PaVic Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 17 minut temu, Mikoski napisał: Ja ten Kasprowy zostawił bym w spokoju ,te dwie trasy i tak są żałosne w porównaniu nawet do małych ośrodków w AT Żałosne czy nie żałosne nie bądź chuj i kanapę zmodernizuj 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 42 minuty temu, PaVic napisał: Ja mam brata starszego o 9 lat rocznik 70 więc muzycznie nigdy nie byłem zamknięt a Ramonsi czy nawet osiedlowa Siekiera 😂 to byl dzień powszedni 😉 co to za gnój pod sceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 3 godziny temu, jurek_h napisał: Ja NIE głosował bym na kibola z ustawek ( jednoznaczne przestępstwo), sutenera, oszusta itd. wszyscy wiemy, nawet gdyby był z mojej strony. Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek czy wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowane) 34 minuty temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? Fakt to nie płytkie coco Jumbo to moc współczesnej elity -przedsiębiorcy 😜 inżynieria narodu 🥳 takie to były piękne czasy 🤷♂️ Edytowane 11 godzin temu przez PaVic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 23 minuty temu, Lexi napisał: Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek czy wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow. *- nie glosowalem na kibola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Spiochu napisał: Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow. *- nie glosowalem na kibola W którym miejscu określiłem " swoją partię" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 5 godzin temu, jurek_h napisał: Wiesz. Jest profesor Janusz i januszowy profesor🙂 🙂 Mialem niewątpliwą przyjemność uczestniczyć w wykladach mechaniki prowadzonych przez prof. Mariana Janusza. Stara lwowska szkoła inżynierii.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Godzinę temu, Spiochu napisał: Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Nie jestem członkiem żadnej partii - to nie ogranicza praw wyborczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, PaVic napisał: Żałosne czy nie żałosne nie bądź chuj i kanapę zmodernizuj 😂 Ni uja bo to kompletnie bez sensu i ci co jeżdżą na nartach to wiedzą a ci co siedzą przed klawiaturą zamiast jeździć obojętnie gdzie tego nie ogarną 🤪Co miałby zmienić jeden wyciąg 🤔 czekam na odpowiedź. Edytowane 9 godzin temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) Ja to bym zlikwidował gondolę na Kasprowy i wszystkie ciule co się tam pchają jak chcą sobie zrobić fotkę niech zapierdalają z buta i jestem pewny że na szczycie byłoby luźniej 😁 takie małe prowo z mojej strony 🤣 Edytowane 8 godzin temu przez Mikoski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? I wszystko na temat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu Edytowane 7 godzin temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 27 minut temu, Mikoski napisał: LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu A Jarocin o rzut beretem... obraza boska... Edytowane 7 godzin temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? Lekko się kurzy zapomnieli podlać trawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 9 godzin temu, jurek_h napisał: Ten którego mam na myśli i jako mieszkaniec Krakowa wszystkich za niego przepraszam ma na imię Andrzej 🙂 Ale jest jeszcze inny mieszkaniec Krakowa, też Andrzej, do tego profesor. I co ciekawe dobrze znał się na akustyce. 🙂 I też był prezydentem. Czy dobrym? Nie mnie oceniać, bo to też rodzina. 🙂 A co do reszty Twojej wypowiedzi to się z nią całkowicie zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu Wpadnij na Amfirock festiwal. W pierszy weekend wrzesnia, jest kilka fajnych kapel, wstęp wolny. Jestem co roku, mój 7 letni syn co roku ogląda ten gnój. https://amfirockfestiwal.pl/ Edytowane 7 godzin temu przez bubol.T 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, bubol.T napisał: Wpadnij na Amfirock festiwal. W pierszy weekend wrzesnia, jest kilka fajnych kapel, wstęp wolny. Jestem co roku, mój 7 letni syn co roku ogląda ten gnój. https://amfirockfestiwal.pl/ Wszystkie kapele znam 👍 moje klimaty i raczej się zjawę ode mnie z Miko dwadzieścia minut. Dzięki za info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Mikoski napisał: LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu Widzę że masz problem z koprofagia. No cóż, każdy ma swoje demony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, a_senior napisał: Ale jest jeszcze inny mieszkaniec Krakowa, też Andrzej, do tego profesor. I co ciekawe dobrze znał się na akustyce. 🙂 I też był prezydentem. Czy dobrym? Nie mnie oceniać, bo to też rodzina. 🙂 Pan Gołaś chyba był.....................przeźroczysty 😉 Musiałem sobie to nazwisko odświeżyć z wiki. Chyba nie zasłużył się niczym negatywnym bo jako rodowici Polacy byśmy pamiętali 🙂 Dobrze pamiętam poprzednika i wszyscy pamiętają następcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi