mig Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 7 godzin temu, grimson napisał: dla mnie planeta płonie. jeśli nie ograniczymy do zera emisji CO2, to już za parę lat z nart zostanie wspomnienie. trzeba zmienić narciarstwo na śniegu, na narciarstwo na piasku. widzę tu otwierające się możliwości dla Sahary. Jakby znaleźć solidniejsze wydmy i jakąś wciągarkę... ( podchodzenie przy tamtejszych temperaturach to juz nie na moje siły....) to coś z tego może być, bo zabawa na Saharze była przednia. 🙂 VID-20240202-WA0008.mp4 VID-20240202-WA0007.mp4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu No to może zacznijmy od tego: 1. Człowiek powstał w procesie ewolucji. To nie jest proces kierunkowy a przypadkowy. 2. Skoro tak to wszelkie nasze działania są naturalne z założenia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, mig napisał: Jakby znaleźć solidniejsze wydmy i jakąś wciągarkę... ( podchodzenie przy tamtejszych temperaturach to juz nie na moje siły....) to coś z tego może być, bo zabawa na Saharze była przednia. 🙂 VID-20240202-WA0008.mp4 1 MB · 0 pobrań VID-20240202-WA0007.mp4 6 MB · 0 pobrań Też mam filmiki z pustyni i jeździe na desce. Frajda była. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, Chertan napisał: Też mam filmiki z pustyni i jeździe na desce. Frajda była. Ale jednak większą frajdę robi jak ktoś na pustyni postawi halę narciarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 7 godzin temu, Chertan napisał: Też mam filmiki z pustyni i jeździe na desce. Frajda była. Za to jak przy wysokiej prędkości zaliczysz glebę na piasku, to powierzchnia działa jak papier ścierny. Można ręce czy nogi obetrzeć do gołego gnata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, grimson napisał: Za to jak przy wysokiej prędkości zaliczysz glebę na piasku, to powierzchnia działa jak papier ścierny. Można ręce czy nogi obetrzeć do gołego gnata. Dla Ciebie będzie coś ekstra, choc woda tez może byc twarda... Edytowane 7 godzin temu przez mig 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, mig napisał: Dla Ciebie będzie coś ekstra, choc woda tez może byc twarda... Może, jak byłem piękny i młody, to w wakacje pracowałem jako ratownik na Bałtykiem. Skakaliśmy kiedyś do wody z motorówki. Byli tacy, którzy źle spadli i nerki obite. Edytowane 6 godzin temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Zaliczyłem kiedyś glebę na nartach wodnych, nikomu tego nie życzę. Fioletowe łokcie, które przez 2 tygodnie nie chciały się zginać. Edytowane 6 godzin temu przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Woda jest twarda nawet jak nie ma w niej kamienia 😄 Kiedyś wyrwało minie z kanapy na Kawasaki Ultra 250X, bo źle z fali na falę przeskoczyłem z rotacją. To cholerstwo miało 2s od 50 do 110km/h. Skuter prawie się zatrzymał, a ja siłą bezwładności jak puszczony kamień, odbiłem się od wody 2razy nim przywaliłem w kolejną falę plecami jak w ścianę. Skończyło się kozaczenie (na chwilę) gdyby nie kamizelka, to sikał bym krwią. Dobrze, że kolanami ryjofona sobie nie skopałem. Tomkly, jak czytam to Ty dobry hardkor jesteś 😄 Edytowane 6 godzin temu przez herbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, herbi napisał: Woda jest twarda nawet jak nie ma w niej kamienia 😄 Kiedyś wyrwało minie z kanapy na Kawasaki Ultra 250X, bo źle z fali na falę przeskoczyłem z rotacją. To cholerstwo miało 2s od 50 do 110km/h. Skuter prawie się zatrzymał, a ja siłą bezwładności jak puszczony kamień, odbiłem się od wody 2razy nim przywaliłem w kolejną falę plecami jak w ścianę. Skończyło się kozaczenie (na chwilę) gdyby nie kamizelka, to sikał bym krwią. Dobrze, że kolanami ryjofona sobie nie skopałem. Tomkly, jak czytam to Ty dobry hardkor jesteś 😄 Ja? No co Ty, jestem już statecznym, starszym panem. 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi