jurek_h Napisano 1 Sierpnia Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 14 minut temu, Jan napisał: a ja jestem relikwią św. JP2 bo trzymał ręce na mojej głowie Mam w głowie milion ripost i nie odważę się ich napisać 🙂 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 Sierpnia Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 1 godzinę temu, Jan napisał: a ja jestem relikwią św. JP2 bo trzymał ręce na mojej głowie Ja mialem wjazd policji na chate, bo robilem impreze w dniu kiedy umarl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 Sierpnia Udostępnij Napisano 1 Sierpnia Godzinę temu, jurek_h napisał: Mam w głowie milion ripost i nie odważę się ich napisać 🙂 Masz zle wspomnienia z Watykanu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 9 godzin temu, jurek_h napisał: Kto przebije? 🙂 Bo chyba tu i teraz zostały już tylko wyścigi na ego 🙂 Z tego forum? wielu... znają mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 7 godzin temu, Spiochu napisał: Ja mialem wjazd policji na chate, bo robilem impreze w dniu kiedy umarl. Ja bylem wtedy na koncercie Soyki i zagrał coś zresztą nt, zresztą z SP mamą harcerką, a w zasadzie to drużynową, to była postać! PS. Gdzie kupuje się takie relikwie Janie? Na którym straganie i odpuście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia (edytowane) 7 godzin temu, Spiochu napisał: Masz zle wspomnienia z Watykanu? Pewno zły to był dotyk, a wspomnienia dobre. Edytowane 2 Sierpnia przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia Usciślając... pisalem o arcymistrzach skata. Gry juz nieco podworkowej i bez oficjalnych klasyfikacji. Po prostu widzialem ze zawsze wygrywali.... ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia (edytowane) 2 godziny temu, mig napisał: Usciślając... pisalem o arcymistrzach skata. Gry juz nieco podworkowej i bez oficjalnych klasyfikacji. Po prostu widzialem ze zawsze wygrywali.... ;-)) jakbyniebyło rozgrywa się mistrzostwa świata i europy a w Katowicach była olimpiada https://www.pzskat.pl/ Edytowane 2 Sierpnia przez Jan 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia Cześć. Na obecną chwilę jeszcze 3 miejsca do zapełnienia i będzie turnus stricte forumowy. Możliwe domówienie wspólnego dojazdu po trasie, z punktami startowymi z Poznania, oraz Warszawy. Zapraszamy! I taki lekki odskok od kart, szachów i fizjologii wysiłku. Z cyklu baza, to podstawa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 12 godzin temu, Spiochu napisał: Masz zle wspomnienia z Watykanu? Nie. Miasto (państwo) jak miasto. Widziałem brzydsze i ładniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Sierpnia Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 9 godzin temu, Gabrik napisał: i będzie turnus stricte forumowy. no i fajnie że udało się Tobie zebrać uczestników - będę Wam kibicował jedziecie w 1 czy w 2 terminie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 18 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia Przypominajka dla niezdecydowanych. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 Września Udostępnij Napisano 8 Września Podbiję, może ktoś przeoczył ten wyjazd? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Prawie rok się zbierałem, ale co się odwlecze...Narty odebrane i gotowe, tak jak dawno nie były, przygotowane jak widać, niczym modelka do sesji zdjęciowej No, lecz i okazja niecodzienna. Widziałeś Abramsa strzelającego do wróbli? Nie? Nic straconego, możesz jeszcze dołączyć do grona zajawkowiczów narciarskich, którzy wystawią się na ostrzał trenera z 4 poziomu CSIA, czyli kanadyjskiej elity szkoleniowej. P.S. Ci ze zdjęcia wszyscy przeżyli i do dziś jeżdżą na nartach lepiej i z większą świadomością! Styczeń bliżej niż sądzisz, a możemy zaoferować swoje towarzystwo już tylko dla dwojga śmiałków, chętnie tej piękniejszej części gatunku homo sapiens, gdyż mamy w grupie "samotną" koleżankę, która podda się egzekucji wraz z nami. Wyfruwamy z Bydgoszczy, Poznania, Warszawy i...okolic Dunkierki. Ćwierkamy po polsku, więc możliwe domówienie wspólnego dojazdu. Abrams strzela kanadyjską amunicją, ale komendy wydaje w słowiańskim dialekcie. Dzień pierwszy 18 stycznia (niedziela): Rozjeżdżenie stoków wraz z 60 tonowym Abramsem + wszystko co chcesz wiedzieć o sprzęcie (narty, buty, kijki...), a nie masz gdzie, lub boisz się zapytać, w kontekście kątów, flexów, objętości, długości i wszystkiego co przychodzi Ci na myśl. Od 19 stycznia, to już 5 dni regularnej bitwy, bez brania jeńców... Vamos!!! Jak mawiają hiszpańskie szpaki! Edytowane 10 godzin temu przez Gabrik 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Gabrik napisał: Prawie rok się zbierałem, ale co się odwlecze...Narty odebrane i gotowe, tak jak dawno nie były, przygotowane jak widać, niczym modelka do sesji zdjęciowej No, lecz i okazja niecodzienna. Widziałeś Abramsa strzelającego do wróbli? Nie? Nic straconego, możesz jeszcze dołączyć do grona zajawkowiczów narciarskich, którzy wystawią się na ostrzał trenera z 4 poziomu CSIA, czyli kanadyjskiej elity szkoleniowej. P.S. Ci ze zdjęcia wszyscy przeżyli i do dziś jeżdżą na nartach lepiej i z większą świadomością! Styczeń bliżej niż sądzisz, a możemy zaoferować swoje towarzystwo już tylko dla dwojga śmiałków, chętnie tej piękniejszej części gatunku homo sapiens, gdyż mamy w grupie "samotną" koleżankę, która podda się egzekucji wraz z nami. Wyfruwamy z Bydgoszczy, Poznania, Warszawy i...okolic Dunkierki. Ćwierkamy po polsku, więc możliwe domówienie wspólnego dojazdu. Abrams strzela kanadyjską amunicją, ale komendy wydaje w słowiańskim dialekcie. Dzień pierwszy 18 stycznia (niedziela): Rozjeżdżenie stoków wraz z 60 tonowym Abramsem + wszystko co chcesz wiedzieć o sprzęcie (narty, buty, kijki...), a nie masz gdzie, lub boisz się zapytać, w kontekście kątów, flexów, objętości, długości i wszystkiego co przychodzi Ci na myśl. Od 19 stycznia, to już 5 dni regularnej bitwy, bez brania jeńców... Vamos!!! Jak mawiają hiszpańskie szpaki! Z tym Abramsem to fantazja Cię poniosła- dobre 😂 na czasie,jeszcze drony nad głową i bank dwóch lub dwie się znajdą 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu @Gabrik Paweł, oferta zajebista, ale muszę się wyszkolić na takie szkolenie, to za wysokie progi na moje narty, wtedy z chęcią popełnię nawet grupowe 腹切り ;) Gratuluję takiej wlotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 26 minut temu Autor Udostępnij Napisano 26 minut temu 57 minut temu, .Beata. napisał: @Gabrik Paweł, oferta zajebista, ale muszę się wyszkolić na takie szkolenie, to za wysokie progi na moje narty, wtedy z chęcią popełnię nawet grupowe 腹切り 😉 Gratuluję takiej wlotki! Beatko, Ty mi nie wyjeżdżaj z tak nowoczesnymi zwrotami, bo ja leciwy jestem i slang tylko 10 latków znam, aż AI musiała mi tłumaczyć słowo "wlotka" 🙈 🙉. A z tymi progami, nie polemizuję, nie namawiam. Chcesz, daj video na priv i przekażę Piotrowi. Choć zaryzykuje, iż jak połączymy się w parę, to Nas Piotr zakwalifikuje bez udawanego zachwytu 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi