.Beata. Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Widzę hurtowy wysyp „dzień dobrów”… dobrze, że święta za tydzień… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu W dniu 14.12.2025 o 13:38, bubol.T napisał: Miałem taką samą sytuacje właśnie w Predazzo na wyżej położonych trasach bez drzew, brak kontrastu. W pewnym momencie nie wiedzialem czy stoję i jak stoje na nartach. Normalne zjawisko fizjologiczne. Często we mgle. Brakuje punktów odniesienia by pomóc błędnikowi w zachowaniu równowagi. Częste są wtedy zawroty głowy a nawet nudności. Wytłumaczyła mi to siostra, która zawodowo zajmuje się m.in. badaniem zaburzeń równowagi. Taka specjalność laryngologa. O tm, że wzrok istotnie pomaga w zachowaniu równowagi łatwo przekonać się stając na jednej nodze. Z otwartymi i zamkniętymi oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, AdrianW napisał: Stary chłop a na oślich łączkach jeździ 😜😂😂 Jak warunki? Początek marca tam planuję 🙂 Pozdro To najniebezpieczniejsza trasa w Jasnej !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Najniebezpieczniejszy jest niebieski zygzak po południowej stronie! Przeorany na zakrętach że można wpaść po pachy 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, arturzx napisał: Beton już od tygodnia, na górze pozor na kamene. Może od tygodnia to nie ale teraz beton... nie jest to moja ulubiona "nawierzchnia" 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, PaVic napisał: Zjazd do bazy i basta na dziś 🎿 Francja jest najlepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Jan napisał: Francja jest najlepsza Jeśli chodzi o żarcie to tak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, .Beata. napisał: wysyp „dzień dobrów”… brakuje jeszcze tylko Twojego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lexi napisał: Jeśli chodzi o żarcie to tak... chodziło mi raczej o zjeżdżanie na nartach a żarcie można przełknąć ale nie w samoobsługowych stołówkach stokowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Jan napisał: Francja jest najlepsza Jest jedyna i niepowtarzalna,jak dla mnie kierunek narciarski fantastyczny. Ten tutejszy klimat,widoki zapierające dech/piękne góry,ten old french style 😉i luzik miejscowych jest mega zajebisty 💪 uwielbiam te stare gondolki i kanapy średniowieczne 😅 a kuchnia no cóż jest pyszna i najważniejsze jak dla mnie dostajemy jedzonko à la carte 💪 dziś krowa w bulionie z ziemniakami i warzywami plus pyszne pieczywo dodatkowo do kompletu blond leffe także uczta w żołądku pierwsza klasa 🥳 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Jan napisał: chodziło mi raczej o zjeżdżanie na nartach a żarcie można przełknąć ale nie w samoobsługowych stołówkach stokowych Jeśli chodzi o narty Janek to najlepsza Bukowina - gdzie zmieścisz 5 ON na jednej łące.. 😉 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cze Ja mam bana na zdjęcia. Kurła warunki p e t a r d a. Najlepszy dzień. @zając daj jakieś foty. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, PaVic napisał: Ja jak mi zostaje z niedzieli to na bigos zostawiam .. a oni gościom podają.. 😄 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Ja mam bana na zdjęcia. Kurła warunki p e t a r d a. Najlepszy dzień. @zając daj jakieś foty. pozdro Dzień dobry chociaż mogłeś powiedzieć… stamtąd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 50 minut temu, Jan napisał: brakuje jeszcze tylko Twojego Napiszę dzień dobry za 16 dni, ale chyba tylko Tobie, bo z resztą przywitam się osobiście 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 hour ago, Lexi said: Może od tygodnia to nie ale teraz beton... nie jest to moja ulubiona "nawierzchnia" No niestety trzeba czekać aż coś z nieba spadnie a na to do świąt to póki co się nie zanosi. Więc jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 56 minut temu, PaVic napisał: Jest jedyna i niepowtarzalna,jak dla mnie kierunek narciarski fantastyczny. Ten tutejszy klimat,widoki zapierające dech/piękne góry,ten old french style 😉i luzik miejscowych jest mega zajebisty 💪 uwielbiam te stare gondolki i kanapy średniowieczne 😅 a kuchnia no cóż jest pyszna i najważniejsze jak dla mnie dostajemy jedzonko à la carte 💪 dziś krowa w bulionie z ziemniakami i warzywami plus pyszne pieczywo dodatkowo do kompletu blond leffe także uczta w żołądku pierwsza klasa 🥳 Ty nie krowy jedz ,tylko skosztuj francuskie dania w dobrej restauracji. Raclette(ser roztapiania) no i ślimaki w zalewie czosnkowej. Najlepsze jakie w życiu jadłem były w Les Coches , jak jeździłem w La Plange i ARC. O stokach nie wspomnę, myślałem, że Włoskie są doskonałe przygotowane,ale będąc początkiem stycznia kilka lat temu,zmieniłem zdanie. Udanego wyjazdu.Pozdro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Młodzież dostała zabawki i rzeźbi 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Ja mam bana na zdjęcia. Kurła warunki p e t a r d a. Najlepszy dzień. @zając daj jakieś foty. pozdro wyrzuć stare foty, bo możesz edytować swój dowolny post. od razu zwolnisz miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Mamy fenomenalną pogodę, lekki mrozik, pełne słońce. Śnieg dawno nie padał, więc jest bardzo twardo, krawędzie trzeba ostrzyć po dwóch dniach jazdy. Warunki bardzo dobre, aczkolwiek wymagane dobrze naostrzone narty i wysoki poziom umiejętności. Edytowane 1 godzinę temu przez tomkly 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu Cześć Jak masz ostre narty to umiejętności mogą być średnie, wysoki poziom to jak masz tępe. Miłej zabawy wszystkim! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi