tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Chertan napisał: Co Ty, ja byłem z narciarzami uczonymi w piśmie i kolorach. Sam bym nie wpadł. Znam tylko trzy kolory. Sygnalizacja świetlna? 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Marcos73 napisał: 40 000 skrętów Na Twoim dystansie to Piter robi 120 000 skrętów... i to jak się nie zapętli.. ;D 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Ano Adrianku.. ino Sappada - taka wioska zabita dechami na końcu włoskiego świata.. parę górek .. kilka tras - ludzi garstka + Tadeo z grupą.. cicho.. spokojnie.. nostalgicznie .. bez szału.. .. szał zaczyna się jak skończysz jazdę i idziesz w stare miasto (wieś?) Plodn... architektoniczny opad szczeny ..całe szczęście że przypadkowo złapałem tutaj apartament.. tego nie da się odwidzieć Cześć Jest co oglądać miłego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lexi napisał: Na Twoim dystansie to Piter robi 120 000 skrętów... i to jak się nie zapętli.. ;D Jest to jedyny narciarz, którego znam, tylko On potrafi zjeżdżać w dół skręcając tylko w jedną stronę. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 2 minuty temu Udostępnij Napisano 2 minuty temu 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Jest to jedyny narciarz, którego znam, tylko On potrafi zjeżdżać w dół skręcając tylko w jedną stronę. pozdro Ale wszędzie musi jeździć dookoła. Dlatego tyle to trwa... 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi