.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Widzę hurtowy wysyp „dzień dobrów”… dobrze, że święta za tydzień… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 14.12.2025 o 13:38, bubol.T napisał: Miałem taką samą sytuacje właśnie w Predazzo na wyżej położonych trasach bez drzew, brak kontrastu. W pewnym momencie nie wiedzialem czy stoję i jak stoje na nartach. Normalne zjawisko fizjologiczne. Często we mgle. Brakuje punktów odniesienia by pomóc błędnikowi w zachowaniu równowagi. Częste są wtedy zawroty głowy a nawet nudności. Wytłumaczyła mi to siostra, która zawodowo zajmuje się m.in. badaniem zaburzeń równowagi. Taka specjalność laryngologa. O tm, że wzrok istotnie pomaga w zachowaniu równowagi łatwo przekonać się stając na jednej nodze. Z otwartymi i zamkniętymi oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, AdrianW napisał: Stary chłop a na oślich łączkach jeździ 😜😂😂 Jak warunki? Początek marca tam planuję 🙂 Pozdro To najniebezpieczniejsza trasa w Jasnej !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Najniebezpieczniejszy jest niebieski zygzak po południowej stronie! Przeorany na zakrętach że można wpaść po pachy 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, arturzx napisał: Beton już od tygodnia, na górze pozor na kamene. Może od tygodnia to nie ale teraz beton... nie jest to moja ulubiona "nawierzchnia" 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, PaVic napisał: Zjazd do bazy i basta na dziś 🎿 Francja jest najlepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jan napisał: Francja jest najlepsza Jeśli chodzi o żarcie to tak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, .Beata. napisał: wysyp „dzień dobrów”… brakuje jeszcze tylko Twojego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lexi napisał: Jeśli chodzi o żarcie to tak... chodziło mi raczej o zjeżdżanie na nartach a żarcie można przełknąć ale nie w samoobsługowych stołówkach stokowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu 12 minut temu, Jan napisał: Francja jest najlepsza Jest jedyna i niepowtarzalna,jak dla mnie kierunek narciarski fantastyczny. Ten tutejszy klimat,widoki zapierające dech/piękne góry,ten old french style 😉i luzik miejscowych jest mega zajebisty 💪 uwielbiam te stare gondolki i kanapy średniowieczne 😅 a kuchnia no cóż jest pyszna i najważniejsze jak dla mnie dostajemy jedzonko à la carte 💪 dziś krowa w bulionie z ziemniakami i warzywami plus pyszne pieczywo dodatkowo do kompletu blond leffe także uczta w żołądku pierwsza klasa 🥳 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu 5 minut temu, Jan napisał: chodziło mi raczej o zjeżdżanie na nartach a żarcie można przełknąć ale nie w samoobsługowych stołówkach stokowych Jeśli chodzi o narty Janek to najlepsza Bukowina - gdzie zmieścisz 5 ON na jednej łące.. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 minut temu Udostępnij Napisano 27 minut temu Cze Ja mam bana na zdjęcia. Kurła warunki p e t a r d a. Najlepszy dzień. @zając daj jakieś foty. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 minut temu Udostępnij Napisano 25 minut temu 13 minut temu, PaVic napisał: Ja jak mi zostaje z niedzieli to na bigos zostawiam .. a oni gościom podają.. 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 16 minut temu Udostępnij Napisano 16 minut temu 9 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Ja mam bana na zdjęcia. Kurła warunki p e t a r d a. Najlepszy dzień. @zając daj jakieś foty. pozdro Dzień dobry chociaż mogłeś powiedzieć… stamtąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 minut temu Udostępnij Napisano 11 minut temu 50 minut temu, Jan napisał: brakuje jeszcze tylko Twojego Napiszę dzień dobry za 16 dni, ale chyba tylko Tobie, bo z resztą przywitam się osobiście 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi