Lexi Napisano Wtorek o 19:03 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:03 26 minut temu, Mikoski napisał: Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜 Ale zajebisty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Wtorek o 19:12 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:12 28 minut temu, Mikoski napisał: Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜 Gratki i oby jeździł 👌 bo opinie ma koszmarne zresztą sam podchodziłem do tematu zakupu ale po tel do budowlańców czy swoich mechaników jak i tym co można przeczytać,obejrzeć czy po ilości rocznych-dwuletnich na stronach sprzedażowych internetowych zrezygnowałem . Starsza wersja chwalona przez wszystkich i trzyma bardzo dobrze cenę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Wtorek o 19:16 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:16 (edytowane) 42 minuty temu, Mikoski napisał: Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜 Jak będę wracał z roboty, to rzucę okiem przez płot 😄 Jestem wierny tej marce. Edytowane Wtorek o 19:20 przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Wtorek o 19:20 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:20 3 minuty temu, Victor napisał: Gratki i oby jeździł 👌 bo opinie ma koszmarne zresztą sam podchodziłem do tematu zakupu ale po tel do budowlańców czy swoich mechaników jak i tym co można przeczytać,obejrzeć czy po ilości rocznych-dwuletnich na stronach sprzedażowych internetowych zrezygnowałem . Starsza wersja chwalona przez wszystkich i trzyma bardzo dobrze cenę . Oby jeździł bo po to jest, model 2025 jest całkiem nowy, to nie ten z filmu i mam nadzieję że jakieś wnioski wyciągnęli i poprawili. Konsultowałem się z busiarzami 😉 i coś tam mi doradzali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 19:26 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:26 3 minuty temu, Mikoski napisał: Oby jeździł bo po to jest, model 2025 jest całkiem nowy, to nie ten z filmu i mam nadzieję że jakieś wnioski wyciągnęli i poprawili. Konsultowałem się z busiarzami 😉 i coś tam mi doradzali. Cześć Ja się nie znam na samochodach - biorąc pod uwagę wypowiedzi kolegów z forum. Znając Cię z pewnością dokonałeś dobrego wyboru. Dla mnie - wybacz - ma jedna wadę... przypomina mi Rolce Royce'a - jest brzydki, oczywiście dla mnie, ale mam nadzieję, że dla Ciebie będzie tak właśnie niezawodny jak ta szacowna marka. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Wtorek o 19:30 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:30 14 minut temu, Victor napisał: Gratki i oby jeździł 👌 bo opinie ma koszmarne zresztą sam podchodziłem do tematu zakupu ale po tel do budowlańców czy swoich mechaników jak i tym co można przeczytać,obejrzeć czy po ilości rocznych-dwuletnich na stronach sprzedażowych internetowych zrezygnowałem . Starsza wersja chwalona przez wszystkich i trzyma bardzo dobrze cenę . A jakie są opinie o nowym Traffiku?? Mam takie w wersji Long czyli teraz Grand Equilibre w automacie 170 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 19:34 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:34 21 minut temu, Victor napisał: bo opinie ma koszmarne bo w tym temacie chwalimy się wyjazdami na narty a nie zakupami złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 19:50 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:50 15 minut temu, Jan napisał: bo w tym temacie chwalimy się wyjazdami na narty a nie zakupami złomu Głosy pokątnych politykierów są nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Wtorek o 19:52 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:52 29 minut temu, Mikoski napisał: Oby jeździł bo po to jest, model 2025 jest całkiem nowy, to nie ten z filmu i mam nadzieję że jakieś wnioski wyciągnęli i poprawili. Konsultowałem się z busiarzami 😉 i coś tam mi doradzali. Tak jak napisałem wyżej Gratki i oby dobrze służył . Szerokości na drodze 😉💪 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 07:35 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:35 11 godzin temu, Victor napisał: Tak jak napisałem wyżej Gratki i oby dobrze służył . Szerokości na drodze 😉💪 pozdro Widziałem go, stoi dumnie, kawał auta, teraz czekać na ogłoszenia, "wyjazdy busem do Austrii i Włoch " 😄 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu W dniu 12.08.2025 o 21:50, Mitek napisał: Głosy pokątnych politykierów są nieważne. no akurat sam jesteś specjalistą od lewackiej propagandy politycznej na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu W dniu 12.08.2025 o 20:36, Mikoski napisał: Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜 To teraz z Ciebie prawdziwy Master, znaczy się Majster 🙂. Będzie śmigał, tylko zrób wewnątrz zabudowę - pełną. Bo obecne samochody sa "papierowe". Przy bocznych drzwiach, nawet z tyłu, jak możesz to rurki ochronne można dokręcić. Znając życie to pewnie palety też będą ładować, a wózkami widłowymi to nie wszyscy potrafią jeździć. Warto to zrobić, bo moment się zniszczy, choćbyś jak chuchał i dmuchał. Ponadto wewnątrz wszelkie szyny na pasy (super rozwiązanie), mega ułatwiają transport. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Marcos73 napisał: To teraz z Ciebie prawdziwy Master, znaczy się Majster 🙂. Będzie śmigał, tylko zrób wewnątrz zabudowę - pełną. Bo obecne samochody sa "papierowe". Przy bocznych drzwiach, nawet z tyłu, jak możesz to rurki ochronne można dokręcić. Znając życie to pewnie palety też będą ładować, a wózkami widłowymi to nie wszyscy potrafią jeździć. Warto to zrobić, bo moment się zniszczy, choćbyś jak chuchał i dmuchał. Ponadto wewnątrz wszelkie szyny na pasy (super rozwiązanie), mega ułatwiają transport. pozdro a to jest blacha zamiast okien czy okna okleili białą folią? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Jan napisał: a to jest blacha zamiast okien czy okna okleili białą folią? To chyba furgon, więcej nas wejdzie na pakę - nie będzie widać 🙂 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Marcos73 napisał: To chyba furgon, więcej nas wejdzie na pakę - nie będzie widać 🙂 pozdro Zrobi zabudowę sypialną i będzie jak w kuszetce... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, Marcos73 napisał: To chyba furgon, więcej nas wejdzie na pakę - nie będzie widać 🙂 pozdro ostatnio złapali na granicy Cygana co wsadził do takiego auta 32 pobratymców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 20 minut temu, Jan napisał: ostatnio złapali na granicy Cygana co wsadził do takiego auta 32 pobratymców My to nie cyganie, na narty jedziemy, nie na żebry 🙂 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu mały offtop w temacie motoryzacji Lodowiec Weissmies 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu W dniu 12.08.2025 o 21:16, bubol.T napisał: Jak będę wracał z roboty, to rzucę okiem przez płot 😄 Jestem wierny tej marce. Podziwiam, jedną renówkę miałam (od nowości) i ilość zaskakujących awarii (np. w środku nocy na trasie: STOP - AWARIA SILNIKA) albo stale się powtarzające: STOP - AWARIA UKŁADU HAMULCOWEGO spowodowały, że podziękowałam zaraz po gwarancji i spłaceniu pojazdu. Znajomi w rodzinie mieli chyba 3-4 auta tej marki i ilość usterek była ponadprzeciętna (w nowych samochodach - w większości problemy z elektroniką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: mały offtop w temacie motoryzacji Lodowiec Weissmies Dobry widok dla ochłody od upału 🙂 choć MZ lodowce w lecie nie prezentują się najlepiej - bardziej im sprzyja zimowa sceneria (choć wtedy trudniej je zauważyć). Pierwszy raz w lecie widziałam chyba Marmoladę - śnieg w wersji brudnej ze szczelinami nie zrobił na mnie najlepszego wrażenia 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Jan napisał: mały offtop w temacie motoryzacji Lodowiec Weissmies Dechy właśnie w termoboxie dojrzewają... warun super 👍 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, Lexi napisał: Dechy właśnie w termoboxie dojrzewają... warun super 👍 Wiesz co myślę o tych kleksach z przodu ..😜 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Mikoski napisał: Wiesz co myślę o tych kleksach z przodu ..😜 ..że są niepowtarzalnie?.. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, zając napisał: Dobry widok dla ochłody od upału 🙂 choć MZ lodowce w lecie nie prezentują się najlepiej - bardziej im sprzyja zimowa sceneria (choć wtedy trudniej je zauważyć). Pierwszy raz w lecie widziałam chyba Marmoladę - śnieg w wersji brudnej ze szczelinami nie zrobił na mnie najlepszego wrażenia 😄 na Marmoladzie to już prawie nic nie zostało , w Saas Fee pewnie za 20 lat też znikną 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu (edytowane) 3 godziny temu, zając napisał: Podziwiam, jedną renówkę miałam (od nowości) i ilość zaskakujących awarii (np. w środku nocy na trasie: STOP - AWARIA SILNIKA) albo stale się powtarzające: STOP - AWARIA UKŁADU HAMULCOWEGO spowodowały, że podziękowałam zaraz po gwarancji i spłaceniu pojazdu. Znajomi w rodzinie mieli chyba 3-4 auta tej marki i ilość usterek była ponadprzeciętna (w nowych samochodach - w większości problemy z elektroniką). Poprzednią meganke miałem 8 lat, a kupiłem jako 6 letnią. Była tak zajebista, że żal było sprzedawać. Poza naprawami typowo eksploatacyjnych części nie zepsuło się nic, a wersją była bogata i mnóstwo elektroniki. Jak ją wystawiłem na otomoto za cenę rynkową, to za 4 godziny była sprzedana, telefonów miałem kilkadziesiąt. Później żałowałem,że nie dałem wyższej. Nie ma reguły. Edytowane 53 minuty temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi