszystko nieczynne, prócz Zagronia. Nie będę wchodził w temat biednych czy bogatych... Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Cóż, jako ktoś kto chce jeździć i się rozwijać, wolę jedną nudnną trasę, na której jest odpowiednio luźno, niż "korek na A2". Jeszcze na dodatek jakiś gostek na środku stoku wymyślił sobie znak stop i zaliczyłem ostrą glebę. Plus,że przetestowałem wypięcie wiązań . Reasumując, pierwsze wrażenie mocno mieszane i raczej w niebezpiecznie modnych okresach będę omijał Szczyrk. Na plus jakość nart w wypo. Dla żony brałem i rentalowe deacony, jak prosto ze sklepu. Byłeś o jeden dzień za wcześnie. Dziś zupełnie inna jazda. Otwarty Pośredni oraz 3 do gondoli, czyni to samo miejsce zupełnie innym. No i ta pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś byłem pierwszy raz w Szczyrku (alternatywy właściwie nie miałem). Cena za skipass zbyt wysoka jak na możliwość jazdy (Ale w biznesie wykorzystuje się okazję),w okolicy jednak wszystko nieczynne, prócz Zagronia. Nie będę wchodził w temat biednych czy bogatych... Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Cóż, jako ktoś kto chce jeździć i się rozwijać, wolę jedną nudnną trasę, na której jest odpowiednio luźno, niż "korek na A2". Jeszcze na dodatek jakiś gostek na środku stoku wymyślił sobie znak stop i zaliczyłem ostrą glebę. Plus,że przetestowałem wypięcie wiązań . Reasumując, pierwsze wrażenie mocno mieszane i raczej w niebezpiecznie modnych okresach będę omijał Szczyrk. Na plus jakość nart w wypo. Dla żony brałem i rentalowe deacony, jak prosto ze sklepu. 3 zjazdy / h x 8,5 h = 26 zjazdów o średniej długości powiedzmy 1,5 km , czyli razem jakieś 39 km. Nie powala, ale bez biedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj. Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo. Ad. 4 - słabo śniegowo. Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj.Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo.Ad. 4 - słabo śniegowo.Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Dzięki No właśnie najbardziej się zastanawiałem nad SON i Złoty Groń o Cieńkowie zapomniałem nawet Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hyTo zależy czyja ta "baba" fajna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Ja całkiem nie dawno zaliczyłem kamienną (to chyba dawno było) . Nieziemsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Tak pół, żartem pół serio (a na pewno dowcip wybitnie nerdowski) to wyjaśniło się skąd wzięła się polityka cenowa w Szczyrku. Sprawdziłem ile kosztuje w tym roku jazda wieczorna i ku mojemu zdziwieniu równe 0x40 zł To na pewno wszystko wina spisku programistów! PS. Jeżeli was to nie śmieszy to nic nie szkodzi, w sumie to nawet lepiej Moim zdaniem szkoda czasu nawet na dyskusje o tym pseudoośrodku, nie mówiąc już o jeździe... To co teraz wyrabiają Słowacy woła o pomstę do nieba. Realnie to nie jest warte nawet połowy żądanej ceny. To samo zresztą dotyczy Chopoka. Nie mam nic przeciwko temu, żeby płacić takie same pieniądze Słowakom jak reszcie Europy, ale pod jednym podstawowym warunkiem, otrzymam podobnej jakości produkt. Od nas z Bielska jest około 650km do Schladming i to jest dla mnie najprostsza alternatywa o jakości, do której nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Szkoda kasy na Szczyrk, nie warto tu przyjeżdżać. Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cześć E tam od razu zabłysnąć... BSA od Żylicy masz rzut beretem a Żylica to jednak legenda. Pozdrowienia i baw się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Również dziękuję za wspólną jazdę i do zobaczenia na stoku już w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś kolejny cudowny dzień na nartach. Ten sam Szczyrk co wczoraj a jednak jakby zupełnie inaczej. Po pierwsze pogoda - dziś słonecznie, w nocy na zdrowym minusie, w ciągu dnia około 2 stopni na plusie. Po drugie otworzyli Pośredni (oczywiście nie cały, ale cały jest naśnieżony po części przez naturę, po mniejszej części przez TMR). Po trzecie, bardzo mało ludzi jak na ten termin (w zeszłym roku było zdecydowanie więcej osó i jazda prawie cały czas na bieżąco lub z kolejkami na 5 minut stania (od momentu jak ruszyła niebieska kanapa, bo wcześniej do 10:00 jak chodziła żółta, trzeba było odstać około 15 minut). Dziś niechlujnie przygotowana 4, szczególnie na dole, około 11:00 wjechał ratrak i poprawiał trasę. Na Pośrednim cudowne tereny do jazdy po za trasami, nieczynna góra 10 też przejechana ratrakiem (choć nie po całej szerokości). Tam też powstaje nowa (stara) knajpka, która była prowadzona w zeszłym sezonie w szklanym grzybku, a teraz będzie to dość duży lokal (nie należący do TMR), który ma zacząć działać za 2 dni. Dodam, że na żółtej dalej ograniczenie do 4 osób, niebieska chodzi jako 6 osobowa, co skutecznie odkorkowało Solisko. Budynek nowego baru (nie należy do TMR). To nieczynna trasa. Warunki rano. Rano cd. Rano - poniższe zdjęcie, to też nieczynna trasa. c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 10 tuż przed otwarciem. Około 10 otworzyli niebieską kanapę. Skutecznie odkorkowała Solisko. 4 na górze, rejon hali przygotowane dobrze. Na dole niestety słabo. Około 11:00 wjechał ratrak i poprawiał. Im niżej tym gorzej. Na 7 jeszcze trochę śniegu miejscami brakuje, w innych jest całkiem dobrze. Golgota dziś już była jeżdżona (ale jeszcze nieczynna), śniegu raczej mało. c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 I ostatnia część. Dziś mój nr 1 to Pośredni. Fenomenalne warunki śniegowe, około 30-40 naturalnego śniegu, do tego miejscami sporo sypnięte lancami i armatami. Ilość śniegu. Hala Hala cd. I tak. Tak też. Taki widoczek. Na górze jakby więcej miejsca. Nowa knajpka w dole. Pod Rudym Kotem - czynne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś byłem pierwszy raz w Szczyrku (alternatywy właściwie nie miałem). Cena za skipass zbyt wysoka jak na możliwość jazdy (Ale w biznesie wykorzystuje się okazję),w okolicy jednak wszystko nieczynne, prócz Zagronia. Nie będę wchodził w temat biednych czy bogatych... Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Cóż, jako ktoś kto chce jeździć i się rozwijać, wolę jedną nudnną trasę, na której jest odpowiednio luźno, niż "korek na A2". Jeszcze na dodatek jakiś gostek na środku stoku wymyślił sobie znak stop i zaliczyłem ostrą glebę. Plus,że przetestowałem wypięcie wiązań . Reasumując, pierwsze wrażenie mocno mieszane i raczej w niebezpiecznie modnych okresach będę omijał Szczyrk. Na plus jakość nart w wypo. Dla żony brałem i rentalowe deacony, jak prosto ze sklepu. Byłeś o jeden dzień za wcześnie. Dziś zupełnie inna jazda. Otwarty Pośredni oraz 3 do gondoli, czyni to samo miejsce zupełnie innym. No i ta pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś byłem pierwszy raz w Szczyrku (alternatywy właściwie nie miałem). Cena za skipass zbyt wysoka jak na możliwość jazdy (Ale w biznesie wykorzystuje się okazję),w okolicy jednak wszystko nieczynne, prócz Zagronia. Nie będę wchodził w temat biednych czy bogatych... Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Cóż, jako ktoś kto chce jeździć i się rozwijać, wolę jedną nudnną trasę, na której jest odpowiednio luźno, niż "korek na A2". Jeszcze na dodatek jakiś gostek na środku stoku wymyślił sobie znak stop i zaliczyłem ostrą glebę. Plus,że przetestowałem wypięcie wiązań . Reasumując, pierwsze wrażenie mocno mieszane i raczej w niebezpiecznie modnych okresach będę omijał Szczyrk. Na plus jakość nart w wypo. Dla żony brałem i rentalowe deacony, jak prosto ze sklepu. 3 zjazdy / h x 8,5 h = 26 zjazdów o średniej długości powiedzmy 1,5 km , czyli razem jakieś 39 km. Nie powala, ale bez biedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj. Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo. Ad. 4 - słabo śniegowo. Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj.Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo.Ad. 4 - słabo śniegowo.Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Dzięki No właśnie najbardziej się zastanawiałem nad SON i Złoty Groń o Cieńkowie zapomniałem nawet Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hyTo zależy czyja ta "baba" fajna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Ja całkiem nie dawno zaliczyłem kamienną (to chyba dawno było) . Nieziemsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Tak pół, żartem pół serio (a na pewno dowcip wybitnie nerdowski) to wyjaśniło się skąd wzięła się polityka cenowa w Szczyrku. Sprawdziłem ile kosztuje w tym roku jazda wieczorna i ku mojemu zdziwieniu równe 0x40 zł To na pewno wszystko wina spisku programistów! PS. Jeżeli was to nie śmieszy to nic nie szkodzi, w sumie to nawet lepiej Moim zdaniem szkoda czasu nawet na dyskusje o tym pseudoośrodku, nie mówiąc już o jeździe... To co teraz wyrabiają Słowacy woła o pomstę do nieba. Realnie to nie jest warte nawet połowy żądanej ceny. To samo zresztą dotyczy Chopoka. Nie mam nic przeciwko temu, żeby płacić takie same pieniądze Słowakom jak reszcie Europy, ale pod jednym podstawowym warunkiem, otrzymam podobnej jakości produkt. Od nas z Bielska jest około 650km do Schladming i to jest dla mnie najprostsza alternatywa o jakości, do której nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Szkoda kasy na Szczyrk, nie warto tu przyjeżdżać. Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cześć E tam od razu zabłysnąć... BSA od Żylicy masz rzut beretem a Żylica to jednak legenda. Pozdrowienia i baw się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Również dziękuję za wspólną jazdę i do zobaczenia na stoku już w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś byłem pierwszy raz w Szczyrku (alternatywy właściwie nie miałem). Cena za skipass zbyt wysoka jak na możliwość jazdy (Ale w biznesie wykorzystuje się okazję),w okolicy jednak wszystko nieczynne, prócz Zagronia. Nie będę wchodził w temat biednych czy bogatych... Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Cóż, jako ktoś kto chce jeździć i się rozwijać, wolę jedną nudnną trasę, na której jest odpowiednio luźno, niż "korek na A2". Jeszcze na dodatek jakiś gostek na środku stoku wymyślił sobie znak stop i zaliczyłem ostrą glebę. Plus,że przetestowałem wypięcie wiązań . Reasumując, pierwsze wrażenie mocno mieszane i raczej w niebezpiecznie modnych okresach będę omijał Szczyrk. Na plus jakość nart w wypo. Dla żony brałem i rentalowe deacony, jak prosto ze sklepu. Byłeś o jeden dzień za wcześnie. Dziś zupełnie inna jazda. Otwarty Pośredni oraz 3 do gondoli, czyni to samo miejsce zupełnie innym. No i ta pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś byłem pierwszy raz w Szczyrku (alternatywy właściwie nie miałem). Cena za skipass zbyt wysoka jak na możliwość jazdy (Ale w biznesie wykorzystuje się okazję),w okolicy jednak wszystko nieczynne, prócz Zagronia. Nie będę wchodził w temat biednych czy bogatych... Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Cóż, jako ktoś kto chce jeździć i się rozwijać, wolę jedną nudnną trasę, na której jest odpowiednio luźno, niż "korek na A2". Jeszcze na dodatek jakiś gostek na środku stoku wymyślił sobie znak stop i zaliczyłem ostrą glebę. Plus,że przetestowałem wypięcie wiązań . Reasumując, pierwsze wrażenie mocno mieszane i raczej w niebezpiecznie modnych okresach będę omijał Szczyrk. Na plus jakość nart w wypo. Dla żony brałem i rentalowe deacony, jak prosto ze sklepu. 3 zjazdy / h x 8,5 h = 26 zjazdów o średniej długości powiedzmy 1,5 km , czyli razem jakieś 39 km. Nie powala, ale bez biedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj. Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo. Ad. 4 - słabo śniegowo. Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj.Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo.Ad. 4 - słabo śniegowo.Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Dzięki No właśnie najbardziej się zastanawiałem nad SON i Złoty Groń o Cieńkowie zapomniałem nawet Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hyTo zależy czyja ta "baba" fajna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Ja całkiem nie dawno zaliczyłem kamienną (to chyba dawno było) . Nieziemsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Tak pół, żartem pół serio (a na pewno dowcip wybitnie nerdowski) to wyjaśniło się skąd wzięła się polityka cenowa w Szczyrku. Sprawdziłem ile kosztuje w tym roku jazda wieczorna i ku mojemu zdziwieniu równe 0x40 zł To na pewno wszystko wina spisku programistów! PS. Jeżeli was to nie śmieszy to nic nie szkodzi, w sumie to nawet lepiej Moim zdaniem szkoda czasu nawet na dyskusje o tym pseudoośrodku, nie mówiąc już o jeździe... To co teraz wyrabiają Słowacy woła o pomstę do nieba. Realnie to nie jest warte nawet połowy żądanej ceny. To samo zresztą dotyczy Chopoka. Nie mam nic przeciwko temu, żeby płacić takie same pieniądze Słowakom jak reszcie Europy, ale pod jednym podstawowym warunkiem, otrzymam podobnej jakości produkt. Od nas z Bielska jest około 650km do Schladming i to jest dla mnie najprostsza alternatywa o jakości, do której nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Szkoda kasy na Szczyrk, nie warto tu przyjeżdżać. Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cześć E tam od razu zabłysnąć... BSA od Żylicy masz rzut beretem a Żylica to jednak legenda. Pozdrowienia i baw się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Również dziękuję za wspólną jazdę i do zobaczenia na stoku już w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Dziś byłem pierwszy raz w Szczyrku (alternatywy właściwie nie miałem). Cena za skipass zbyt wysoka jak na możliwość jazdy (Ale w biznesie wykorzystuje się okazję),w okolicy jednak wszystko nieczynne, prócz Zagronia. Nie będę wchodził w temat biednych czy bogatych... Jeżeli płacąc 160 zeta człowiek w godzinę wykonuje 3 zjazdy, to jest porażka. Cóż, jako ktoś kto chce jeździć i się rozwijać, wolę jedną nudnną trasę, na której jest odpowiednio luźno, niż "korek na A2". Jeszcze na dodatek jakiś gostek na środku stoku wymyślił sobie znak stop i zaliczyłem ostrą glebę. Plus,że przetestowałem wypięcie wiązań . Reasumując, pierwsze wrażenie mocno mieszane i raczej w niebezpiecznie modnych okresach będę omijał Szczyrk. Na plus jakość nart w wypo. Dla żony brałem i rentalowe deacony, jak prosto ze sklepu. 3 zjazdy / h x 8,5 h = 26 zjazdów o średniej długości powiedzmy 1,5 km , czyli razem jakieś 39 km. Nie powala, ale bez biedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj. Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo. Ad. 4 - słabo śniegowo. Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj.Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo.Ad. 4 - słabo śniegowo.Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Dzięki No właśnie najbardziej się zastanawiałem nad SON i Złoty Groń o Cieńkowie zapomniałem nawet Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hyTo zależy czyja ta "baba" fajna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Ja całkiem nie dawno zaliczyłem kamienną (to chyba dawno było) . Nieziemsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Tak pół, żartem pół serio (a na pewno dowcip wybitnie nerdowski) to wyjaśniło się skąd wzięła się polityka cenowa w Szczyrku. Sprawdziłem ile kosztuje w tym roku jazda wieczorna i ku mojemu zdziwieniu równe 0x40 zł To na pewno wszystko wina spisku programistów! PS. Jeżeli was to nie śmieszy to nic nie szkodzi, w sumie to nawet lepiej Moim zdaniem szkoda czasu nawet na dyskusje o tym pseudoośrodku, nie mówiąc już o jeździe... To co teraz wyrabiają Słowacy woła o pomstę do nieba. Realnie to nie jest warte nawet połowy żądanej ceny. To samo zresztą dotyczy Chopoka. Nie mam nic przeciwko temu, żeby płacić takie same pieniądze Słowakom jak reszcie Europy, ale pod jednym podstawowym warunkiem, otrzymam podobnej jakości produkt. Od nas z Bielska jest około 650km do Schladming i to jest dla mnie najprostsza alternatywa o jakości, do której nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Szkoda kasy na Szczyrk, nie warto tu przyjeżdżać. Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cześć E tam od razu zabłysnąć... BSA od Żylicy masz rzut beretem a Żylica to jednak legenda. Pozdrowienia i baw się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Również dziękuję za wspólną jazdę i do zobaczenia na stoku już w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj. Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo. Ad. 4 - słabo śniegowo. Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj.Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo.Ad. 4 - słabo śniegowo.Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Dzięki No właśnie najbardziej się zastanawiałem nad SON i Złoty Groń o Cieńkowie zapomniałem nawet Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hyTo zależy czyja ta "baba" fajna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Ja całkiem nie dawno zaliczyłem kamienną (to chyba dawno było) . Nieziemsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Tak pół, żartem pół serio (a na pewno dowcip wybitnie nerdowski) to wyjaśniło się skąd wzięła się polityka cenowa w Szczyrku. Sprawdziłem ile kosztuje w tym roku jazda wieczorna i ku mojemu zdziwieniu równe 0x40 zł To na pewno wszystko wina spisku programistów! PS. Jeżeli was to nie śmieszy to nic nie szkodzi, w sumie to nawet lepiej Moim zdaniem szkoda czasu nawet na dyskusje o tym pseudoośrodku, nie mówiąc już o jeździe... To co teraz wyrabiają Słowacy woła o pomstę do nieba. Realnie to nie jest warte nawet połowy żądanej ceny. To samo zresztą dotyczy Chopoka. Nie mam nic przeciwko temu, żeby płacić takie same pieniądze Słowakom jak reszcie Europy, ale pod jednym podstawowym warunkiem, otrzymam podobnej jakości produkt. Od nas z Bielska jest około 650km do Schladming i to jest dla mnie najprostsza alternatywa o jakości, do której nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Szkoda kasy na Szczyrk, nie warto tu przyjeżdżać. Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cześć E tam od razu zabłysnąć... BSA od Żylicy masz rzut beretem a Żylica to jednak legenda. Pozdrowienia i baw się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Również dziękuję za wspólną jazdę i do zobaczenia na stoku już w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Cześć Na Sylwestra... Restauracja Żylica, Beskidzka 12 Szczyrk. Nie byłem nigdy na Sylwestra ale słyszałem, że klimat jest... Pozdrowienia No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj. Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo. Ad. 4 - słabo śniegowo. Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj.Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo.Ad. 4 - słabo śniegowo.Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Dzięki No właśnie najbardziej się zastanawiałem nad SON i Złoty Groń o Cieńkowie zapomniałem nawet Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hyTo zależy czyja ta "baba" fajna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Ja całkiem nie dawno zaliczyłem kamienną (to chyba dawno było) . Nieziemsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Tak pół, żartem pół serio (a na pewno dowcip wybitnie nerdowski) to wyjaśniło się skąd wzięła się polityka cenowa w Szczyrku. Sprawdziłem ile kosztuje w tym roku jazda wieczorna i ku mojemu zdziwieniu równe 0x40 zł To na pewno wszystko wina spisku programistów! PS. Jeżeli was to nie śmieszy to nic nie szkodzi, w sumie to nawet lepiej Moim zdaniem szkoda czasu nawet na dyskusje o tym pseudoośrodku, nie mówiąc już o jeździe... To co teraz wyrabiają Słowacy woła o pomstę do nieba. Realnie to nie jest warte nawet połowy żądanej ceny. To samo zresztą dotyczy Chopoka. Nie mam nic przeciwko temu, żeby płacić takie same pieniądze Słowakom jak reszcie Europy, ale pod jednym podstawowym warunkiem, otrzymam podobnej jakości produkt. Od nas z Bielska jest około 650km do Schladming i to jest dla mnie najprostsza alternatywa o jakości, do której nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Szkoda kasy na Szczyrk, nie warto tu przyjeżdżać. Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cześć E tam od razu zabłysnąć... BSA od Żylicy masz rzut beretem a Żylica to jednak legenda. Pozdrowienia i baw się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Również dziękuję za wspólną jazdę i do zobaczenia na stoku już w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj. Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo. Ad. 4 - słabo śniegowo. Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj.Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo.Ad. 4 - słabo śniegowo.Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Dzięki No właśnie najbardziej się zastanawiałem nad SON i Złoty Groń o Cieńkowie zapomniałem nawet Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hyTo zależy czyja ta "baba" fajna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Ja całkiem nie dawno zaliczyłem kamienną (to chyba dawno było) . Nieziemsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Tak pół, żartem pół serio (a na pewno dowcip wybitnie nerdowski) to wyjaśniło się skąd wzięła się polityka cenowa w Szczyrku. Sprawdziłem ile kosztuje w tym roku jazda wieczorna i ku mojemu zdziwieniu równe 0x40 zł To na pewno wszystko wina spisku programistów! PS. Jeżeli was to nie śmieszy to nic nie szkodzi, w sumie to nawet lepiej Moim zdaniem szkoda czasu nawet na dyskusje o tym pseudoośrodku, nie mówiąc już o jeździe... To co teraz wyrabiają Słowacy woła o pomstę do nieba. Realnie to nie jest warte nawet połowy żądanej ceny. To samo zresztą dotyczy Chopoka. Nie mam nic przeciwko temu, żeby płacić takie same pieniądze Słowakom jak reszcie Europy, ale pod jednym podstawowym warunkiem, otrzymam podobnej jakości produkt. Od nas z Bielska jest około 650km do Schladming i to jest dla mnie najprostsza alternatywa o jakości, do której nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Szkoda kasy na Szczyrk, nie warto tu przyjeżdżać. Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cześć E tam od razu zabłysnąć... BSA od Żylicy masz rzut beretem a Żylica to jednak legenda. Pozdrowienia i baw się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Również dziękuję za wspólną jazdę i do zobaczenia na stoku już w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Ad. 1 - masz śnieg i to nawet sporo, ale ludzi też będzie dużo. Ad. 2 - marnie ze śniegiem, przynajmniej do wczoraj.Ad. 3 - bardzo dużo ludzi tam było, słabo wyglądało to śniegowo.Ad. 4 - słabo śniegowo.Ad. 5 - będzie czynne ? W sobotę, stok to była jeszcze łąka. Być może naśnieżyli ale ile, tego nie wiem. Zobacz jeszcze Cieńków - mocno się starali odpalić stok na sylwestra, widać było większą determinację niż w przypadku NO. Dzięki No właśnie najbardziej się zastanawiałem nad SON i Złoty Groń o Cieńkowie zapomniałem nawet Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hyTo zależy czyja ta "baba" fajna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Jak ktoś lubi mniej ludycznie polecam Babę w Korbielowie, hy,hy Ja całkiem nie dawno zaliczyłem kamienną (to chyba dawno było) . Nieziemsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Tak pół, żartem pół serio (a na pewno dowcip wybitnie nerdowski) to wyjaśniło się skąd wzięła się polityka cenowa w Szczyrku. Sprawdziłem ile kosztuje w tym roku jazda wieczorna i ku mojemu zdziwieniu równe 0x40 zł To na pewno wszystko wina spisku programistów! PS. Jeżeli was to nie śmieszy to nic nie szkodzi, w sumie to nawet lepiej Moim zdaniem szkoda czasu nawet na dyskusje o tym pseudoośrodku, nie mówiąc już o jeździe... To co teraz wyrabiają Słowacy woła o pomstę do nieba. Realnie to nie jest warte nawet połowy żądanej ceny. To samo zresztą dotyczy Chopoka. Nie mam nic przeciwko temu, żeby płacić takie same pieniądze Słowakom jak reszcie Europy, ale pod jednym podstawowym warunkiem, otrzymam podobnej jakości produkt. Od nas z Bielska jest około 650km do Schladming i to jest dla mnie najprostsza alternatywa o jakości, do której nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Szkoda kasy na Szczyrk, nie warto tu przyjeżdżać. Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cześć E tam od razu zabłysnąć... BSA od Żylicy masz rzut beretem a Żylica to jednak legenda. Pozdrowienia i baw się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Również dziękuję za wspólną jazdę i do zobaczenia na stoku już w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
kordiankw Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Szkoda kasy na Szczyrk, nie warto tu przyjeżdżać. Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No cóż, chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło. Następnym razem posyp się brokatem, może będzie lepszy efekt. Pozdrawiam Cześć E tam od razu zabłysnąć... BSA od Żylicy masz rzut beretem a Żylica to jednak legenda. Pozdrowienia i baw się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Również dziękuję za wspólną jazdę i do zobaczenia na stoku już w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
moruniek Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Krzysztof i Kaem, dzięki za wspólną jazdę. Marek miło było poznać. Również dziękuję za wspólną jazdę i do zobaczenia na stoku już w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Hej, który z poniższych ośrodków wybralibyście na jutrzejszą jazdę sylwestrową(nowy rok na stoku)? 1. Szczyrk Szczyrkowski 2. Szczyrk Beskid Sport Arena 3. Istebna Złoty Groń 4. Wisła Soszów 5. Wisła Nowa Osada W sumie to wszędzie już tam byłem, ale w uwagi na obecną sytuację śniegową co według Was jest najlepszą opcją? Jak bierzesz te mniejsze SN pod uwage, to jeszcze ruszyły Skolnity w Wiśle. Tam zwykle jest mało ludzi, to może w Sylwestra też tak będzie. Niestety tylko niebieska trasa czynna. Nowa Osada ruszyła dzisiaj lub jutro. Na zdjęciach nie wygląda to źle biorąc pod uwagę, że jeszcze w weekend było tam zielono. Istebna przechodzi oblężenie, ale to normalne tam w tym terminie (hotele przy stoku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 Dalej Strona 109 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
mig Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Ototo... polecam Skolnity. Stok jest w widokiem na prawie całe centrum Wisły więc iluminacja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 No, a chwalą się że jeszcze są bilety. Ruszają po ratrakowaniu o 20:00 NO chyba działa od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi