Jan Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 26 minut temu, Wujot2 napisał: Fundamentalną przyczyną była akcja promocyjna dzięki której nabyliśmy karnety sezonowe za 222 CHF a przypominasz sobie dyskusję 2017 zanim kupiliście skipassy ? https://www.skionline.pl/forum/topic/22018-tani-karnet-sezonowy-20172018/?do=findComment&comment=258458 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 (edytowane) Witajcie Kochanie narciarze po dłuższej przerwie 🙂 Zima się zbliża dużymi krokami więc pozwoliłem sobie wrzucić ofertę CARVING CAMP na sezon 2023/2024 Pełne info oraz terminy dostępne na stronie https://www.gocarv.com/ski-courses-1 W telegraficznym skrócie : MIEJSCE : PASSO SAN PELLEGRINO - WŁOCHY - świetny ośrodek, puste stoki, szerokie trasy, idealny do treningu Carvingu 6 dni treningowych ( 7h dziennie ) - poranne wyjazdy na narty przed otwarciem wyciągów 7 noclegów w super hotelu Cristallo ***+ ze SPA lub Hotel Arnika***+ - 3 posiłki dziennie : śniadanie, lunch i 3 daniowa kolacja z Menu do wyboru - OBYDWA HOTELE PRZY STOKU Mała 5/6 osobowa grupa Codziennie video analizy - nagrywanie z użyciem różnych kamer Carv Digital Ski Coach dla wszystkich uczestników Cardo Outdoor - Interkomy niesamowicie ułatwiające komunikację i naukę jazdy na nartach Ja jako główny i jedyny instruktor Zapraszam serdecznie 🙂 Do Końca Września promocja -5% W zeszłym sezonie na 4 campach ( 3 we Włoszech i 1 w Vail , Colorado ) szkoliłem ok 20 osób. Wszyscy zrobili duże postępy, byli bardzo zadowoleni, 8 osób jedzie znowu w tym roku. Terminów jest dość sporo. Załączam filmik z progresem kilku z nich , proszę nie myśleć że akurat wybrałem najlepszych , z największym progresem, akurat materiał video był dobry. W razie pytań proszę o kontakt 🙂 Edytowane 13 Września 2023 przez tyrpoos_ski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 2 minuty temu, tyrpoos_ski napisał: Witajcie Kochanie narciarze po dłuższej przerwie 🙂 Zima się zbliża dużymi krokami więc pozwoliłem sobie wrzucić ofertę CARVING CAMP na sezon 2023/2024 Pełne info dostępne na stronie https://www.gocarv.com/ski-courses-1 W telegraficznym skrócie : MIEJSCE : PASSO SAN PELLEGRINO - WŁOCHY - świetny ośrodek, puste stoki, szerokie trasy, idealny do treningu Carvingu TERMIN : 04.03 - 11.03.2023 6 dni treningowych ( 7h dziennie ) - poranne wyjazdy na narty przed otwarciem wyciągów 7 noclegów w super hotelu Cristallo ***+ ze SPA lub Hotel Arnika***+ - 3 posiłki dziennie : śniadanie, lunch i 3 daniowa kolacja z Menu do wyboru - OBYDWA HOTELE PRZY STOKU Mała 5/6 osobowa grupa Codziennie video analizy - nagrywanie z użyciem różnych kamer Carv Digital Ski Coach dla wszystkich uczestników Cardo Outdoor - Interkomy niesamowicie ułatwiające komunikację i naukę jazdy na nartach Ja jako główny i jedyny instruktor Zapraszam serdecznie 🙂 Do Końca Września promocja -5% W zeszłym sezonie na 4 campach ( 3 we Włoszech i 1 w Vail , Colorado ) szkoliłem ok 20 osób. Wszyscy zrobili duże postępy, byli bardzo zadowoleni, 8 osób jedzie znowu w tym roku. Terminów jest dość sporo. Załączam filmik z progresem kilku z nich , proszę nie myśleć że akurat wybrałem najlepszych , z największym progresem, akurat materiał video był dobry. W razie pytań proszę o kontakt 🙂 A co to jest ski IQ? Poziom? W jakiej skali? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 11 minut temu, Marcos73 napisał: A co to jest ski IQ? Poziom? W jakiej skali? pozdrawiam Carv Digital Ski Coach - www.getcarv.com Taka zabawka , ale ciekawe urządzenie 🙂 polecam dla zajawkowiczów i gadżeciarzy. Zamysłem tego urządzenia jest nauka carvingu , ale bez instruktora to nie do końca funkcjonuje. W każdym razie tu akurat nie potrzeba sprawdzania ski IQ - widać gołym okien różnice w jeździe Pozdrawiam, Bartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 20 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Zamysłem tego urządzenia jest nauka carvingu , ale bez instruktora to nie do końca funkcjonuje. Tak myślałem, jako pomoc, to ok, ale ludzkiego oka nic nie zastąpi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 (edytowane) @tyrpoos_ski termin musisz poprawić... Podpowie ktoś jakiś ciekawy i tani ośrodek w terminie 06-13.01.2023? Ma ofertę z Bormio i ze SkiWorldAhrntal (ale może ktoś podpowie coś innego? Do Bormio długo się jedzie. Ten drugi ośrodek jakoś tak mnie nie zachwycił jak byliśmy kilka lat temu). Chciałbym jechać z rodziną, wszyscy jeżdżą sprawnie, zakwaterowanie w apartamentach. Raczej coś w miarę blisko z Poznania. Edytowane 13 Września 2023 przez brachol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2023 Godzinę temu, brachol napisał: @tyrpoos_ski termin musisz poprawić... Podpowie ktoś jakiś ciekawy i tani ośrodek w terminie 06-13.01.2023? Ma ofertę z Bormio i ze SkiWorldAhrntal (ale może ktoś podpowie coś innego? Do Bormio długo się jedzie. Ten drugi ośrodek jakoś tak mnie nie zachwycił jak byliśmy kilka lat temu). Chciałbym jechać z rodziną, wszyscy jeżdżą sprawnie, zakwaterowanie w apartamentach. Raczej coś w miarę blisko z Poznania. Jak mają być Włochy to będzie wszędzie daleko ze stolicy zimniora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 10 minut temu, grimson napisał: Jak mają być Włochy to będzie wszędzie daleko ze stolicy zimniora. Daleko to ja będę miał 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2023 4 minuty temu, Mikoski napisał: Daleko to ja będę miał Ja mam niewiele bliżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 6 minut temu, grimson napisał: Ja mam niewiele bliżej: Czterysta kilometrów różnicy to trochę jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2023 12 minut temu, Mikoski napisał: Czterysta kilometrów różnicy to trochę jest Niecałe 4 godz na autostradzie, można wytrzymać. Gabrik na SO wrzucał, ze ma do ON we Francji 1800km w jedna stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 Męski wyjazd 8 osób, bus już klepnięty towarzystwo wybitne sprawdzone o od lat, jeszcze jeden kolega z forum jedzie z nami będzie nam ogarniał teorię 🤪 bez urazy Piotrek 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2023 U mnie będzie SUV z boxem na dachu i 3 osoby na pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 39 minut temu, Mikoski napisał: Czterysta kilometrów różnicy to trochę jest Nie dla Ciebie, bo będziesz spał po 🍺🍺🍺,a Grimson dymał za kółkiem 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 2 godziny temu, brachol napisał: @tyrpoos_ski termin musisz poprawić... Podpowie ktoś jakiś ciekawy i tani ośrodek w terminie 06-13.01.2023? Ma ofertę z Bormio i ze SkiWorldAhrntal (ale może ktoś podpowie coś innego? Do Bormio długo się jedzie. Ten drugi ośrodek jakoś tak mnie nie zachwycił jak byliśmy kilka lat temu). Chciałbym jechać z rodziną, wszyscy jeżdżą sprawnie, zakwaterowanie w apartamentach. Raczej coś w miarę blisko z Poznania. Szukaj 7-13.01 , Włosi tak jak my maja 6 święto i do 7 mają turnusy, a kolejny zaczyna się od 7.01 - niedzieli, więc to jest jedyny tydzień w roku , akurat w tym roku że ten tydzień jest 5 dni na nartach - 6 dni noclegowych. Ale termin polecam bo są wszędzie pustki, nasze ferie się zaczynaja tydzień później więc to naprawdę jest fajny tydzień 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 29 minut temu, grimson napisał: Niecałe 4 godz na autostradzie, można wytrzymać. Gabrik na SO wrzucał, ze ma do ON we Francji 1800km w jedna stronę. Cześć A propos SO to ostatnio rzucił mi się w oczy jakiś nowy vlog Jacka i widać, że tak promowany przez niego elektryk robotę. Przytyło się chłopakowi solidnie... 🙂 POzdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 7 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Szukaj 7-13.01 , Włosi tak jak my maja 6 święto i do 7 mają turnusy, a kolejny zaczyna się od 7.01 - niedzieli, więc to jest jedyny tydzień w roku , akurat w tym roku że ten tydzień jest 5 dni na nartach - 6 dni noclegowych. Ale termin polecam bo są wszędzie pustki, nasze ferie się zaczynaja tydzień później więc to naprawdę jest fajny tydzień 🙂 Francja ma podobnie tydzień od 6 stycznia jest jako niski sezon , za 7 noclegów i karnet 6 dni zapłaciłem 1499 złotych. Kilka lat jeździmy tylko w tym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2023 17 minut temu, Marcos73 napisał: Nie dla Ciebie, bo będziesz spał po 🍺🍺🍺,a Grimson dymał za kółkiem 😉 pozdro Tutaj sam kierowałem z Rzymu do domu praktycznie non stop, Tracker nie złapał ostatnich 100km drogi bo zaczął się przycinać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 18 minut temu, Marcos73 napisał: Nie dla Ciebie, bo będziesz spał po 🍺🍺🍺,a Grimson dymał za kółkiem 😉 pozdro Nie nie nie na naszych wyjazdach jest zasada co dwie godziny zmiana kierowcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2023 24 minuty temu, Mitek napisał: Cześć A propos SO to ostatnio rzucił mi się w oczy jakiś nowy vlog Jacka i widać, że tak promowany przez niego elektryk robotę. Przytyło się chłopakowi solidnie... 🙂 POzdro Czas leci..ostatnio wrzucił na vloga materiał o cenach promo skipasów w Zieleńcu i CG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 28 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Szukaj 7-13.01 , Włosi tak jak my maja 6 święto i do 7 mają turnusy, a kolejny zaczyna się od 7.01 - niedzieli, więc to jest jedyny tydzień w roku , akurat w tym roku że ten tydzień jest 5 dni na nartach - 6 dni noclegowych. Ale termin polecam bo są wszędzie pustki, nasze ferie się zaczynaja tydzień później więc to naprawdę jest fajny tydzień 🙂 Szukałem też w tym terminie, a że są pustki to wiem bo już parę razy byłem w tym czasie i dlatego przymierzam się też w nadchodzącym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 59 minut temu, grimson napisał: Niecałe 4 godz na autostradzie, można wytrzymać. Gabrik na SO wrzucał, ze ma do ON we Francji 1800km w jedna stronę. Się Gabrik rozwija wyjazdowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 2 minuty temu, grimson napisał: Czas leci..ostatnio wrzucił na vloga materiał o cenach promo skipasów w Zieleńcu i CG. To nie jest kwestia czasu tylko filozofii. Od pewnego czasu Jacek zaczął promować gówno - co mu zresztą parę razy wypomniałem/popsułem i szybko wyleciałem. To jest życie brachu. Promuje się to co się sprzedaje - to jego słowa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 1 minutę temu, brachol napisał: Się Gabrik rozwija wyjazdowo... Cześć Tylko czekać na kanał poradniczy na YT. POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 15 minut temu, Mikoski napisał: Francja ma podobnie tydzień od 6 stycznia jest jako niski sezon , za 7 noclegów i karnet 6 dni zapłaciłem 1499 złotych. Kilka lat jeździmy tylko w tym terminie. Fajna cena jak za tydzień, mi w Bormio wychodzi z 150 zł na osobę drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi