moruniek Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 5 godzin temu, Lexi napisał: Tux dziś Powinieneś dostać bana, za wkur.... ludzi w pracy 😉. 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 (edited) 15 minut temu, moruniek napisał: Powinieneś dostać bana, za wkur.... ludzi w pracy 😉. No coś Ty ..Krzysiu.. ;D Edited December 5, 2023 by Lexi 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 6 godzin temu, Lexi napisał: Tux dziś Cze Jak PX-y, bo chyba nie byłeś do nich przekonany. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Cze Jak PX-y, bo chyba nie byłeś do nich przekonany. pozdro Dzisiaj sie sprawdziły...było stabilniej niż na sl -szybkości niekiedy większe bo musiałem nadążyć za tym "wariatem". co sie naczytał ze normalny narciarz jezdzi 80km/h ... .. potem zmieniłem na Force jak nawiało świeżego i przyszła mgła - w nich nie musisz widzieć stoku..one same widzą...a właściwie jest im obojętne 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 29 minut temu, Lexi napisał: musiałem nadążyć za tym "wariatem". co sie naczytał ze normalny narciarz jezdzi 80km/h ... . Tylko 80km/h 😤 no bez przesady ,ja tylko 130 aż zaczną myszkować to wtedy przyspieszam do 150h/km na jednej nodze 😎 🤦♂️😉 Dzionek wspaniały ten wczorajszy syrop postawił na nogi 🥳 do 13 petarda pogodowa, jak i trasowa, później już jak napisał Marek mgła,kontrast słaby . Ale Hintertux kapitalny . 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubeckim Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Hurrr Duddd Alpy, sralpy. A ktoś kojarzy co obecnie jeździ w PL i jakie są warunki? Z tego co wiem chodzi Pilsko. Polana Strugi -> Hala szczawiny + kultowy podwójny orczyk i wszystko do góry. Jak jednak z warunkami? Jak też warunki na BSA? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 16 godzin temu, Lexi napisał: No coś Ty ..Krzysiu.. ;D Jakby nie te czerwone kółka, to bym pomyślał, że jakieś pocztówki nam tu sadzisz, a tak to mogę tylko pozazdrościć, ale już niedługo, w sobotę zaczynamy Kronplatz ujeżdżać. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Stacja Kazimierz otwiera się dziś o 12:00. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 8 godzin temu, Chertan napisał: Jakby nie te czerwone kółka, to bym pomyślał, że jakieś pocztówki nam tu sadzisz, a tak to mogę tylko pozazdrościć, ale już niedługo, w sobotę zaczynamy Kronplatz ujeżdżać. Wiesz jak jest Piotrek.. kupa huku a prawda taka że siedzimy tylko w knajpie, pijemy piwo i wozimy sie nawaleni "magic carpet" bo na kanapę strach.. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 1 godzinę temu, Lexi napisał: Wiesz jak jest Piotrek.. kupa huku a prawda taka że siedzimy tylko w knajpie, pijemy piwo i wozimy sie nawaleni "magic carpet" bo na kanapę strach.. A zmieniacie chociaż knajpy? Żeby jakikolwiek ruch zaliczyć? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 54 minuty temu, Chertan napisał: A zmieniacie chociaż knajpy? Żeby jakikolwiek ruch zaliczyć? Pieter nie widzisz na ostatnim zdjęciu, ze zmieniają miejscówkę 🙂, Victor już odlatuje. pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 W dniu 5.12.2023 o 17:56, Lexi napisał: Dzisiaj sie sprawdziły...było stabilniej niż na sl -szybkości niekiedy większe bo musiałem nadążyć za tym "wariatem". co sie naczytał ze normalny narciarz jezdzi 80km/h ... .. potem zmieniłem na Force jak nawiało świeżego i przyszła mgła - w nich nie musisz widzieć stoku..one same widzą...a właściwie jest im obojętne Lexi dopisz cośkolwiek jeszcze nt tych PX81, bo miesiąc temu koledze kupiliśmy jako prezent i chciałbym wiedzieć czy udany. Z tym ze kolega od tygodnia jest po drugiej wymianie czegoś tam w lewym biodrze qrde .. ale świetnie się czuje itepe!!! Ja kte narty jadą ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 (edited) 8 minut temu, Kaem napisał: Lexi dopisz cośkolwiek jeszcze nt tych PX81, Ja mam PX66 (66mm pod butem) - to zapewne zupełnie inna deska.. taka kastrowana gigantka Edited December 6, 2023 by Lexi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek543 Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Sezon otwarty! Po świętach ruszam z rodziną na Białkę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 Mój pierwszy raz ..... W tym sezonie 😁 samotnie 😪 5 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 Garść zdjęć ze słonecznego Ischgl. 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 (edited) Godzinę temu, Mikoski napisał: Mój pierwszy raz ..... W tym sezonie 😁 samotnie 😪 Gdzie jestes? Wygląda na Soszow...? Tez pierwsze koty za płoty...... Edited December 9, 2023 by mig 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 21 minut temu, mig napisał: Gdzie jestes? Wygląda na Soszow...? Tez pierwsze koty za płoty...... Jestem w Szczyrku na BSA na cztery godzinki sprawdzić moje kolana, po 2 godzinach jazdy na okrągło jest ok. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 Dzisiaj na luzacko, z przerwami. Jak jutro będę chodził, to we wtorek w Szczyrku już ostrzej... Coś tam jadę, ale do zadowolenia daleko. Na razie zwalę na zatłoczony stok i pochmurne niebo, stok na NO przygotowany jak zwykle - bardzo dobrze. ..... ;-)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianh8me Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 2 godziny temu, tomkly napisał: Garść zdjęć ze słonecznego Ischgl. Warunki rozumiem świetne, a jak z ilością ludzi i kolejkami w Ischgl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 (edited) 20 minut temu, Adrianh8me napisał: Warunki rozumiem świetne, a jak z ilością ludzi i kolejkami w Ischgl? W poprzednim tygodniu spadło około 1,5 metra śniegu, z czego w jedną noc z piątku na sobotę jakiś metr, w efekcie czego warunki są genialne. Szczególny szacunek należy się im za przygotowanie tras w ubiegłą niedzielę. Po metrowym opadzie byli w stanie przygotować do poziomu miękkiego sztruksu około 90% tras, jedynie kilka czarnych było pokrytych puchem, ale tylko do wysokości łydek, czyli widać że walczyli z nimi wcześniej. Od poniedziałku wszystkie trasy były już wzorcowe i trzymały twardość praktycznie przez cały dzień. W niedzielę było sporo ludzi natomiast od poniedziałku pustki. Większość klientów stanowili jak zwykle Polacy. Kolejki to pojęcie w Ischgl nieznane. Najdłuższa była do Pardatschgratbahn w niedzielę rano, tak na około minutę do dwóch i to jedynie tuż po otwarciu. Na kolejnych wyciągach jazda na okrągło. Edited December 9, 2023 by tomkly 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 Pozdro też z jeszcze słonecznego Kronplatz, jutro kolejna lampa, potem nieco gorzej, przybędzie nieco białego, a na dole deszczyk. Z racji soboty jest trochę luda, jutro najpewniej podobnie. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 9, 2023 Author Share Posted December 9, 2023 11 godzin temu, tomkly napisał: Garść zdjęć ze słonecznego Ischgl. GS Head wyprowadzone na białe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 40 minut temu, grimson napisał: GS Head wyprowadzone na białe? Z lekka przewietrzone. 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted December 9, 2023 Author Share Posted December 9, 2023 9 minut temu, tomkly napisał: Z lekka przewietrzone. 🙂 Jak wrażenia do poprzednich Head? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts