jurek_h Napisano wczoraj o 20:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:51 14 minut temu, Jan napisał: a ja jestem relikwią św. JP2 bo trzymał ręce na mojej głowie Mam w głowie milion ripost i nie odważę się ich napisać 🙂 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 22:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 22:12 1 godzinę temu, Jan napisał: a ja jestem relikwią św. JP2 bo trzymał ręce na mojej głowie Ja mialem wjazd policji na chate, bo robilem impreze w dniu kiedy umarl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 22:14 Udostępnij Napisano wczoraj o 22:14 Godzinę temu, jurek_h napisał: Mam w głowie milion ripost i nie odważę się ich napisać 🙂 Masz zle wspomnienia z Watykanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 9 godzin temu, jurek_h napisał: Kto przebije? 🙂 Bo chyba tu i teraz zostały już tylko wyścigi na ego 🙂 Z tego forum? wielu... znają mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 7 godzin temu, Spiochu napisał: Ja mialem wjazd policji na chate, bo robilem impreze w dniu kiedy umarl. Ja bylem wtedy na koncercie Soyki i zagrał coś zresztą nt, zresztą z SP mamą harcerką, a w zasadzie to drużynową, to była postać! PS. Gdzie kupuje się takie relikwie Janie? Na którym straganie i odpuście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, Spiochu napisał: Masz zle wspomnienia z Watykanu? Pewno zły to był dotyk, a wspomnienia dobre. Edytowane 17 godzin temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Usciślając... pisalem o arcymistrzach skata. Gry juz nieco podworkowej i bez oficjalnych klasyfikacji. Po prostu widzialem ze zawsze wygrywali.... ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, mig napisał: Usciślając... pisalem o arcymistrzach skata. Gry juz nieco podworkowej i bez oficjalnych klasyfikacji. Po prostu widzialem ze zawsze wygrywali.... ;-)) jakbyniebyło rozgrywa się mistrzostwa świata i europy a w Katowicach była olimpiada https://www.pzskat.pl/ Edytowane 13 godzin temu przez Jan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu Cześć. Na obecną chwilę jeszcze 3 miejsca do zapełnienia i będzie turnus stricte forumowy. Możliwe domówienie wspólnego dojazdu po trasie, z punktami startowymi z Poznania, oraz Warszawy. Zapraszamy! I taki lekki odskok od kart, szachów i fizjologii wysiłku. Z cyklu baza, to podstawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 12 godzin temu, Spiochu napisał: Masz zle wspomnienia z Watykanu? Nie. Miasto (państwo) jak miasto. Widziałem brzydsze i ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 9 godzin temu, Gabrik napisał: i będzie turnus stricte forumowy. no i fajnie że udało się Tobie zebrać uczestników - będę Wam kibicował jedziecie w 1 czy w 2 terminie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi