Marcos73 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 24 minuty temu, brachol napisał: Mitek poznaje dobrego narciarza po tym jak wyciąga buty z samochodu... pozdro Tak to może nie - raczej jak narty nosi. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, brachol napisał: Mitek poznaje dobrego narciarza po tym jak wyciąga buty z samochodu... pozdro Ja poznaję narciarza po tym, z JAKIEGO wyciąga buty samochodu 🙃 Zupełnie poważnie to ja także poznam początkującego narciarza po tym jak stoi Na nartach. Możecie teraz naśmiewać się z nas dwóch 😀 Edytowane 9 godzin temu przez jurek_h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 4 godziny temu, brachol napisał: Mitek poznaje dobrego narciarza po tym jak wyciąga buty z samochodu... pozdro Cześć Bardzo dobre i prawdziwe Piotrek. Mogę wymienić od razu przynajmniej pięć elementów tej czynności, które będą zdradzały kto doświadczony a kto laik... POzdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) 21 minut temu, Mitek napisał: Cześć Bardzo dobre i prawdziwe Piotrek. Mogę wymienić od razu przynajmniej pięć elementów tej czynności, które będą zdradzały kto doświadczony a kto laik... POzdro Mam podobną ale trochę odwrotna MOC. Poznam narciarza po tym jak wkłada buty do bagażnika. Poważnie. Aby nie trzymać Was w niepewności wyjaśniam. Często czytam o tym jak suszyć buty narciarskie i mnie to bardzo zastanawiało. Dlaczego moje nigdy nie są mokre i nie miałem potrzeby szczególnie ich suszyć. Po jeździe stawiam w domu i na drugi dzień lub nawet na wieczorną jazdę w ten sam są gotowe do jazdy. No właśnie. Po każdej jeździe, natychmiast po zdjęciu butów ZAPINAM KLAMRY i omiatam buciory szczotką. Potem takie stawiam w bagażniku aby się nie przewróciły. To wszystko. Pół wieku jazdy i nigdy nie były mokre. Kto ma mokre buty ? Początkujący zanim dojdą do tego jak obchodzić się z butami po jeździe. Edytowane 9 godzin temu przez jurek_h 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 45 minut temu, jurek_h napisał: Ja poznaję narciarza po tym, z JAKIEGO wyciąga buty samochodu 🙃 Zupełnie poważnie to ja także poznam początkującego narciarza po tym jak stoi Na nartach. Możecie teraz naśmiewać się z nas dwóch 😀 Cześć Ja z nikogo się nie naśmiewam, poznałem Mitka osobiście i wiem, że jest czujny jak ważka w kwestii rozpoznawania umiejętności osób korzystających ze stoku. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 33 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Bardzo dobre i prawdziwe Piotrek. Mogę wymienić od razu przynajmniej pięć elementów tej czynności, które będą zdradzały kto doświadczony a kto laik... POzdro Cześć W to nie wątpię, doświadczenie zdobyte procentuje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 28 minut temu, brachol napisał: Cześć Ja z nikogo się nie naśmiewam, poznałem Mitka osobiście i wiem, że jest czujny jak ważka w kwestii rozpoznawania umiejętności osób korzystających ze stoku. pozdro Myślałem, że mój żartobliwy ton jest bardziej czytelny. Ja także Mirka znam i każdy kto miał przyjemność wie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Bardzo dobre i prawdziwe Piotrek. Mogę wymienić od razu przynajmniej pięć elementów tej czynności, które będą zdradzały kto doświadczony a kto laik... POzdro a możesz wymienić te czynności i z jakiego samochodu należy wyciągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: a możesz wymienić te czynności i z jakiego samochodu należy wyciągnąć? Proszę po polsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, jurek_h napisał: Kto ma mokre buty ? Początkujący zanim dojdą do tego jak obchodzić się z butami po jeździe. Zrobię coming out - ja. Wiem, ze muszę się jeszcze dużo nauczyć... 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Sezon ogórkowy jak nic 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 41 minut temu, Wujot2 napisał: Zrobię coming out - ja. Wiem, ze muszę się jeszcze dużo nauczyć... Proszę o zwrócenie uwagi na formę: "Początkujący zanim dojdą do tego jak obchodzić się z butami po jeździe." Nie po chodzeniu, nawet jak się niesie narty. p.s. mam jeszcze dużo nauki techniki na zjazdowych nartach. Na starość pewnie spróbuję skitury. Pooooowoli o tym myślę. Wtedy będę wkładał buty do bagażnika inaczej 😀 Edytowane 5 godzin temu przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 28 minut temu, Wujot2 napisał: Wiem, ze muszę się jeszcze dużo nauczyć.. nawet nie trzeba wchodzić do potoku aby po całodziennej jeździe botek nie był co najmniej wilgotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Proszę po polsku... pytanie było retoryczne- nie odpowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSmok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 hours ago, Wujot2 said: Zrobię coming out - ja. Wiem, ze muszę się jeszcze dużo nauczyć... Widzę że ciekawa wycieczka. U nas potoki jeszcze zamarznięte . Też jeszcze dużo muszę się nauczyć … Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi