brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 58 minut temu, Lexi napisał: Alee jaki masz elegancki ancug !!! Nowy sezon nowy look. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 47 minut temu, zając napisał: Pozdrówki z mglisto-ciapowatej Doliny Słońca. Klątwa @grimsona dalej działa 😉 Nowe nartki przetestowane - dają radę. W takim razie śle więcej ☀️i błękitu 😉jutro powinniście mieć jak w raju 🥳 zdróweczko 🍻 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, PaVic napisał: zdróweczko Zdrówko! 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, Jan napisał: to tak wsiadasz do busa i nie wiesz gdzie Cię wysadzą ? Moja grupa chciała zobaczyć coś innego niż Ischgl. Oetz było najbliżej i w zasadzie bez konieczności zjazdu dalej niż 10 km z autostrady, do wagonu jest dokładnie 7,5 km. Wybór trafiony w dziesiątkę. Edytowane 5 godzin temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Lexi napisał: Alee jaki masz elegancki ancug !!! Bo to specjalny ancug żeby jeździć jak sznelcug 😉 Edytowane 4 godziny temu przez Mikoski 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, zając napisał: Pozdrówki z mglisto-ciapowatej Doliny Słońca. Klątwa @grimsona dalej działa 😉 Nowe nartki przetestowane - dają radę. W końcu śnieg na drzewach 😍 nic dla mnie nie robi tak klimatu...😉 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dzień petarda 🧨 zjazd do bazy w takiej scenerii 🤪 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Bo to specjalny ancug żeby jeździć jak sznelcug 😉 Oooo Panie nie ma dziadostwa.. tera to bedziem rwać lachony... 😉 .....tylko czemu Ci tak brzydko pisze na nartach? Edytowane 4 godziny temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, SzymQ napisał: Zaliczyłem wczoraj przypadkowe spotkanie z @KrzysiekK na MasterSki w Tyliczu. Planuję zostać do końca tygodnia. Jakby ktoś się wybierał w te okolice i miał ochotę razem pojeździć, to proszę o PW. To nie było przypadkowe. Ja byłem w nowym sączu u znajomych ale w radio mówili że jakiś facet w białych spodniach w czarne ciapki jeździ na Masterze po nowej trasie cały czas tyłem więc musiałem po prostu to zobaczyć …. 🤣 Dzięki za świetną wspólną jazdę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, PaVic napisał: Dzień petarda 🧨 zjazd do bazy w takiej scenerii 🤪 Tylko Francja jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Mikoski napisał: Bo to specjalny ancug żeby jeździć jak sznelcug 😉 No powiem Ci że ten anzug robi furorę. Gruby ma ten sam i wygląda na 1,5 gościa😀. pozdro ps. Dzisiaj ledwo wrócili, są nie do zdarcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 minutes ago, KrzysiekK said: To nie było przypadkowe. Ja byłem w nowym sączu u znajomych ale w radio mówili że jakiś facet w białych spodniach w czarne ciapki jeździ na Masterze po nowej trasie cały czas tyłem więc musiałem po prostu to zobaczyć …. 🤣 Dzięki za świetną wspólną jazdę. Początek sezonu i już jeździ jak top of the top... (a przynajmniej "oh no, oh no" się zgadza 😉 ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, zając napisał: Pozdrówki z mglisto-ciapowatej Doliny Słońca. Klątwa @grimsona dalej działa 😉 Nowe nartki przetestowane - dają radę. Kurde, Terenia, dzisiaj najlepszy dzień, EVER! Warun przeróżny, ale zajebista jazda. Nie mam przestrzeni na zdjęcia, ale było super. No troszku zjeb… jestem, po 6mln skrętów😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, SzymQ napisał: Początek sezonu i już jeździ jak top of the top... (a przynajmniej "oh no, oh no" się zgadza 😉 ) Dobrze że nie muszę tak jeździć … pozostałby po mnie żółto brązowy ślad li tylko … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 35 minut temu, Lexi napisał: Oooo Panie nie ma dziadostwa.. tera to bedziem rwać lachony... 😉 .....tylko czemu Ci tak brzydko pisze na nartach? Bo to był kolejny przypadek że dałem komuś na chwilę moje sztekle i nie chciał oddać i zostałem z curvami 🤪 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Oooo Panie nie ma dziadostwa.. tera to bedziem rwać lachony... 😉 .....tylko czemu Ci tak brzydko pisze na nartach? Fischer się powinien wstydzić i to bynajmniej nie tego napisu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tomkly napisał: Fischer się powinien wstydzić i to bynajmniej nie tego napisu... Kompletnie nie mam żadnych doświadczeń z tymi deskami.. kiedyś chciałem Jackowi C wstawić witrażyki w te okienka na dziobach ale nie chciał.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 35 minut temu, Lexi napisał: Kompletnie nie mam żadnych doświadczeń z tymi deskami.. kiedyś chciałem Jackowi C wstawić witrażyki w te okienka na dziobach ale nie chciał.. 😉 Niewiele straciłeś. @Mikoskito by potrafił nawet na drzwiach od stodoły zjechać, ale nie o to w narciarstwie chodzi. 😘 Edytowane 1 godzinę temu przez tomkly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Kurde, Terenia, dzisiaj najlepszy dzień, EVER! Warun przeróżny, ale zajebista jazda. Nie mam przestrzeni na zdjęcia, ale było super. No troszku zjeb… jestem, po 6mln skrętów😀. pozdro No nie powiedziałabym jednak 🤪- wczoraj lepiej, śnieg nie był taki mokry i wszystko nie było takie mokre 😁 Ten dzionek uratowały mi nowe narty 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 19 minut temu, zając napisał: No nie powiedziałabym jednak 🤪- wczoraj lepiej, śnieg nie był taki mokry i wszystko nie było takie mokre 😁 Ten dzionek uratowały mi nowe narty 😄 Kurteczka jest ważna😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu 4 minuty temu, Marcos73 napisał: Kurteczka jest ważna😀. pozdro Kurteczkę mam na goretexie drugi sezon dopiero, więc daje radę - do środka nie puszcza, ale wierzchni materiał już nasiąka. Kask mokry, gogle, rękawiczki- ech, trochę za dużo wilgoci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi