lubeckim Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 hours ago, SzymQ said: Czantorię to macie pod nosem. A tak przejedziecie się chociaż autem krajoznawczo. Dodatkowo będziecie mieć wiedzę praktyczną o najpoważniejszym stoku w łódzkim. Bezcenne :). A mijałem w piątek i sobotę jak jechałem i wracałem z Bydgoszczy. W niedziele jadę do Mszczonowa... Hm... Może faktycznie? Będziesz @SzymQ ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, SzymQ napisał: Łódzkie już po feriach. Wpadaj na wieczorne na Kamieńsk 😉 Oj Szymku zapomniałem całkowicie o Tobie i Anecie....mam nadzieję że romantyczny wypad się udał??? i dzięki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 22 godziny temu, bubol.T napisał: Adam wykończą Cie te kursantki. Musisz brać same jeżdżące na poranne godziny, zanim uruchomią mały wyciąg. 😁 Wiadomo, że jesteś w pracy. Następnym razem wezmę Nikodemowi godzinę jazdy z Tobą, trochę go ustawisz do pionu. Teraz mamy przerwę, ale za dwa tygodnie będziemy. Myślę, że w marcu jeszcze będą warunki. Pozdrowienia serdeczne. Idąc za Twoją radą w dniu dzisiejszym wziąłem sobie poranne godziny - 8.00 trening SL - Q...ja za stary jestem na 40 skrętów...a jeszcze po Vertical-u odejście w prawo kiedy ja zawsze robiłem w lewo??. Tyczki pod juniorów w rozstawie max 10 m....ja prd....o 9 mam zacząć lekcję a pragnę iść do domu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Miałem jutro gdzieś jechać ... ale mi się nie chce.... :(.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Idąc za Twoją radą w dniu dzisiejszym wziąłem sobie poranne godziny - 8.00 trening SL - Q...ja za stary jestem na 40 skrętów...a jeszcze po Vertical-u odejście w prawo kiedy ja zawsze robiłem w lewo??. Tyczki pod juniorów w rozstawie max 10 m....ja prd....o 9 mam zacząć lekcję a pragnę iść do domu. Dasz radę, marzec jest blisko.😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu @zając My jak widzę niedaleko od siebie. Dzisiaj na wniosek różnych kobiet z grupy, mimo utyskiwań moich, a potem to już wszystkich, objechaliśmy Sella Ronda. Piękne widoki, ale narciarsko bryndza i sporo ludzi. Rano jeszcze dobijało zachmurzenie i śnieg, z mgłą. Na szczęście potem się rozpogodziło. Jakieś poczucie jest, że więcej na krzesłach i w gondolach, niż na nartach. Będę unikać. A tyle fajnych ośrodków w okolicy. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Chertan napisał: objechaliśmy Sella Ronda. Piękne widoki, ale narciarsko bryndza i sporo ludzi. Rano jeszcze dobijało zachmurzenie i śnieg, z mgłą. Na szczęście potem się rozpogodziło. Jakieś poczucie jest, że więcej na krzesłach i w gondolach, niż na nartach. Będę unikać ja to również stwierdziłem swego czasu, raz przejechać w jedną i drugą stronę plus raz marmolada i wystarczy, lepiej pojeździć z dala od tego. Mniej ludzi, warunki lepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, rulez napisał: ja to również stwierdziłem swego czasu, raz przejechać w jedną i drugą stronę plus raz marmolada i wystarczy, lepiej pojeździć z dala od tego. Mniej ludzi, warunki lepsze. Miałem takie same odczucia. Ale podobał mi się ten przegląd różnego typu wyciągów. Taka wycieczka narciarska. Najbardziej irytowało mnie, że trzeba jeździć za strzałkami po rozjeżdżonym i w tłumie ludzi, a wokół tyle dobrych tras. Do przejechania raz i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, bubol.T napisał: Miałem takie same odczucia. Ale podobał mi się ten przegląd różnego typu wyciągów. Taka wycieczka narciarska. Najbardziej irytowało mnie, że trzeba jeździć za strzałkami po rozjeżdżonym i w tłumie ludzi, a wokół tyle dobrych tras. Do przejechania raz i tyle. No właśnie ale chociaż raz wypada, my dopiero pierwszy raz jesteśmy w okolicy więc planujemy objazd na jutro, bo w czwartek dopadnie nas śnieg i zabierze widoki. Którą rundę polecacie: pomarańczową czy zieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu Godzinę temu, Chertan napisał: @zając My jak widzę niedaleko od siebie. Dzisiaj na wniosek różnych kobiet z grupy, mimo utyskiwań moich, a potem to już wszystkich, objechaliśmy Sella Ronda. Piękne widoki, ale narciarsko bryndza i sporo ludzi. Rano jeszcze dobijało zachmurzenie i śnieg, z mgłą. Na szczęście potem się rozpogodziło. Jakieś poczucie jest, że więcej na krzesłach i w gondolach, niż na nartach. Będę unikać. A tyle fajnych ośrodków w okolicy. Nigdy nie byłem choć tyle się naczytałem ,że jakoś mnie nie ciągnie w ten region narciarski ale może kiedyś,kto wie 🤷♂️ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi