Jump to content

TOMASIAK

Jan
 Share

Recommended Posts

Cześć

He He Kacper - tzn mój Kacper - podał ten scenariusz w momencie gdy zaczął padać śnieg.

Zostały spełnione dwie przyczyny do odwołania konkursu. Proste. 

Ale trzeba jednoznacznie przyznać, że można było skakać jak Austriacy.

Pozdro

Edited by Mitek

21 minut temu, bubol.T napisał:

Ja sie juz po drugiej serii cieszyłem ze srebra, bo nie wiedziałem, ze są trzy serie 😅. Jakieś dziwne te duety, dwie serie przecież wystarczą.

Dokładnie miałam to samo jak patrzyłam na apkę z igrzysk. A potem się okazało że jeszcze "final round".

Edited by zając

8 godzin temu, johnwick napisał:

Nigdy chyba nie zrozumiem, jak taki nudny sport, uprawiany przez garstkę, może być nazywany "sportem narodowym".

Bo to, co uprawiane u nas masowo, przede wszystkim, nie przynosi sukcesów i wstydem jest nazywanie piłki nożnej sportem narodowym. 

• Like 4
  • Thanks 1

Godzinę temu, .Beata. napisał:

Bo to, co uprawiane u nas masowo, przede wszystkim, nie przynosi sukcesów i wstydem jest nazywanie piłki nożnej sportem narodowym. 

a co Tobie nie podoba się w piłce nożnej, grałaś kiedyś?

29 minut temu, Jan napisał:

a co Tobie nie podoba się w piłce nożnej, grałaś kiedyś?

Grałam i nic nie mam do piłki nożnej jako takiej. To świetna zabawa i dobry trening. Irytuje mnie tylko jej sztuczne pompowanie, zwłaszcza hajsem, a efektów nie widać. Nie wnikam czyja to wina. Orliki też nic póki co nie wskórały. Myślę, że gdyby dofinansować pozostałe dyscypliny, nie wracalibyśmy z tylko 4 medalami IO. 

• Like 2
  • Thanks 1

1 godzinę temu, .Beata. napisał:

Ja bym tam raczej siatkówkę nazwał sportem narodowym. Można uprawiać wszedzie, a efekty szkolenia jakie są wszyscy wiemy. 

• Like 1