Lexi Napisano Wtorek o 19:03 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:03 26 minut temu, Mikoski napisał: Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜 Ale zajebisty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Wtorek o 19:12 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:12 28 minut temu, Mikoski napisał: Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜 Gratki i oby jeździł 👌 bo opinie ma koszmarne zresztą sam podchodziłem do tematu zakupu ale po tel do budowlańców czy swoich mechaników jak i tym co można przeczytać,obejrzeć czy po ilości rocznych-dwuletnich na stronach sprzedażowych internetowych zrezygnowałem . Starsza wersja chwalona przez wszystkich i trzyma bardzo dobrze cenę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Wtorek o 19:16 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:16 (edytowane) 42 minuty temu, Mikoski napisał: Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜 Jak będę wracał z roboty, to rzucę okiem przez płot 😄 Jestem wierny tej marce. Edytowane Wtorek o 19:20 przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Wtorek o 19:20 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:20 3 minuty temu, Victor napisał: Gratki i oby jeździł 👌 bo opinie ma koszmarne zresztą sam podchodziłem do tematu zakupu ale po tel do budowlańców czy swoich mechaników jak i tym co można przeczytać,obejrzeć czy po ilości rocznych-dwuletnich na stronach sprzedażowych internetowych zrezygnowałem . Starsza wersja chwalona przez wszystkich i trzyma bardzo dobrze cenę . Oby jeździł bo po to jest, model 2025 jest całkiem nowy, to nie ten z filmu i mam nadzieję że jakieś wnioski wyciągnęli i poprawili. Konsultowałem się z busiarzami 😉 i coś tam mi doradzali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 19:26 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:26 3 minuty temu, Mikoski napisał: Oby jeździł bo po to jest, model 2025 jest całkiem nowy, to nie ten z filmu i mam nadzieję że jakieś wnioski wyciągnęli i poprawili. Konsultowałem się z busiarzami 😉 i coś tam mi doradzali. Cześć Ja się nie znam na samochodach - biorąc pod uwagę wypowiedzi kolegów z forum. Znając Cię z pewnością dokonałeś dobrego wyboru. Dla mnie - wybacz - ma jedna wadę... przypomina mi Rolce Royce'a - jest brzydki, oczywiście dla mnie, ale mam nadzieję, że dla Ciebie będzie tak właśnie niezawodny jak ta szacowna marka. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Wtorek o 19:30 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:30 14 minut temu, Victor napisał: Gratki i oby jeździł 👌 bo opinie ma koszmarne zresztą sam podchodziłem do tematu zakupu ale po tel do budowlańców czy swoich mechaników jak i tym co można przeczytać,obejrzeć czy po ilości rocznych-dwuletnich na stronach sprzedażowych internetowych zrezygnowałem . Starsza wersja chwalona przez wszystkich i trzyma bardzo dobrze cenę . A jakie są opinie o nowym Traffiku?? Mam takie w wersji Long czyli teraz Grand Equilibre w automacie 170 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 19:34 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:34 21 minut temu, Victor napisał: bo opinie ma koszmarne bo w tym temacie chwalimy się wyjazdami na narty a nie zakupami złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 19:50 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:50 15 minut temu, Jan napisał: bo w tym temacie chwalimy się wyjazdami na narty a nie zakupami złomu Głosy pokątnych politykierów są nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Wtorek o 19:52 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:52 29 minut temu, Mikoski napisał: Oby jeździł bo po to jest, model 2025 jest całkiem nowy, to nie ten z filmu i mam nadzieję że jakieś wnioski wyciągnęli i poprawili. Konsultowałem się z busiarzami 😉 i coś tam mi doradzali. Tak jak napisałem wyżej Gratki i oby dobrze służył . Szerokości na drodze 😉💪 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 07:35 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:35 11 godzin temu, Victor napisał: Tak jak napisałem wyżej Gratki i oby dobrze służył . Szerokości na drodze 😉💪 pozdro Widziałem go, stoi dumnie, kawał auta, teraz czekać na ogłoszenia, "wyjazdy busem do Austrii i Włoch " 😄 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu W dniu 12.08.2025 o 21:50, Mitek napisał: Głosy pokątnych politykierów są nieważne. no akurat sam jesteś specjalistą od lewackiej propagandy politycznej na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu W dniu 12.08.2025 o 20:36, Mikoski napisał: Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜 To teraz z Ciebie prawdziwy Master, znaczy się Majster 🙂. Będzie śmigał, tylko zrób wewnątrz zabudowę - pełną. Bo obecne samochody sa "papierowe". Przy bocznych drzwiach, nawet z tyłu, jak możesz to rurki ochronne można dokręcić. Znając życie to pewnie palety też będą ładować, a wózkami widłowymi to nie wszyscy potrafią jeździć. Warto to zrobić, bo moment się zniszczy, choćbyś jak chuchał i dmuchał. Ponadto wewnątrz wszelkie szyny na pasy (super rozwiązanie), mega ułatwiają transport. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Marcos73 napisał: To teraz z Ciebie prawdziwy Master, znaczy się Majster 🙂. Będzie śmigał, tylko zrób wewnątrz zabudowę - pełną. Bo obecne samochody sa "papierowe". Przy bocznych drzwiach, nawet z tyłu, jak możesz to rurki ochronne można dokręcić. Znając życie to pewnie palety też będą ładować, a wózkami widłowymi to nie wszyscy potrafią jeździć. Warto to zrobić, bo moment się zniszczy, choćbyś jak chuchał i dmuchał. Ponadto wewnątrz wszelkie szyny na pasy (super rozwiązanie), mega ułatwiają transport. pozdro a to jest blacha zamiast okien czy okna okleili białą folią? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Jan napisał: a to jest blacha zamiast okien czy okna okleili białą folią? To chyba furgon, więcej nas wejdzie na pakę - nie będzie widać 🙂 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Marcos73 napisał: To chyba furgon, więcej nas wejdzie na pakę - nie będzie widać 🙂 pozdro Zrobi zabudowę sypialną i będzie jak w kuszetce... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, Marcos73 napisał: To chyba furgon, więcej nas wejdzie na pakę - nie będzie widać 🙂 pozdro ostatnio złapali na granicy Cygana co wsadził do takiego auta 32 pobratymców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Jan napisał: ostatnio złapali na granicy Cygana co wsadził do takiego auta 32 pobratymców My to nie cyganie, na narty jedziemy, nie na żebry 🙂 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu mały offtop w temacie motoryzacji Lodowiec Weissmies 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 12.08.2025 o 21:16, bubol.T napisał: Jak będę wracał z roboty, to rzucę okiem przez płot 😄 Jestem wierny tej marce. Podziwiam, jedną renówkę miałam (od nowości) i ilość zaskakujących awarii (np. w środku nocy na trasie: STOP - AWARIA SILNIKA) albo stale się powtarzające: STOP - AWARIA UKŁADU HAMULCOWEGO spowodowały, że podziękowałam zaraz po gwarancji i spłaceniu pojazdu. Znajomi w rodzinie mieli chyba 3-4 auta tej marki i ilość usterek była ponadprzeciętna (w nowych samochodach - w większości problemy z elektroniką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jan napisał: mały offtop w temacie motoryzacji Lodowiec Weissmies Dobry widok dla ochłody od upału 🙂 choć MZ lodowce w lecie nie prezentują się najlepiej - bardziej im sprzyja zimowa sceneria (choć wtedy trudniej je zauważyć). Pierwszy raz w lecie widziałam chyba Marmoladę - śnieg w wersji brudnej ze szczelinami nie zrobił na mnie najlepszego wrażenia 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 minuty temu Udostępnij Napisano 24 minuty temu 1 godzinę temu, Jan napisał: mały offtop w temacie motoryzacji Lodowiec Weissmies Dechy właśnie w termoboxie dojrzewają... warun super 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi