brachol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, Lexi napisał: Alee jaki masz elegancki ancug !!! Nowy sezon nowy look. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, zając napisał: Pozdrówki z mglisto-ciapowatej Doliny Słońca. Klątwa @grimsona dalej działa 😉 Nowe nartki przetestowane - dają radę. W takim razie śle więcej ☀️i błękitu 😉jutro powinniście mieć jak w raju 🥳 zdróweczko 🍻 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, PaVic napisał: zdróweczko Zdrówko! 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 3 godziny temu, Jan napisał: to tak wsiadasz do busa i nie wiesz gdzie Cię wysadzą ? Moja grupa chciała zobaczyć coś innego niż Ischgl. Oetz było najbliżej i w zasadzie bez konieczności zjazdu dalej niż 10 km z autostrady, do wagonu jest dokładnie 7,5 km. Wybór trafiony w dziesiątkę. Edytowane 1 godzinę temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 2 godziny temu, Lexi napisał: Alee jaki masz elegancki ancug !!! Bo to specjalny ancug żeby jeździć jak sznelcug 😉 Edytowane 1 godzinę temu przez Mikoski 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, zając napisał: Pozdrówki z mglisto-ciapowatej Doliny Słońca. Klątwa @grimsona dalej działa 😉 Nowe nartki przetestowane - dają radę. W końcu śnieg na drzewach 😍 nic dla mnie nie robi tak klimatu...😉 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu Dzień petarda 🧨 zjazd do bazy w takiej scenerii 🤪 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Bo to specjalny ancug żeby jeździć jak sznelcug 😉 Oooo Panie nie ma dziadostwa.. tera to bedziem rwać lachony... 😉 .....tylko czemu Ci tak brzydko pisze na nartach? Edytowane 15 minut temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 25 minut temu Udostępnij Napisano 25 minut temu 5 godzin temu, SzymQ napisał: Zaliczyłem wczoraj przypadkowe spotkanie z @KrzysiekK na MasterSki w Tyliczu. Planuję zostać do końca tygodnia. Jakby ktoś się wybierał w te okolice i miał ochotę razem pojeździć, to proszę o PW. To nie było przypadkowe. Ja byłem w nowym sączu u znajomych ale w radio mówili że jakiś facet w białych spodniach w czarne ciapki jeździ na Masterze po nowej trasie cały czas tyłem więc musiałem po prostu to zobaczyć …. 🤣 Dzięki za świetną wspólną jazdę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu 22 minuty temu, PaVic napisał: Dzień petarda 🧨 zjazd do bazy w takiej scenerii 🤪 Tylko Francja jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu Godzinę temu, Mikoski napisał: Bo to specjalny ancug żeby jeździć jak sznelcug 😉 No powiem Ci że ten anzug robi furorę. Gruby ma ten sam i wygląda na 1,5 gościa😀. pozdro ps. Dzisiaj ledwo wrócili, są nie do zdarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu 4 minutes ago, KrzysiekK said: To nie było przypadkowe. Ja byłem w nowym sączu u znajomych ale w radio mówili że jakiś facet w białych spodniach w czarne ciapki jeździ na Masterze po nowej trasie cały czas tyłem więc musiałem po prostu to zobaczyć …. 🤣 Dzięki za świetną wspólną jazdę. Początek sezonu i już jeździ jak top of the top... (a przynajmniej "oh no, oh no" się zgadza 😉 ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 minut temu Udostępnij Napisano 15 minut temu 2 godziny temu, zając napisał: Pozdrówki z mglisto-ciapowatej Doliny Słońca. Klątwa @grimsona dalej działa 😉 Nowe nartki przetestowane - dają radę. Kurde, Terenia, dzisiaj najlepszy dzień, EVER! Warun przeróżny, ale zajebista jazda. Nie mam przestrzeni na zdjęcia, ale było super. No troszku zjeb… jestem, po 6mln skrętów😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 minut temu Udostępnij Napisano 11 minut temu 5 minut temu, SzymQ napisał: Początek sezonu i już jeździ jak top of the top... (a przynajmniej "oh no, oh no" się zgadza 😉 ) Dobrze że nie muszę tak jeździć … pozostałby po mnie żółto brązowy ślad li tylko … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi