Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Jan napisał:

to tak wsiadasz do busa i nie wiesz gdzie Cię wysadzą ?

Moja grupa chciała zobaczyć coś innego niż Ischgl. Oetz było najbliżej i w zasadzie bez konieczności zjazdu dalej niż 10 km z autostrady, do wagonu jest dokładnie 7,5 km. Wybór trafiony w dziesiątkę.

Edytowane przez tomkly

5 godzin temu, SzymQ napisał:

Zaliczyłem wczoraj przypadkowe spotkanie z @KrzysiekK na MasterSki w Tyliczu. Planuję zostać do końca tygodnia. Jakby ktoś się wybierał w te okolice i miał ochotę razem pojeździć, to proszę o PW.

To nie było przypadkowe. Ja byłem w nowym sączu u znajomych ale w radio mówili że jakiś facet w białych spodniach w czarne ciapki jeździ na Masterze po nowej trasie cały czas tyłem więc musiałem po prostu to zobaczyć  …. 

🤣

Dzięki za świetną wspólną jazdę. 

• Haha 3

4 minutes ago, KrzysiekK said:

To nie było przypadkowe. Ja byłem w nowym sączu u znajomych ale w radio mówili że jakiś facet w białych spodniach w czarne ciapki jeździ na Masterze po nowej trasie cały czas tyłem więc musiałem po prostu to zobaczyć  …. 

🤣

Dzięki za świetną wspólną jazdę. 

Początek sezonu i już jeździ jak top of the top... (a przynajmniej "oh no, oh no" się zgadza 😉 )

• Like 1

2 godziny temu, zając napisał:

Pozdrówki z mglisto-ciapowatej Doliny Słońca. Klątwa @grimsona dalej działa 😉20251217_101343.thumb.jpg.cd9bf943b89bbcec2571b55e084ad52d.jpg20251217_101333.thumb.jpg.767deae24d51e1062b6a478a6fefb8e3.jpg

Nowe nartki przetestowane - dają radę. 

Kurde, Terenia, dzisiaj najlepszy dzień, EVER! Warun przeróżny, ale zajebista jazda. Nie mam przestrzeni na zdjęcia, ale było super. No troszku zjeb… jestem, po 6mln skrętów😀.

pozdro

1 minutę temu, tomkly napisał:

Fischer się powinien wstydzić i to bynajmniej nie tego napisu... 

Kompletnie  nie mam żadnych doświadczeń z tymi deskami.. kiedyś chciałem Jackowi C wstawić witrażyki w te okienka na dziobach  ale nie chciał.. 😉