.Beata. Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września Cześć. W ankiecie wymieniłam wszystkie możliwe zimowe weekendy. Im szybciej ogarniemy termin, tym większa szansa na noclegi w Halce. Jeśli ktoś nie będzie sam, dajcie znać w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 25 Września Udostępnij Napisano 25 Września Zagłosowałem na dwa terminy: 9-11 i 16-18 stycznia. Ja/my śpimy poza Zwardoniem. 🙂 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września 21 godzin temu, KrzysiekK napisał: Zagłosowałem na dwa terminy: 9-11 i 16-18 stycznia. Ja/my śpimy poza Zwardoniem. 🙂 Pozdrawiam Co nie zmienia faktu iż na sok wstąpisz i narty odbierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Co nie zmienia faktu iż na sok wstąpisz i narty odbierzesz. No pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Mnie i Damiana nie ma 9-18 stycznia, nartujemy we Francji, stąd głos. Pierwszy weekend też by mógł być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 38 minut temu, Chertan napisał: Mnie i Damiana nie ma 9-18 stycznia, nartujemy we Francji, stąd głos. Pierwszy weekend też by mógł być. Znaczy Trzech Króli? - to zaznacz proszę. Ania też będzie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Już nie mogę odznaczyć, ale mógłby być i 3 króli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 26.09.2025 o 17:06, Adam ..DUCH napisał: Co nie zmienia faktu iż na sok wstąpisz i narty odbierzesz. Jaki sok pijecie a Krzysztofem? Dla nas jak na razie deklaracja jest niemożliwa ale ten Trzeci Król zgrywa się w tym roku z Sylwkiem i PoSylwkowiem. Adaś nie myślisz, że w ten pierwszy w 2026 weekend jeszcze będzie spory tłok i nie będziemy Ciebie mieli dla siebie w ogóle, albo będziesz musiał jakoś latać czy rezygnować z lekcji dla nas - bo Ty już taki jesteś? A to bez sensu, bo kształtując innych kształtujesz siebie - z tego nie możesz rezygnować, dla jakichś kosmitów... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Chertan napisał: Mnie i Damiana nie ma 9-18 stycznia, nartujemy we Francji, stąd głos. Pierwszy weekend też by mógł być. I mie też, no razem jedziemy Pieter😀. pozdro ps. Skończyłeś nurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi