Jan Posted February 9 Share Posted February 9 patrzycie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted February 9 Share Posted February 9 Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted February 9 Share Posted February 9 No WOW ! Brawa wielkie!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertw Posted February 9 Share Posted February 9 Młody chłopak się postarał. Brawo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted February 9 Share Posted February 9 Oczywiście że patrzymy. Narodziny wielkiej gwiazdy. Oby ta kariera się nie załamała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cappo Posted February 9 Share Posted February 9 Brawo! 🍾 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted February 14 Share Posted February 14 Gratulacje dla Kacpra. p.s. Jutro Maryna ? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted February 14 Share Posted February 14 5 minut temu, moruniek napisał: Gratulacje dla Kacpra. p.s. Jutro Maryna ? Piękna sprawa - 2 medale w tak młodym wieku. Żurek dzisiaj znowu 4-ty, niestety... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) Cześć No niestety. Liczy się złoto. Kamil zdobył 3 złota a mógł zdobyć 4. Taka prawda. Zawsze zadowala nas minimum. Pozdro Edited February 14 by Mitek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 14 Share Posted February 14 Krzysio wygrałeś złoto. 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted February 16 Share Posted February 16 Czy ktoś ogląda? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted February 16 Share Posted February 16 Tak. Piłkarski poker 😀. Mamy srebro. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted February 16 Share Posted February 16 Myślałam że dokończą na siłę, ale jednak nie - udało się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted February 16 Share Posted February 16 Brawo Kacper, brawo Paweł !!!!!! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 16 Share Posted February 16 (edited) Cześć He He Kacper - tzn mój Kacper - podał ten scenariusz w momencie gdy zaczął padać śnieg. Zostały spełnione dwie przyczyny do odwołania konkursu. Proste. Ale trzeba jednoznacznie przyznać, że można było skakać jak Austriacy. Pozdro Edited February 16 by Mitek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted February 16 Share Posted February 16 Teraz, zając napisał: Myślałam że dokończą na siłę, ale jednak nie - udało się! I dobrze, bo Tomasiak w swojej próbie miał prędkość o 3 km niższa na rozbiegu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted February 16 Share Posted February 16 Ja sie juz po drugiej serii cieszyłem ze srebra, bo nie wiedziałem, ze są trzy serie 😅. Jakieś dziwne te duety, dwie serie przecież wystarczą. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted February 16 Share Posted February 16 (edited) 21 minut temu, bubol.T napisał: Ja sie juz po drugiej serii cieszyłem ze srebra, bo nie wiedziałem, ze są trzy serie 😅. Jakieś dziwne te duety, dwie serie przecież wystarczą. Dokładnie miałam to samo jak patrzyłam na apkę z igrzysk. A potem się okazało że jeszcze "final round". Edited February 16 by zając Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted February 16 Share Posted February 16 Wydaje mi się, że Kacper z 3 medalami na pojedynczych Igrzyskach dołączył go znamienitego grona naszych multi medalistów (Irena Kirszenstein-Szewińska 3 krążki w Tokyo i Justyna Kowalczyk-Tekieli 3 krążki w Vancouver). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted February 16 Share Posted February 16 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnwick Posted February 16 Share Posted February 16 Nigdy chyba nie zrozumiem, jak taki nudny sport, uprawiany przez garstkę, może być nazywany "sportem narodowym". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted February 17 Share Posted February 17 8 godzin temu, johnwick napisał: Nigdy chyba nie zrozumiem, jak taki nudny sport, uprawiany przez garstkę, może być nazywany "sportem narodowym". Bo to, co uprawiane u nas masowo, przede wszystkim, nie przynosi sukcesów i wstydem jest nazywanie piłki nożnej sportem narodowym. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted February 17 Author Share Posted February 17 Godzinę temu, .Beata. napisał: Bo to, co uprawiane u nas masowo, przede wszystkim, nie przynosi sukcesów i wstydem jest nazywanie piłki nożnej sportem narodowym. a co Tobie nie podoba się w piłce nożnej, grałaś kiedyś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted February 17 Share Posted February 17 29 minut temu, Jan napisał: a co Tobie nie podoba się w piłce nożnej, grałaś kiedyś? Grałam i nic nie mam do piłki nożnej jako takiej. To świetna zabawa i dobry trening. Irytuje mnie tylko jej sztuczne pompowanie, zwłaszcza hajsem, a efektów nie widać. Nie wnikam czyja to wina. Orliki też nic póki co nie wskórały. Myślę, że gdyby dofinansować pozostałe dyscypliny, nie wracalibyśmy z tylko 4 medalami IO. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted February 17 Share Posted February 17 1 godzinę temu, .Beata. napisał: Bo to, co uprawiane u nas masowo, przede wszystkim, nie przynosi sukcesów i wstydem jest nazywanie piłki nożnej sportem narodowym. Ja bym tam raczej siatkówkę nazwał sportem narodowym. Można uprawiać wszedzie, a efekty szkolenia jakie są wszyscy wiemy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts