Skocz do zawartości

Elektryki na drogach, BEV, EV a może hybryda?

Marcos73

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, jurek_h napisał:

Ja NIE głosował bym na kibola z ustawek ( jednoznaczne przestępstwo), sutenera, oszusta itd. wszyscy wiemy, 

nawet gdyby był z mojej strony.

Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek  czy  wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis 

• Like 1

34 minuty temu, grimson napisał:

co to za gnój pod sceną?

Fakt to nie płytkie coco Jumbo to moc współczesnej elity -przedsiębiorcy 😜 inżynieria narodu 🥳 takie to były piękne czasy 🤷‍♂️

Edytowane przez PaVic

23 minuty temu, Lexi napisał:

Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek  czy  wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis 

Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow.

*- nie glosowalem na kibola

1 minutę temu, Spiochu napisał:

Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow.

*- nie glosowalem na kibola

W którym miejscu określiłem " swoją partię" ?

5 godzin temu, jurek_h napisał:

Wiesz.

Jest profesor Janusz i januszowy profesor🙂

🙂

Mialem niewątpliwą przyjemność uczestniczyć w wykladach mechaniki prowadzonych przez prof. Mariana Janusza. Stara lwowska szkoła inżynierii.... 

• Like 1

3 godziny temu, PaVic napisał:

Żałosne czy nie żałosne nie bądź chuj i kanapę zmodernizuj 😂

Ni uja bo to kompletnie bez sensu i ci co jeżdżą na nartach to wiedzą a ci co siedzą przed klawiaturą zamiast jeździć obojętnie gdzie tego nie ogarną 🤪Co miałby zmienić jeden wyciąg 🤔 czekam na odpowiedź.

Edytowane przez Mikoski
  • Like 1

Ja to bym zlikwidował gondolę na Kasprowy i wszystkie ciule co się tam pchają jak chcą sobie zrobić fotkę niech zapierdalają z buta i jestem pewny że na szczycie byłoby luźniej 😁 takie małe prowo z mojej strony 🤣

Edytowane przez Mikoski
  • Like 2
  • Haha 1

4 godziny temu, grimson napisał:

co to za gnój pod sceną?

LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu 

Edytowane przez Mikoski
  • Like 1

27 minut temu, Mikoski napisał:

LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu 

A Jarocin o rzut beretem... obraza boska...

Edytowane przez Mitek
  • Like 1

9 godzin temu, jurek_h napisał:

Ten którego mam na myśli i jako mieszkaniec Krakowa wszystkich za niego przepraszam ma na imię Andrzej 🙂

Ale jest jeszcze inny mieszkaniec Krakowa, też Andrzej, do tego profesor. I co ciekawe dobrze znał się na akustyce. 🙂 I też był prezydentem. Czy dobrym? Nie mnie oceniać, bo to też rodzina. 🙂

A co do reszty Twojej wypowiedzi to się z nią całkowicie zgadzam.

Godzinę temu, Mikoski napisał:

LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu 

Wpadnij na Amfirock festiwal. W pierszy weekend wrzesnia, jest kilka fajnych kapel, wstęp wolny. Jestem co roku, mój 7 letni syn co roku ogląda ten gnój.

https://amfirockfestiwal.pl/

Edytowane przez bubol.T
  • Like 2

28 minut temu, bubol.T napisał:

Wpadnij na Amfirock festiwal. W pierszy weekend wrzesnia, jest kilka fajnych kapel, wstęp wolny. Jestem co roku, mój 7 letni syn co roku ogląda ten gnój.

https://amfirockfestiwal.pl/

Wszystkie kapele znam 👍 moje klimaty i raczej się zjawę ode mnie z Miko dwadzieścia minut. Dzięki za info.

• Like 1

2 godziny temu, Mikoski napisał:

Widzę że masz problem z koprofagia. No cóż, każdy ma swoje demony.