Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Mikoski napisał: Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜 Ale zajebisty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, Mikoski napisał: Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜 Gratki i oby jeździł 👌 bo opinie ma koszmarne zresztą sam podchodziłem do tematu zakupu ale po tel do budowlańców czy swoich mechaników jak i tym co można przeczytać,obejrzeć czy po ilości rocznych-dwuletnich na stronach sprzedażowych internetowych zrezygnowałem . Starsza wersja chwalona przez wszystkich i trzyma bardzo dobrze cenę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 42 minuty temu, Mikoski napisał: Nowy ski bus odebrany już nie trzeba się martwić ile par nart spakować 😜 Jak będę wracał z roboty, to rzucę okiem przez płot 😄 Jestem wierny tej marce. Edytowane 2 godziny temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Victor napisał: Gratki i oby jeździł 👌 bo opinie ma koszmarne zresztą sam podchodziłem do tematu zakupu ale po tel do budowlańców czy swoich mechaników jak i tym co można przeczytać,obejrzeć czy po ilości rocznych-dwuletnich na stronach sprzedażowych internetowych zrezygnowałem . Starsza wersja chwalona przez wszystkich i trzyma bardzo dobrze cenę . Oby jeździł bo po to jest, model 2025 jest całkiem nowy, to nie ten z filmu i mam nadzieję że jakieś wnioski wyciągnęli i poprawili. Konsultowałem się z busiarzami 😉 i coś tam mi doradzali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Mikoski napisał: Oby jeździł bo po to jest, model 2025 jest całkiem nowy, to nie ten z filmu i mam nadzieję że jakieś wnioski wyciągnęli i poprawili. Konsultowałem się z busiarzami 😉 i coś tam mi doradzali. Cześć Ja się nie znam na samochodach - biorąc pod uwagę wypowiedzi kolegów z forum. Znając Cię z pewnością dokonałeś dobrego wyboru. Dla mnie - wybacz - ma jedna wadę... przypomina mi Rolce Royce'a - jest brzydki, oczywiście dla mnie, ale mam nadzieję, że dla Ciebie będzie tak właśnie niezawodny jak ta szacowna marka. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Victor napisał: Gratki i oby jeździł 👌 bo opinie ma koszmarne zresztą sam podchodziłem do tematu zakupu ale po tel do budowlańców czy swoich mechaników jak i tym co można przeczytać,obejrzeć czy po ilości rocznych-dwuletnich na stronach sprzedażowych internetowych zrezygnowałem . Starsza wersja chwalona przez wszystkich i trzyma bardzo dobrze cenę . A jakie są opinie o nowym Traffiku?? Mam takie w wersji Long czyli teraz Grand Equilibre w automacie 170 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Victor napisał: bo opinie ma koszmarne bo w tym temacie chwalimy się wyjazdami na narty a nie zakupami złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Jan napisał: bo w tym temacie chwalimy się wyjazdami na narty a nie zakupami złomu Głosy pokątnych politykierów są nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Mikoski napisał: Oby jeździł bo po to jest, model 2025 jest całkiem nowy, to nie ten z filmu i mam nadzieję że jakieś wnioski wyciągnęli i poprawili. Konsultowałem się z busiarzami 😉 i coś tam mi doradzali. Tak jak napisałem wyżej Gratki i oby dobrze służył . Szerokości na drodze 😉💪 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi