tomkly Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 34 minuty temu, Chertan napisał: Co Ty, ja byłem z narciarzami uczonymi w piśmie i kolorach. Sam bym nie wpadł. Znam tylko trzy kolory. Sygnalizacja świetlna? 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Marcos73 napisał: 40 000 skrętów Na Twoim dystansie to Piter robi 120 000 skrętów... i to jak się nie zapętli.. ;D 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Ano Adrianku.. ino Sappada - taka wioska zabita dechami na końcu włoskiego świata.. parę górek .. kilka tras - ludzi garstka + Tadeo z grupą.. cicho.. spokojnie.. nostalgicznie .. bez szału.. .. szał zaczyna się jak skończysz jazdę i idziesz w stare miasto (wieś?) Plodn... architektoniczny opad szczeny ..całe szczęście że przypadkowo złapałem tutaj apartament.. tego nie da się odwidzieć Cześć Jest co oglądać miłego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Lexi napisał: Na Twoim dystansie to Piter robi 120 000 skrętów... i to jak się nie zapętli.. ;D Jest to jedyny narciarz, którego znam, tylko On potrafi zjeżdżać w dół skręcając tylko w jedną stronę. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Jest to jedyny narciarz, którego znam, tylko On potrafi zjeżdżać w dół skręcając tylko w jedną stronę. pozdro Ale wszędzie musi jeździć dookoła. Dlatego tyle to trwa... 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dobry dzień się zaczyna 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Jan napisał: Dobry dzień się zaczyna Widok super. Na długo pojechałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, brachol napisał: Widok super. Na długo pojechałeś? W piątek ostatni dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, tomkly napisał: Ale wszędzie musi jeździć dookoła. Dlatego tyle to trwa... 😃 Idealna sprawa jak jedzie Sella Rondę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jan napisał: Dobry dzień się zaczyna Piękny i dobry dzień 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, filok napisał: Piękny i dobry dzień 🙂 Sztruksdeflorator 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jan napisał: Sztruksdeflorator Już ktoś pierwszy ślad śmignął 😄 heh pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikar Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Poranne Nassfeld 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu @Jan litości. Spadaj na trasę. Niech Ci bateria w telefonie padnie i miłej jazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, mikar napisał: Poranne Nassfeld Ooo syn jest w Nassfeld właśnie. Widzę, że pogoda jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu 32 minuty temu, bubol.T napisał: @Jan litości. Spadaj na trasę. Niech Ci bateria w telefonie padnie i miłej jazdy. No nie - protestuję, przynajmniej jest co oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 25 minut temu Udostępnij Napisano 25 minut temu 5 minut temu, zając napisał: No nie - protestuję, przynajmniej jest co oglądać! Musiałem sie na kimś wyładować, padło na Jana😅 W sobotę pojechałem na Mosorny, wyciąg nie działał przez wiatr. Obraziłem sie na nich i w niedzielę chciałem jechać na Buczynke , to zakończyli sezon w sobotę, okazało się, ze tam mniej wiało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu 7 minut temu, bubol.T napisał: Musiałem sie na kimś wyładować, padło na Jana😅 W sobotę pojechałem na Mosorny, wyciąg nie działał przez wiatr. Obraziłem sie na nich i w niedzielę chciałem jechać na Buczynke , to zakończyli sezon w sobotę, okazało się, ze tam mniej wiało. Cześć Trzeba było przyjechać do Warszawy na Szczęśliwice. Nie chodzi cały sezon więc nie byłoby nieprzyjemnych niespodzianek Tomku. 🙂 Pozdro serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu (edytowane) 18 minut temu, bubol.T napisał: Musiałem sie na kimś wyładować, padło na Jana😅 W sobotę pojechałem na Mosorny, wyciąg nie działał przez wiatr. Obraziłem sie na nich i w niedzielę chciałem jechać na Buczynke , to zakończyli sezon w sobotę, okazało się, ze tam mniej wiało. Ajć, w tej sytuacji też bym była zniesmaczona. Edytowane 6 minut temu przez zając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi