PaVic Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 17 minut temu, Mikoski napisał: Ja ten Kasprowy zostawił bym w spokoju ,te dwie trasy i tak są żałosne w porównaniu nawet do małych ośrodków w AT Żałosne czy nie żałosne nie bądź chuj i kanapę zmodernizuj 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 42 minuty temu, PaVic napisał: Ja mam brata starszego o 9 lat rocznik 70 więc muzycznie nigdy nie byłem zamknięt a Ramonsi czy nawet osiedlowa Siekiera 😂 to byl dzień powszedni 😉 co to za gnój pod sceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 3 godziny temu, jurek_h napisał: Ja NIE głosował bym na kibola z ustawek ( jednoznaczne przestępstwo), sutenera, oszusta itd. wszyscy wiemy, nawet gdyby był z mojej strony. Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek czy wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 34 minuty temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? Fakt to nie płytkie coco Jumbo to moc współczesnej elity -przedsiębiorcy 😜 inżynieria narodu 🥳 takie to były piękne czasy 🤷♂️ Edytowane 19 godzin temu przez PaVic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 23 minuty temu, Lexi napisał: Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek czy wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow. *- nie glosowalem na kibola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Spiochu napisał: Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow. *- nie glosowalem na kibola W którym miejscu określiłem " swoją partię" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 5 godzin temu, jurek_h napisał: Wiesz. Jest profesor Janusz i januszowy profesor🙂 🙂 Mialem niewątpliwą przyjemność uczestniczyć w wykladach mechaniki prowadzonych przez prof. Mariana Janusza. Stara lwowska szkoła inżynierii.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Godzinę temu, Spiochu napisał: Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Nie jestem członkiem żadnej partii - to nie ogranicza praw wyborczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, PaVic napisał: Żałosne czy nie żałosne nie bądź chuj i kanapę zmodernizuj 😂 Ni uja bo to kompletnie bez sensu i ci co jeżdżą na nartach to wiedzą a ci co siedzą przed klawiaturą zamiast jeździć obojętnie gdzie tego nie ogarną 🤪Co miałby zmienić jeden wyciąg 🤔 czekam na odpowiedź. Edytowane 17 godzin temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) Ja to bym zlikwidował gondolę na Kasprowy i wszystkie ciule co się tam pchają jak chcą sobie zrobić fotkę niech zapierdalają z buta i jestem pewny że na szczycie byłoby luźniej 😁 takie małe prowo z mojej strony 🤣 Edytowane 16 godzin temu przez Mikoski 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 4 godziny temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? I wszystko na temat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu Edytowane 15 godzin temu przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) 27 minut temu, Mikoski napisał: LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu A Jarocin o rzut beretem... obraza boska... Edytowane 15 godzin temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 5 godzin temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? Lekko się kurzy zapomnieli podlać trawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 9 godzin temu, jurek_h napisał: Ten którego mam na myśli i jako mieszkaniec Krakowa wszystkich za niego przepraszam ma na imię Andrzej 🙂 Ale jest jeszcze inny mieszkaniec Krakowa, też Andrzej, do tego profesor. I co ciekawe dobrze znał się na akustyce. 🙂 I też był prezydentem. Czy dobrym? Nie mnie oceniać, bo to też rodzina. 🙂 A co do reszty Twojej wypowiedzi to się z nią całkowicie zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu Wpadnij na Amfirock festiwal. W pierszy weekend wrzesnia, jest kilka fajnych kapel, wstęp wolny. Jestem co roku, mój 7 letni syn co roku ogląda ten gnój. https://amfirockfestiwal.pl/ Edytowane 15 godzin temu przez bubol.T 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 28 minut temu, bubol.T napisał: Wpadnij na Amfirock festiwal. W pierszy weekend wrzesnia, jest kilka fajnych kapel, wstęp wolny. Jestem co roku, mój 7 letni syn co roku ogląda ten gnój. https://amfirockfestiwal.pl/ Wszystkie kapele znam 👍 moje klimaty i raczej się zjawę ode mnie z Miko dwadzieścia minut. Dzięki za info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Mikoski napisał: LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu Widzę że masz problem z koprofagia. No cóż, każdy ma swoje demony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 4 godziny temu, a_senior napisał: Ale jest jeszcze inny mieszkaniec Krakowa, też Andrzej, do tego profesor. I co ciekawe dobrze znał się na akustyce. 🙂 I też był prezydentem. Czy dobrym? Nie mnie oceniać, bo to też rodzina. 🙂 Pan Gołaś chyba był.....................przeźroczysty 😉 Musiałem sobie to nazwisko odświeżyć z wiki. Chyba nie zasłużył się niczym negatywnym bo jako rodowici Polacy byśmy pamiętali 🙂 Dobrze pamiętam poprzednika i wszyscy pamiętają następcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 11 godzin temu, Mikoski napisał: Ni uja bo to kompletnie bez sensu i ci co jeżdżą na nartach to wiedzą a ci co siedzą przed klawiaturą zamiast jeździć obojętnie gdzie tego nie ogarną 🤪Co miałby zmienić jeden wyciąg 🤔 czekam na odpowiedź. Możesz postawic dwa nawet trzy lunapark na wzór Ischgl naród lubi obietnice -druga Irlandia czy Monachium ten myk chwyta a likwidacja gondoli nic nie zmieni no może tyle że beda bardziej fit 💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, Mikoski napisał: Wszystkie kapele znam 👍 moje klimaty i raczej się zjawę ode mnie z Miko dwadzieścia minut. Dzięki za info. Moje też. Ja będę z rodziną w piątek na Proletaryacie i Luxtorpedzie, jak coś, to numer masz, możemy wypić jakieś forumowe piwo🍻 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, bubol.T napisał: Moje też. Ja będę z rodziną w piątek na Proletaryacie i Luxtorpedzie, jak coś, to numer masz, możemy wypić jakieś forumowe piwo🍻 Mnie kusi Acid Drinkers z Litzą w listopadzie, we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, grimson napisał: Mnie kusi Acid Drinkers z Litzą w listopadzie, we Wrocławiu. Ja idę do Spodka w Grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, bubol.T napisał: Ja idę do Spodka w Grudniu. no i gitara. Litza gra też w Luxtorpedzie o ile mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi