AdrianW Napisano wczoraj o 09:14 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:14 Carosello 10:15 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 09:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:47 32 minuty temu, AdrianW napisał: Carosello 10:15 Takie narty to sztos. pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 09:59 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:59 43 minuty temu, AdrianW napisał: Carosello 10:15 myślę że Twoje zdanie na temat L poprawia się z każdym dniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 10:20 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:20 Godzinę temu, AdrianW napisał: Carosello 10:15 to Wy dzisiaj tam zbiorowo urzędujecie… epicko rzeknę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 10:39 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:39 23 godziny temu, AdrianW napisał: Czy aby trochę nie przesadzam z tym wrzucaniem? 😵💫🤣 doskonałe warunki do ćwiczenia jazdy na wprost. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano wczoraj o 10:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:57 15 minut temu, grimson napisał: doskonałe warunki do ćwiczenia jazdy na wprost. Na tym fragmencie to MZ chyba lepiej się bujać po promieniu skrętu - wyjdzie efektywniej niż na wprost. Po zdjęciach jw. zaczynam rozumieć dlaczego rodacy tak lubią Livigno -acz z pewnością są również trasy bardziej wymagające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 11:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:18 37 minut temu, grimson napisał: doskonałe warunki do ćwiczenia jazdy na wprost. Na wprost wczoraj sam ćwiczyłem... Dzisiaj "moja kolej", duuużo pracy przede mną... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 11:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:21 22 minuty temu, zając napisał: Na tym fragmencie to MZ chyba lepiej się bujać po promieniu skrętu - wyjdzie efektywniej niż na wprost. Po zdjęciach jw. zaczynam rozumieć dlaczego rodacy tak lubią Livigno -acz z pewnością są również trasy bardziej wymagające. Jest bardzo dużo czerwonych fajnych tras, polecam😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 13:30 kto zgadnie gdzie?👍 MEGA TRSASY😍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Mam słaby aparat w telefonie. Zdjęcia niestety nie oddają piękna tego miejsca. Z każdym dniem ośrodek zyskuje X2 . A przecież nie wszystkie trasy otwarte... Palacy którzy jeżdżą tutaj od ładnych paru lat co rok powiedzieli że tak mało śniegu jeszcze nie było... A i tak jest sztos. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 10 minut temu, AdrianW napisał: Mam słaby aparat w telefonie. Zdjęcia niestety nie oddają piękna tego miejsca. Z każdym dniem ośrodek zyskuje X2 . A przecież nie wszystkie trasy otwarte... Palacy którzy jeżdżą tutaj od ładnych paru lat co rok powiedzieli że tak mało śniegu jeszcze nie było... A i tak jest sztos. Pozdro Pierwszego dnia jeździłeś przy deptaku a tam to są ośle łączki a nie trasy. Mottolino to moim zdaniem najlepsza część ośrodka od Trepale w górę. Na Carosello fajne są tarasy na samym końcu przy wyciągu nr 14. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 23 minuty temu, AdrianW napisał: Mam słaby aparat w telefonie. Zdjęcia niestety nie oddają piękna tego miejsca. Z każdym dniem ośrodek zyskuje X2 . A przecież nie wszystkie trasy otwarte... Palacy którzy jeżdżą tutaj od ładnych paru lat co rok powiedzieli że tak mało śniegu jeszcze nie było... A i tak jest sztos. Pozdro Dałeś mi dzisiaj w kość....boli oj boli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, Mikoski napisał: Pierwszego dnia jeździłeś przy deptaku a tam to są ośle łączki a nie trasy. Mottolino to moim zdaniem najlepsza część ośrodka od Trepale w górę. Na Carosello fajne są tarasy na samym końcu przy wyciągu nr 14. Czyli Panie zgadłeś jakiego rejonu są ostatnie zdjęcia 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Dałeś mi dzisiaj w kość....boli oj boli. Bo trzeba jeździć technicznie a nie siłowo... 😉 A który to Twój dzień na nartach w tym sezonie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 6 minut temu, Mikoski napisał: Pierwszego dnia jeździłeś przy deptaku a tam to są ośle łączki a nie trasy. Mottolino to moim zdaniem najlepsza część ośrodka od Trepale w górę. Na Carosello fajne są tarasy na samym końcu przy wyciągu nr 14. Dokładnie i zazwyczaj puste. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Dałeś mi dzisiaj w kość....boli oj boli. Nie to żeby specjalnie, ale zupełnie przez przypadek...😉 Też, mnie też. Pierwsze koty za płoty 😝 Edytowane 20 godzin temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 12 minut temu, Mitek napisał: Bo trzeba jeździć technicznie a nie siłowo... 😉 A który to Twój dzień na nartach w tym sezonie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowane) 22 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: 3 No to dzisiaj najbardziej boli - przynajmniej ja tak mam. Swego czasu na podobnym wyjeździe - w sensie terminu i też pierwszy w sezonie - trzeciego dnia nie mogłem zejść po schodach do knajpy na kolację... Czyli - jak chodzi to forma jest! A co do jazdy technicznej... wiem Adam, przecież widzę po zdjęciach Adriana. W takich kiepskich warunkach się po prostu technicznie nie da. 🙂 Pozdro Edytowane 21 godzin temu przez Mitek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 3 godziny temu, zając napisał: Na tym fragmencie to MZ chyba lepiej się bujać po promieniu skrętu - wyjdzie efektywniej niż na wprost. Po zdjęciach jw. zaczynam rozumieć dlaczego rodacy tak lubią Livigno -acz z pewnością są również trasy bardziej wymagające. Wiadomo. Na nartach taliowanych czysto na wprost raczej się nie jeździ - chyba tylko zawodnicy na rzadkich odcinkach szusu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Adrian, to ostatnie zdjęcie to z naszej ulubionej Federii w części Carosella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 49 minut temu, Mitek napisał: No to dzisiaj najbardziej boli - przynajmniej ja tak mam. Swego czasu na podobnym wyjeździe - w sensie terminu i też pierwszy w sezonie - trzeciego dnia nie mogłem zejść po schodach do knajpy na kolację... Czyli - jak chodzi to forma jest! A co do jazdy technicznej... wiem Adam, przecież widzę po zdjęciach Adriana. W takich kiepskich warunkach się po prostu technicznie nie da. 🙂 Pozdro Tu jest inny problem. Kursanci jeżdżą....to nawet mało powiedziane. No taka Ela.....no Ela na śniadanie robi sobie całą Carosello z czego czarny odcinek zajmuje jej ok 40 sek. W takim tempie to ja ducha wyzionę🤪💪. Adrian ma narty od @Bruner79 które same go niosą....tylko plecy oglądam🤪 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) Polakko wsiedli 🤣 Edytowane 20 godzin temu przez AdrianW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) Dobrze, że ten fiacik tu stoi, bo byśmy na kwaterę nie trafiali🙂 Edytowane 20 godzin temu przez AdrianW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, a_senior napisał: Adrian, to ostatnie zdjęcie to z naszej ulubionej Federii w części Carosella. Andrzeju, nie dziwię się. Z resztą już kilka osób na forum stwierdziło to samo co Ty. I dla mnie to też jak na razie nr1 ośrodka🙂 Mam nadzieję, że każdy kto będzie jechał pierwszy raz do Livigno po przeczytaniu wątku będzie miał jakiś zarys ośrodka i drogowskaz gdzie warto się udać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi