Jan Posted April 14, 2025 Share Posted April 14, 2025 3 godziny temu, zając napisał: Na zdrowie! 3 godziny temu, kordiankw napisał: Ja wybrałem zwykłą sezonowke, Sezonówka to oczywiście w Waszym przypadku (darmowy nocleg w Szczyrku albo w kamperze) to najlepsze co mogliście zrobić przy obecnych cenach skipassów. Zakładam że chcecie pojeździć więcej dni niż większość narciarzy. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted May 31, 2025 Share Posted May 31, 2025 (edited) Trzeba zacząć planować sezon 🤪 Edited May 31, 2025 by Mikoski 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted June 1, 2025 Share Posted June 1, 2025 9 godzin temu, Mikoski napisał: Trzeba zacząć planować sezon 🤪 Kusisz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted June 1, 2025 Share Posted June 1, 2025 (edited) 41 minut temu, Lexi napisał: Kusisz... Cena promocyjna była do 31 mają teraz już drożej. Nie wiem z jakiego jesteś miesiąca, ale jest zniżka dla sześciolatków. Trzeba mieć ukończone 60 lat. Edited June 1, 2025 by kordiankw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted June 1, 2025 Share Posted June 1, 2025 47 minut temu, kordiankw napisał: Trzeba mieć ukończone 60 lat. Tak właśnie kombinuje 6 wskakuje w lipcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted June 1, 2025 Share Posted June 1, 2025 2 godziny temu, Lexi napisał: 6 wskakuje Poważna sprawa - uważaj na siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted June 1, 2025 Share Posted June 1, 2025 Godzinę temu, Jan napisał: Poważna sprawa - uważaj na siebie To znaczy co będzie? Bo z moich obserwacji wynika, że nic. Jak ktoś jest stary to jest stary mając nawet 35 czy 40 lat i będzie kwękał i ustawiał się w pozycji starczej. A jak ktoś jest młody to może mieć i 80 i młody będzie. Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted June 5, 2025 Author Share Posted June 5, 2025 W ramach przygotowania pod nowy sezon, chłód sztangi dalej jest ze mną. Zaliczone na ławie 130kg na raz, poniższe z foto weszło dziś na serie: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted June 6, 2025 Share Posted June 6, 2025 4 godziny temu, grimson napisał: W ramach przygotowania pod nowy sezon, chłód sztangi dalej jest ze mną. Zaliczone na ławie 130kg na raz, poniższe z foto weszło dziś na serie: Jak to dobrze że moje narty nie są tak ciężkie i nie wymagają ode mnie dźwigania takich ciężarów 😁 Tradycyjnie podnoszę skrzynkę browara do bagażnika 🤪 i forma do listopada czyli otwarcia jak co roku sezonu będzie ok. Plan treningowy sprawdzony od czterdziestu lat i raczej nie będę zmieniać. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted June 6, 2025 Author Share Posted June 6, 2025 5 godzin temu, Mikoski napisał: Jak to dobrze że moje narty nie są tak ciężkie i nie wymagają ode mnie dźwigania takich ciężarów 😁 Tradycyjnie podnoszę skrzynkę browara do bagażnika 🤪 i forma do listopada czyli otwarcia jak co roku sezonu będzie ok. Plan treningowy sprawdzony od czterdziestu lat i raczej nie będę zmieniać. i to się spina, że nie progresując z obciążeniem nie masz postępu na nartach. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted June 6, 2025 Share Posted June 6, 2025 (edited) Godzinę temu, grimson napisał: i to się spina, że nie progresując z obciążeniem nie masz postępu na nartach. Mam 55 lat i mój poziom jest dla mnie zadowalający i raczej już lepiej nie będzie(cztery operacje lewego kolana i nieunikniona wymiana obydwu)Jak ktoś mnie pyta czy potrafię jeździć odpowiadam że tylko jako tako się ślizgam 😁 Nic nikomu nie muszę udowadniać, z forum poznałem kilkadziesiąt osób i zawsze dobrze się bawimy w górach i nawet nie czekają na mnie zbyt długo pod wyciągiem 🤪 Edited June 6, 2025 by Mikoski 1 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted June 6, 2025 Share Posted June 6, 2025 2 godziny temu, grimson napisał: i to się spina, że nie progresując z obciążeniem nie masz postępu na nartach. a jaki jest Twój postęp ? Te 100 km/h już osiągnąłeś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted June 6, 2025 Author Share Posted June 6, 2025 31 minut temu, Jan napisał: a jaki jest Twój postęp ? Te 100 km/h już osiągnąłeś? Mój postęp jest taki, że do tej pory nie polamalem się na nartach. GOPRowki czy śmigłowce LPR są dla mnie obce. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted June 6, 2025 Share Posted June 6, 2025 Godzinę temu, grimson napisał: Mój postęp jest taki, że do tej pory nie polamalem się na nartach. GOPRowki czy śmigłowce LPR są dla mnie obce. mało jeździsz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted June 6, 2025 Author Share Posted June 6, 2025 9 minut temu, Jan napisał: mało jeździsz 2 godziny na nartach w sezonie to faktycznie mało 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted June 6, 2025 Share Posted June 6, 2025 2 minuty temu, grimson napisał: 2 godziny na nartach w sezonie to faktycznie mało i to jeszcze na oślej łące w Czarnej Górze 🙂 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted June 6, 2025 Author Share Posted June 6, 2025 2 godziny temu, Jan napisał: i to jeszcze na oślej łące w Czarnej Górze 🙂 No nie, to nie ma moje słabe nerwy. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted June 7, 2025 Share Posted June 7, 2025 W dniu 6.06.2025 o 02:25, Mikoski napisał: Jak to dobrze że moje narty nie są tak ciężkie i nie wymagają ode mnie dźwigania takich ciężarów 😁 Tradycyjnie podnoszę skrzynkę browara do bagażnika 🤪 i forma do listopada czyli otwarcia jak co roku sezonu będzie ok. Plan treningowy sprawdzony od czterdziestu lat i raczej nie będę zmieniać. Nawet nie wiesz jak by twoja ty forma wystrzeliła w kosmos jakbyś przestał się ograniczać i do bagażnika zaniósł dwie skrzynki browara. Wszystko tkwi w głowie. Dasz radę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fomicz Posted June 9, 2025 Share Posted June 9, 2025 Temat przysnął 🙂 Włochy, Francja początek grudnia. Kiedy pojawią się jakieś oferty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted June 9, 2025 Share Posted June 9, 2025 18 minut temu, fomicz napisał: Temat przysnął 🙂 trzeba obalać browary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted June 13, 2025 Author Share Posted June 13, 2025 Cisnę dalej przygotowania do sezonu: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted June 16, 2025 Share Posted June 16, 2025 W dniu 6.06.2025 o 08:29, Mikoski napisał: Mam 55 lat i mój poziom jest dla mnie zadowalający i raczej już lepiej nie będzie(cztery operacje lewego kolana i nieunikniona wymiana obydwu)Jak ktoś mnie pyta czy potrafię jeździć odpowiadam że tylko jako tako się ślizgam 😁 Nic nikomu nie muszę udowadniać, z forum poznałem kilkadziesiąt osób i zawsze dobrze się bawimy w górach i nawet nie czekają na mnie zbyt długo pod wyciągiem 🤪 Pierdzielisz Damian, Ty się nie umiesz ślizgać. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted June 16, 2025 Share Posted June 16, 2025 W dniu 13.06.2025 o 23:14, grimson napisał: Cisnę dalej przygotowania do sezonu: Karol, a tak na serio bo się nie znam, po co takie ćwiczenie jest i co to daje? Nie chodzi o aspekt narciarski, tak ogólnie. O ile jeszcze jakoś rozumiem jakieś serie, to dźwiganie na granicy możliwości - tego nie rozumiem. W sumie to raz udało się samodzielnie. Nie nabijam się tylko pytam, jaki ma to wymiar w sensie??? Siły a może psychiki. Taki check? pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted June 17, 2025 Share Posted June 17, 2025 7 godzin temu, Marcos73 napisał: Karol, a tak na serio bo się nie znam, po co takie ćwiczenie jest i co to daje? Nie chodzi o aspekt narciarski, tak ogólnie. O ile jeszcze jakoś rozumiem jakieś serie, to dźwiganie na granicy możliwości - tego nie rozumiem. W sumie to raz udało się samodzielnie. Nie nabijam się tylko pytam, jaki ma to wymiar w sensie??? Siły a może psychiki. Taki check? pozdro Cześć O takie rzeczy to raczej sugeruję pytać Krzysia Moruńka. Pzdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted June 17, 2025 Share Posted June 17, 2025 2 godziny temu, Mitek napisał: Krzysia Moruńka. ale tego Krzysia to już dawno ktoś do pisania na forum skutecznie zniechęcił 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts