PaVic Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Mikoski napisał: Ja ten Kasprowy zostawił bym w spokoju ,te dwie trasy i tak są żałosne w porównaniu nawet do małych ośrodków w AT Żałosne czy nie żałosne nie bądź chuj i kanapę zmodernizuj 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 42 minuty temu, PaVic napisał: Ja mam brata starszego o 9 lat rocznik 70 więc muzycznie nigdy nie byłem zamknięt a Ramonsi czy nawet osiedlowa Siekiera 😂 to byl dzień powszedni 😉 co to za gnój pod sceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, jurek_h napisał: Ja NIE głosował bym na kibola z ustawek ( jednoznaczne przestępstwo), sutenera, oszusta itd. wszyscy wiemy, nawet gdyby był z mojej strony. Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek czy wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 34 minuty temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? Fakt to nie płytkie coco Jumbo to moc współczesnej elity -przedsiębiorcy 😜 inżynieria narodu 🥳 takie to były piękne czasy 🤷♂️ Edytowane 7 godzin temu przez PaVic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, Lexi napisał: Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek czy wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow. *- nie glosowalem na kibola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spiochu napisał: Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow. *- nie glosowalem na kibola W którym miejscu określiłem " swoją partię" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 5 godzin temu, jurek_h napisał: Wiesz. Jest profesor Janusz i januszowy profesor🙂 🙂 Mialem niewątpliwą przyjemność uczestniczyć w wykladach mechaniki prowadzonych przez prof. Mariana Janusza. Stara lwowska szkoła inżynierii.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, Spiochu napisał: Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Nie jestem członkiem żadnej partii - to nie ogranicza praw wyborczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, PaVic napisał: Żałosne czy nie żałosne nie bądź chuj i kanapę zmodernizuj 😂 Ni uja bo to kompletnie bez sensu i ci co jeżdżą na nartach to wiedzą a ci co siedzą przed klawiaturą zamiast jeździć obojętnie gdzie tego nie ogarną 🤪Co miałby zmienić jeden wyciąg 🤔 czekam na odpowiedź. Edytowane 4 godziny temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Ja to bym zlikwidował gondolę na Kasprowy i wszystkie ciule co się tam pchają jak chcą sobie zrobić fotkę niech zapierdalają z buta i jestem pewny że na szczycie byłoby luźniej 😁 takie małe prowo z mojej strony 🤣 Edytowane 4 godziny temu przez Mikoski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? I wszystko na temat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 4 godziny temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu Edytowane 3 godziny temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 27 minut temu, Mikoski napisał: LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu A Jarocin o rzut beretem... obraza boska... Edytowane 3 godziny temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? Lekko się kurzy zapomnieli podlać trawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, jurek_h napisał: Ten którego mam na myśli i jako mieszkaniec Krakowa wszystkich za niego przepraszam ma na imię Andrzej 🙂 Ale jest jeszcze inny mieszkaniec Krakowa, też Andrzej, do tego profesor. I co ciekawe dobrze znał się na akustyce. 🙂 I też był prezydentem. Czy dobrym? Nie mnie oceniać, bo to też rodzina. 🙂 A co do reszty Twojej wypowiedzi to się z nią całkowicie zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu Wpadnij na Amfirock festiwal. W pierszy weekend wrzesnia, jest kilka fajnych kapel, wstęp wolny. Jestem co roku, mój 7 letni syn co roku ogląda ten gnój. https://amfirockfestiwal.pl/ Edytowane 2 godziny temu przez bubol.T 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, bubol.T napisał: Wpadnij na Amfirock festiwal. W pierszy weekend wrzesnia, jest kilka fajnych kapel, wstęp wolny. Jestem co roku, mój 7 letni syn co roku ogląda ten gnój. https://amfirockfestiwal.pl/ Wszystkie kapele znam 👍 moje klimaty i raczej się zjawę ode mnie z Miko dwadzieścia minut. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Mikoski napisał: LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu Widzę że masz problem z koprofagia. No cóż, każdy ma swoje demony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi