Jan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego patrzycie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego No WOW ! Brawa wielkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Młody chłopak się postarał. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Oczywiście że patrzymy. Narodziny wielkiej gwiazdy. Oby ta kariera się nie załamała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Brawo! 🍾 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Sobota o 19:38 Udostępnij Napisano Sobota o 19:38 Gratulacje dla Kacpra. p.s. Jutro Maryna ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Sobota o 19:44 Udostępnij Napisano Sobota o 19:44 5 minut temu, moruniek napisał: Gratulacje dla Kacpra. p.s. Jutro Maryna ? Piękna sprawa - 2 medale w tak młodym wieku. Żurek dzisiaj znowu 4-ty, niestety... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 20:03 Udostępnij Napisano Sobota o 20:03 (edytowane) Cześć No niestety. Liczy się złoto. Kamil zdobył 3 złota a mógł zdobyć 4. Taka prawda. Zawsze zadowala nas minimum. Pozdro Edytowane Sobota o 20:23 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 21:20 Udostępnij Napisano Sobota o 21:20 Krzysio wygrałeś złoto. 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Czy ktoś ogląda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Tak. Piłkarski poker 😀. Mamy srebro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Myślałam że dokończą na siłę, ale jednak nie - udało się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Brawo Kacper, brawo Paweł !!!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Cześć He He Kacper - tzn mój Kacper - podał ten scenariusz w momencie gdy zaczął padać śnieg. Zostały spełnione dwie przyczyny do odwołania konkursu. Proste. Ale trzeba jednoznacznie przyznać, że można było skakać jak Austriacy. Pozdro Edytowane 3 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Teraz, zając napisał: Myślałam że dokończą na siłę, ale jednak nie - udało się! I dobrze, bo Tomasiak w swojej próbie miał prędkość o 3 km niższa na rozbiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ja sie juz po drugiej serii cieszyłem ze srebra, bo nie wiedziałem, ze są trzy serie 😅. Jakieś dziwne te duety, dwie serie przecież wystarczą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 21 minut temu, bubol.T napisał: Ja sie juz po drugiej serii cieszyłem ze srebra, bo nie wiedziałem, ze są trzy serie 😅. Jakieś dziwne te duety, dwie serie przecież wystarczą. Dokładnie miałam to samo jak patrzyłam na apkę z igrzysk. A potem się okazało że jeszcze "final round". Edytowane 2 godziny temu przez zając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Wydaje mi się, że Kacper z 3 medalami na pojedynczych Igrzyskach dołączył go znamienitego grona naszych multi medalistów (Irena Kirszenstein-Szewińska 3 krążki w Tokyo i Justyna Kowalczyk-Tekieli 3 krążki w Vancouver). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nigdy chyba nie zrozumiem, jak taki nudny sport, uprawiany przez garstkę, może być nazywany "sportem narodowym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi