jurek_h Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, Jan napisał: a ja jestem relikwią św. JP2 bo trzymał ręce na mojej głowie Mam w głowie milion ripost i nie odważę się ich napisać 🙂 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Jan napisał: a ja jestem relikwią św. JP2 bo trzymał ręce na mojej głowie Ja mialem wjazd policji na chate, bo robilem impreze w dniu kiedy umarl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Godzinę temu, jurek_h napisał: Mam w głowie milion ripost i nie odważę się ich napisać 🙂 Masz zle wspomnienia z Watykanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, jurek_h napisał: Kto przebije? 🙂 Bo chyba tu i teraz zostały już tylko wyścigi na ego 🙂 Z tego forum? wielu... znają mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, Spiochu napisał: Ja mialem wjazd policji na chate, bo robilem impreze w dniu kiedy umarl. Ja bylem wtedy na koncercie Soyki i zagrał coś zresztą nt, zresztą z SP mamą harcerką, a w zasadzie to drużynową, to była postać! PS. Gdzie kupuje się takie relikwie Janie? Na którym straganie i odpuście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 7 godzin temu, Spiochu napisał: Masz zle wspomnienia z Watykanu? Pewno zły to był dotyk, a wspomnienia dobre. Edytowane 1 godzinę temu przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu Usciślając... pisalem o arcymistrzach skata. Gry juz nieco podworkowej i bez oficjalnych klasyfikacji. Po prostu widzialem ze zawsze wygrywali.... ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi