Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 10 godzin temu, Marcos73 napisał: Nowa fura? pozdro Poniekąd.. wiesz Maras jak ze mna jest - żeby se coś wybrać wszystko muszę pomacać/pojeździć sam .. .. (jestem po przeciwnej do Mitka minimalisty, gadżeciarskiej stronie.. kocham zabawki 🙂 ) Edytowane 2 godziny temu przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 3 godziny temu, star napisał: AI zgłupiało. Uuuu, czyli nie znasz szlaków na Ślęży. Po co się wypowiadasz? To jest wątek dla praktyków. 😁 Edytowane 1 godzinę temu przez MarioJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 11 godzin temu, Spiochu napisał: To te na niebieskim szlaku przy samym szczycie? To nie jest ten kolor szlaku. Ale jak widać jest to zbliżony kierunek. Edytowane 28 minut temu przez MarioJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu 10 godzin temu, Wujot2 napisał: Wydaje mi się, że to punkt widokowy w pobliżu wieży widokowej na Ślęży (jest tam niewielki klif). Przed nami są Góry (Wzgórza) Kiełczyńskie. W dali Góry Sowie (chyba bez Wielkiej Sowy) przechodzące we Wzgórza Wałbrzyskie po prawej. Coś tam majaczy nad nimi - może Chełmiec, albo Trójgarb. Radunia powinna być z lewej, ale fota jej nie obejmuje. Widzę że wymiękacie. To podpowiedź. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 minut temu Udostępnij Napisano 21 minut temu 7 minut temu, MarioJ napisał: Widzę że wymiękacie. To podpowiedź. 😉 AI w służbie człowieka 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 minut temu Udostępnij Napisano 11 minut temu Dziś miała być powtórka z "piaskownicy" ale nie dojechałem..wymiękłem przed deszczem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi