Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, Mikoski napisał:

Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜

IMG20250812203002.jpg

Gratki i oby jeździł 👌 bo opinie ma koszmarne zresztą sam podchodziłem do tematu zakupu ale po tel do budowlańców czy swoich mechaników jak i tym co można przeczytać,obejrzeć czy po ilości rocznych-dwuletnich na stronach sprzedażowych internetowych zrezygnowałem . Starsza wersja chwalona przez wszystkich i trzyma bardzo dobrze cenę . 

3 minuty temu, Victor napisał:

Gratki i oby jeździł 👌 bo opinie ma koszmarne zresztą sam podchodziłem do tematu zakupu ale po tel do budowlańców czy swoich mechaników jak i tym co można przeczytać,obejrzeć czy po ilości rocznych-dwuletnich na stronach sprzedażowych internetowych zrezygnowałem . Starsza wersja chwalona przez wszystkich i trzyma bardzo dobrze cenę . 

Oby jeździł bo po to jest, model 2025 jest całkiem nowy, to nie ten z  filmu i mam nadzieję że jakieś wnioski wyciągnęli i poprawili. Konsultowałem się z busiarzami 😉 i coś tam mi doradzali.

• Like 1

3 minuty temu, Mikoski napisał:

Oby jeździł bo po to jest, model 2025 jest całkiem nowy, to nie ten z  filmu i mam nadzieję że jakieś wnioski wyciągnęli i poprawili. Konsultowałem się z busiarzami 😉 i coś tam mi doradzali.

Cześć

Ja się nie znam na samochodach - biorąc pod uwagę wypowiedzi kolegów z forum.

Znając Cię z pewnością dokonałeś dobrego wyboru. Dla mnie - wybacz - ma jedna wadę... przypomina mi Rolce Royce'a - jest brzydki, oczywiście dla mnie, ale mam nadzieję, że dla Ciebie będzie tak właśnie niezawodny jak ta szacowna marka.

Pozdro

• Like 1

14 minut temu, Victor napisał:

A jakie są opinie o nowym Traffiku?? Mam takie w wersji Long czyli teraz Grand Equilibre w automacie 170 KM.

29 minut temu, Mikoski napisał:

Tak jak napisałem wyżej Gratki i oby dobrze służył . Szerokości na drodze 😉💪

pozdro

W dniu 12.08.2025 o 20:36, Mikoski napisał:

Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜

IMG20250812203002.jpg

To teraz z Ciebie prawdziwy Master, znaczy się Majster 🙂. Będzie śmigał, tylko zrób wewnątrz zabudowę - pełną. Bo obecne samochody sa "papierowe". Przy bocznych drzwiach, nawet z tyłu, jak możesz to rurki ochronne można dokręcić. Znając życie to pewnie palety też będą ładować, a wózkami widłowymi to nie wszyscy potrafią jeździć. Warto to zrobić, bo moment się zniszczy, choćbyś jak chuchał i dmuchał. Ponadto wewnątrz wszelkie szyny na pasy (super rozwiązanie), mega ułatwiają transport.

pozdro

8 minut temu, Marcos73 napisał:

To teraz z Ciebie prawdziwy Master, znaczy się Majster 🙂. Będzie śmigał, tylko zrób wewnątrz zabudowę - pełną. Bo obecne samochody sa "papierowe". Przy bocznych drzwiach, nawet z tyłu, jak możesz to rurki ochronne można dokręcić. Znając życie to pewnie palety też będą ładować, a wózkami widłowymi to nie wszyscy potrafią jeździć. Warto to zrobić, bo moment się zniszczy, choćbyś jak chuchał i dmuchał. Ponadto wewnątrz wszelkie szyny na pasy (super rozwiązanie), mega ułatwiają transport.

pozdro

a to jest blacha zamiast okien czy okna okleili białą folią?

• Like 1