brachol Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 58 minut temu, Lexi napisał: Alee jaki masz elegancki ancug !!! Nowy sezon nowy look. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 47 minut temu, zając napisał: Pozdrówki z mglisto-ciapowatej Doliny Słońca. Klątwa @grimsona dalej działa 😉 Nowe nartki przetestowane - dają radę. W takim razie śle więcej ☀️i błękitu 😉jutro powinniście mieć jak w raju 🥳 zdróweczko 🍻 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 12 minut temu, PaVic napisał: zdróweczko Zdrówko! 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, Jan napisał: to tak wsiadasz do busa i nie wiesz gdzie Cię wysadzą ? Moja grupa chciała zobaczyć coś innego niż Ischgl. Oetz było najbliżej i w zasadzie bez konieczności zjazdu dalej niż 10 km z autostrady, do wagonu jest dokładnie 7,5 km. Wybór trafiony w dziesiątkę. Edytowane 20 godzin temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Lexi napisał: Alee jaki masz elegancki ancug !!! Bo to specjalny ancug żeby jeździć jak sznelcug 😉 Edytowane 20 godzin temu przez Mikoski 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Godzinę temu, zając napisał: Pozdrówki z mglisto-ciapowatej Doliny Słońca. Klątwa @grimsona dalej działa 😉 Nowe nartki przetestowane - dają radę. W końcu śnieg na drzewach 😍 nic dla mnie nie robi tak klimatu...😉 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Dzień petarda 🧨 zjazd do bazy w takiej scenerii 🤪 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Bo to specjalny ancug żeby jeździć jak sznelcug 😉 Oooo Panie nie ma dziadostwa.. tera to bedziem rwać lachony... 😉 .....tylko czemu Ci tak brzydko pisze na nartach? Edytowane 19 godzin temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 5 godzin temu, SzymQ napisał: Zaliczyłem wczoraj przypadkowe spotkanie z @KrzysiekK na MasterSki w Tyliczu. Planuję zostać do końca tygodnia. Jakby ktoś się wybierał w te okolice i miał ochotę razem pojeździć, to proszę o PW. To nie było przypadkowe. Ja byłem w nowym sączu u znajomych ale w radio mówili że jakiś facet w białych spodniach w czarne ciapki jeździ na Masterze po nowej trasie cały czas tyłem więc musiałem po prostu to zobaczyć …. 🤣 Dzięki za świetną wspólną jazdę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 22 minuty temu, PaVic napisał: Dzień petarda 🧨 zjazd do bazy w takiej scenerii 🤪 Tylko Francja jest najlepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, Mikoski napisał: Bo to specjalny ancug żeby jeździć jak sznelcug 😉 No powiem Ci że ten anzug robi furorę. Gruby ma ten sam i wygląda na 1,5 gościa😀. pozdro ps. Dzisiaj ledwo wrócili, są nie do zdarcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 4 minutes ago, KrzysiekK said: To nie było przypadkowe. Ja byłem w nowym sączu u znajomych ale w radio mówili że jakiś facet w białych spodniach w czarne ciapki jeździ na Masterze po nowej trasie cały czas tyłem więc musiałem po prostu to zobaczyć …. 🤣 Dzięki za świetną wspólną jazdę. Początek sezonu i już jeździ jak top of the top... (a przynajmniej "oh no, oh no" się zgadza 😉 ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, zając napisał: Pozdrówki z mglisto-ciapowatej Doliny Słońca. Klątwa @grimsona dalej działa 😉 Nowe nartki przetestowane - dają radę. Kurde, Terenia, dzisiaj najlepszy dzień, EVER! Warun przeróżny, ale zajebista jazda. Nie mam przestrzeni na zdjęcia, ale było super. No troszku zjeb… jestem, po 6mln skrętów😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, SzymQ napisał: Początek sezonu i już jeździ jak top of the top... (a przynajmniej "oh no, oh no" się zgadza 😉 ) Dobrze że nie muszę tak jeździć … pozostałby po mnie żółto brązowy ślad li tylko … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 35 minut temu, Lexi napisał: Oooo Panie nie ma dziadostwa.. tera to bedziem rwać lachony... 😉 .....tylko czemu Ci tak brzydko pisze na nartach? Bo to był kolejny przypadek że dałem komuś na chwilę moje sztekle i nie chciał oddać i zostałem z curvami 🤪 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Oooo Panie nie ma dziadostwa.. tera to bedziem rwać lachony... 😉 .....tylko czemu Ci tak brzydko pisze na nartach? Fischer się powinien wstydzić i to bynajmniej nie tego napisu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, tomkly napisał: Fischer się powinien wstydzić i to bynajmniej nie tego napisu... Kompletnie nie mam żadnych doświadczeń z tymi deskami.. kiedyś chciałem Jackowi C wstawić witrażyki w te okienka na dziobach ale nie chciał.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) 35 minut temu, Lexi napisał: Kompletnie nie mam żadnych doświadczeń z tymi deskami.. kiedyś chciałem Jackowi C wstawić witrażyki w te okienka na dziobach ale nie chciał.. 😉 Niewiele straciłeś. @Mikoskito by potrafił nawet na drzwiach od stodoły zjechać, ale nie o to w narciarstwie chodzi. 😘 Edytowane 16 godzin temu przez tomkly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Kurde, Terenia, dzisiaj najlepszy dzień, EVER! Warun przeróżny, ale zajebista jazda. Nie mam przestrzeni na zdjęcia, ale było super. No troszku zjeb… jestem, po 6mln skrętów😀. pozdro No nie powiedziałabym jednak 🤪- wczoraj lepiej, śnieg nie był taki mokry i wszystko nie było takie mokre 😁 Ten dzionek uratowały mi nowe narty 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 19 minut temu, zając napisał: No nie powiedziałabym jednak 🤪- wczoraj lepiej, śnieg nie był taki mokry i wszystko nie było takie mokre 😁 Ten dzionek uratowały mi nowe narty 😄 Kurteczka jest ważna😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Marcos73 napisał: Kurteczka jest ważna😀. pozdro Kurteczkę mam na goretexie drugi sezon dopiero, więc daje radę - do środka nie puszcza, ale wierzchni materiał już nasiąka. Kask mokry, gogle, rękawiczki- ech, trochę za dużo wilgoci... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Kurde, Terenia, dzisiaj najlepszy dzień, EVER! Warun przeróżny, ale zajebista jazda. Nie mam przestrzeni na zdjęcia, ale było super. No troszku zjeb… jestem, po 6mln skrętów😀. pozdro Trza było jak @grimson na wprost to byś się mniej zmęczył... pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) @grimson ty lubisz cyferki 🤣 Tu mam taki zjazd do bazy qwsko ambitny twardy trzyma przeć cały dzień to wręcz lodowisko 🤪 koleś robi to w 3 min-mi dziś z rana udało się w 3.44 ale skręcając bo jazda z prostymi dziobami w dół to czyste szaleństwo 🥶 ale dla takich ambitnych tak Ty 😉z ponad przeciętna kondycja siłową mam ścieżkę 8 km 🥳start na 2800 i metą na 1100 mój czas to 11min z lekkim groszem na tzw dwa oddechy ( czerwień 3km następnie 2km niebieskiej i końcowe 3km czarnej ) katuje ją bo jest co jechać a 100km/h tu osiągnąć to kpina bo sam według Suunto Vmax mam na 68km/h ciągle skręcając 🤣 to jest środkowy odcinek niebieskiej reszta całości niech działa na Twoją wyobraźnie 🥳 pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez PaVic 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Buongiorno! 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, zając napisał: Buongiorno! Widzę błękit 🥳 Dzień doberek 🎿 dziś dzień bez napinki czysta turystyka 😅 ale fokus pełen z każdym zjazdem 🤪 Edytowane 54 minuty temu przez PaVic 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi