tomkly Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 34 minuty temu, Chertan napisał: Co Ty, ja byłem z narciarzami uczonymi w piśmie i kolorach. Sam bym nie wpadł. Znam tylko trzy kolory. Sygnalizacja świetlna? 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Marcos73 napisał: 40 000 skrętów Na Twoim dystansie to Piter robi 120 000 skrętów... i to jak się nie zapętli.. ;D 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Ano Adrianku.. ino Sappada - taka wioska zabita dechami na końcu włoskiego świata.. parę górek .. kilka tras - ludzi garstka + Tadeo z grupą.. cicho.. spokojnie.. nostalgicznie .. bez szału.. .. szał zaczyna się jak skończysz jazdę i idziesz w stare miasto (wieś?) Plodn... architektoniczny opad szczeny ..całe szczęście że przypadkowo złapałem tutaj apartament.. tego nie da się odwidzieć Cześć Jest co oglądać miłego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Lexi napisał: Na Twoim dystansie to Piter robi 120 000 skrętów... i to jak się nie zapętli.. ;D Jest to jedyny narciarz, którego znam, tylko On potrafi zjeżdżać w dół skręcając tylko w jedną stronę. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Jest to jedyny narciarz, którego znam, tylko On potrafi zjeżdżać w dół skręcając tylko w jedną stronę. pozdro Ale wszędzie musi jeździć dookoła. Dlatego tyle to trwa... 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dobry dzień się zaczyna 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Jan napisał: Dobry dzień się zaczyna Widok super. Na długo pojechałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Teraz, brachol napisał: Widok super. Na długo pojechałeś? W piątek ostatni dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, tomkly napisał: Ale wszędzie musi jeździć dookoła. Dlatego tyle to trwa... 😃 Idealna sprawa jak jedzie Sella Rondę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: Dobry dzień się zaczyna Piękny i dobry dzień 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, filok napisał: Piękny i dobry dzień 🙂 Sztruksdeflorator 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jan napisał: Sztruksdeflorator Już ktoś pierwszy ślad śmignął 😄 heh pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikar Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Poranne Nassfeld 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu @Jan litości. Spadaj na trasę. Niech Ci bateria w telefonie padnie i miłej jazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mikar napisał: Poranne Nassfeld Ooo syn jest w Nassfeld właśnie. Widzę, że pogoda jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 32 minuty temu, bubol.T napisał: @Jan litości. Spadaj na trasę. Niech Ci bateria w telefonie padnie i miłej jazdy. No nie - protestuję, przynajmniej jest co oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, zając napisał: No nie - protestuję, przynajmniej jest co oglądać! Musiałem sie na kimś wyładować, padło na Jana😅 W sobotę pojechałem na Mosorny, wyciąg nie działał przez wiatr. Obraziłem sie na nich i w niedzielę chciałem jechać na Buczynke , to zakończyli sezon w sobotę, okazało się, ze tam mniej wiało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, bubol.T napisał: Musiałem sie na kimś wyładować, padło na Jana😅 W sobotę pojechałem na Mosorny, wyciąg nie działał przez wiatr. Obraziłem sie na nich i w niedzielę chciałem jechać na Buczynke , to zakończyli sezon w sobotę, okazało się, ze tam mniej wiało. Cześć Trzeba było przyjechać do Warszawy na Szczęśliwice. Nie chodzi cały sezon więc nie byłoby nieprzyjemnych niespodzianek Tomku. 🙂 Pozdro serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 18 minut temu, bubol.T napisał: Musiałem sie na kimś wyładować, padło na Jana😅 W sobotę pojechałem na Mosorny, wyciąg nie działał przez wiatr. Obraziłem sie na nich i w niedzielę chciałem jechać na Buczynke , to zakończyli sezon w sobotę, okazało się, ze tam mniej wiało. Ajć, w tej sytuacji też bym była zniesmaczona. Edytowane 2 godziny temu przez zając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 godzin temu, Marcos73 napisał: Jest to jedyny narciarz, którego znam, tylko On potrafi zjeżdżać w dół skręcając tylko w jedną stronę. pozdro To się nazywa girlandy i każdy średnio obeznany narciarz je zna (a że ziemia jest okrągła, to temat jest prosty), tak że ten....weź się ogarnij 😁. I tak mi daleko do Chucka Norrisa, bo on to robi pod górę i to bez śniegu, a tyczki slalomowe same go omijają, żeby nie oberwać. A jedzie tak szybko, że wyprzedza własne echo. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Piotrek nie dziw się. Jeżeli mnie pamięć nie myli to Marek brał udział w rozmowie na forum co to jest i gdzie jest linia spadku stoku. On cały czas jej szuka i chce się do niej zbliżyć. Ty już wiesz więc po co. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Piotrek nie dziw się. Jeżeli mnie pamięć nie myli to Marek brał udział w rozmowie na forum co to jest i gdzie jest linia spadku stoku. On cały czas jej szuka i chce się do niej zbliżyć. Ty już wiesz więc po co. Pozdro Przy 40 000 skrętów to się musiał zbliżyć, ale widocznie nie zauważył, więc dalej szuka.😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, Chertan napisał: Przy 40 000 skrętów to się musiał zbliżyć, ale widocznie nie zauważył, więc dalej szuka.😁 Może już wzrok nie ten? pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu (edytowane) Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Piotrek nie dziw się. Jeżeli mnie pamięć nie myli to Marek brał udział w rozmowie na forum co to jest i gdzie jest linia spadku stoku. On cały czas jej szuka i chce się do niej zbliżyć. Ty już wiesz więc po co. Pozdro Mitek, zajęło mi to ze 2 miesiące. Za Boga nie wiedziałem o co chodzi z tym przekraczaniem. Gabrik mnie poratował i wytłumaczył jak krowie na rowie. Pamietam jak Kubis mi rysuneczki zajebiste podsyłał, a ja nie kumałem o co chodzi. pozdro. Edytowane 34 minuty temu przez Marcos73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 24 minuty temu Udostępnij Napisano 24 minuty temu 5 godzin temu, brachol napisał: Idealna sprawa jak jedzie Sella Rondę... Aaaa, to dlatego jak Teresa @zając pytała w ktora stronę jechać, większość poleca pomarańczową, a on mówił, że zieloną jechał 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi