PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Mikoski napisał: Ja ten Kasprowy zostawił bym w spokoju ,te dwie trasy i tak są żałosne w porównaniu nawet do małych ośrodków w AT Żałosne czy nie żałosne nie bądź chuj i kanapę zmodernizuj 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, PaVic napisał: Ja mam brata starszego o 9 lat rocznik 70 więc muzycznie nigdy nie byłem zamknięt a Ramonsi czy nawet osiedlowa Siekiera 😂 to byl dzień powszedni 😉 co to za gnój pod sceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, jurek_h napisał: Ja NIE głosował bym na kibola z ustawek ( jednoznaczne przestępstwo), sutenera, oszusta itd. wszyscy wiemy, nawet gdyby był z mojej strony. Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek czy wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 34 minuty temu, grimson napisał: co to za gnój pod sceną? Fakt to nie płytkie coco Jumbo to moc współczesnej elity -przedsiębiorcy 😜 inżynieria narodu 🥳 takie to były piękne czasy 🤷♂️ Edytowane 2 godziny temu przez PaVic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Lexi napisał: Bo Ty jesteś wyborcą.. tak jak ja czy Mitek czy wielu innych .. na niego głosowali wyznawcy - bo takich wyhodował pis Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow. *- nie glosowalem na kibola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spiochu napisał: Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Co sprawilo ze przegrali z tak marnym przeciwnikiem. I przegrali nie glosami fanatykow pisu, bo tych by nie wystarczylo ale pozostalych wyborcow. *- nie glosowalem na kibola W którym miejscu określiłem " swoją partię" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, jurek_h napisał: Wiesz. Jest profesor Janusz i januszowy profesor🙂 🙂 Mialem niewątpliwą przyjemność uczestniczyć w wykladach mechaniki prowadzonych przez prof. Mariana Janusza. Stara lwowska szkoła inżynierii.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu Godzinę temu, Spiochu napisał: Zastanowcie sie lepiej nad dzialaniami waszej partii. Nie jestem członkiem żadnej partii - to nie ogranicza praw wyborczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi