Lexi Napisano Poniedziałek o 06:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:32 (edytowane) 10 godzin temu, Marcos73 napisał: Nowa fura? pozdro Poniekąd.. wiesz Maras jak ze mna jest - żeby se coś wybrać wszystko muszę pomacać/pojeździć sam .. .. (jestem po przeciwnej do Mitka minimalisty, gadżeciarskiej stronie.. kocham zabawki 🙂 ) Edytowane Poniedziałek o 06:34 przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Poniedziałek o 07:29 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:29 (edytowane) 3 godziny temu, star napisał: AI zgłupiało. Uuuu, czyli nie znasz szlaków na Ślęży. Po co się wypowiadasz? To jest wątek dla praktyków. 😁 Edytowane Poniedziałek o 07:29 przez MarioJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Poniedziałek o 07:37 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:37 (edytowane) 11 godzin temu, Spiochu napisał: To te na niebieskim szlaku przy samym szczycie? To nie jest ten kolor szlaku. Ale jak widać jest to zbliżony kierunek. Edytowane Poniedziałek o 08:32 przez MarioJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Poniedziałek o 08:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:32 10 godzin temu, Wujot2 napisał: Wydaje mi się, że to punkt widokowy w pobliżu wieży widokowej na Ślęży (jest tam niewielki klif). Przed nami są Góry (Wzgórza) Kiełczyńskie. W dali Góry Sowie (chyba bez Wielkiej Sowy) przechodzące we Wzgórza Wałbrzyskie po prawej. Coś tam majaczy nad nimi - może Chełmiec, albo Trójgarb. Radunia powinna być z lewej, ale fota jej nie obejmuje. Widzę że wymiękacie. To podpowiedź. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Poniedziałek o 08:40 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:40 7 minut temu, MarioJ napisał: Widzę że wymiękacie. To podpowiedź. 😉 AI w służbie człowieka 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 08:50 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:50 Dziś miała być powtórka z "piaskownicy" ale nie dojechałem..wymiękłem przed deszczem.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Poniedziałek o 10:31 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:31 (edytowane) 2 godziny temu, MarioJ napisał: Widzę że wymiękacie. To podpowiedź. 😉 Łatwizna https://spotkania.wiara.pl/doc/7921978.Matka-Boza-Slezanska https://sudeckiedrogi.wordpress.com/2011/06/27/skalne/ https://sudeckiedrogi.wordpress.com/2012/02/20/wirtualne-wycieczki-v/ co wygrałem? ps ja polecam z Groty Walońskiej prawie cały czas po skałach na szczyt https://mapy.cz/s/3j8PC Edytowane Poniedziałek o 10:54 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Poniedziałek o 11:09 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:09 35 minut temu, star napisał: Łatwizna https://spotkania.wiara.pl/doc/7921978.Matka-Boza-Slezanska https://sudeckiedrogi.wordpress.com/2011/06/27/skalne/ https://sudeckiedrogi.wordpress.com/2012/02/20/wirtualne-wycieczki-v/ co wygrałem? ps ja polecam z Groty Walońskiej prawie cały czas po skałach na szczyt https://mapy.cz/s/3j8PC Z podpowiedzią to się nie liczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) W dniu 29.09.2025 o 09:29, MarioJ napisał: Uuuu, czyli nie znasz szlaków na Ślęży. Po co się wypowiadasz? To jest wątek dla praktyków. 😁 Na Ślężę wchodziłem od Sobótki przez Wieżycę i od przełęczy Tąpadła, w sumie kilka razy. Spędziłem swego czasu miesiąc na delegacji na zakładzie LG. Świetne tereny, samo miasto Sobótka, które jest jednym z najstarszych miast w Polsce,kamieniołomy, Ślęża,było co robić po pracy. W schronisku pod Wieżycą mają dobre kraftowe piwo. Edytowane 3 godziny temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 52 minuty temu, bubol.T napisał: Na Ślężę wchodziłem od Sobótki przez Wieżycę i od przełęczy Tąpadła, w sumie kilka razy. Spędziłem swego czasu miesiąc na delegacji na zakładzie LG. Świetne tereny, samo miasto Sobótka, które jest jednym z najstarszych miast w Polsce,kamieniołomy, Ślęża,było co robić po pracy. W schronisku pod Wieżycą mają dobre kraftowe piwo. Tak, potwierdzam. Dobre piwo. Jedzenie nie najgorsze. Ze szlaków polecam jeszcze oba fragmenty szlaku niebieskiego oraz krótki fragment zielonej ścieżki przyrodniczej. Tam jest trudniej ale bardziej górsko. Szlaki do obu przełęczy są świetne jako zejściowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, MarioJ napisał: Tak, potwierdzam. Dobre piwo. Jedzenie nie najgorsze. W ciągu 30 lat w górach chyba gorszego nie spotkałem. Jedzenie w tym schronisku to absolutna tragedia. Nigdy więcej. Koleżanka miala identyczną opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Panowie, Ślęża ma jakieś 3- 3.5 km średnicy. Dla średnio ogarniętego rowerzysty jest to teren do objechania wielokrotnie w pól dnia... a tu piszecie o jakichś szlakach i wyprawach.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 15 minut temu, Mitek napisał: Cześć Panowie, Ślęża ma jakieś 3- 3.5 km średnicy. Dla średnio ogarniętego rowerzysty jest to teren do objechania wielokrotnie w pól dnia... a tu piszecie o jakichś szlakach i wyprawach.. Pozdro My tam na pieszo chodzimy. i spokojnie można zrobić wycieczkę na cały dzień. Bardoz ciekawe tereny. A na rower zapraszam. Są tam też trasy którymi nie dasz rady zjechać. Z Sobótki na Slężę jest (zółtym) 500m przewyższenia. Do tego bardzo stromo i pełno głazów. Będzięsz tam pchał rower przez wiekszość czasu. Edytowane 1 godzinę temu przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Spiochu napisał: My tam na pieszo chodzimy. i spokojnie można zrobić wycieczkę na cały dzień. Bardoz ciekawe tereny. A na rower zapraszam. Są tam też trasy którymi nie dasz rady zjechać. A to szacun. Z centrum Wrocławia to jest dobre dwie dychy. Naprawdę szacun! Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Przyjedż i spróbuj na rowerze to się przekonasz jak śmieszne są twoje komentarze. Albo dalej się ścigaj na podjazdach pod wiadukty w Wa-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu 22 minuty temu, Spiochu napisał: Przyjedż i spróbuj na rowerze to się przekonasz jak śmieszne są twoje komentarze. Albo dalej się ścigaj na podjazdach pod wiadukty w Wa-wie Podjedź do mnie i pojedziemy do pracy i z powrotem - 56 km, codziennie. Jak nie dasz koła, możesz mi zadawać w ogóle jakieś pytania. Ok? A jak nie to - spierdalaj. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu Piąteczek piątunio wieczorem jak ja to lubię 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu 2 minuty temu, Mikoski napisał: Piąteczek piątunio wieczorem jak ja to lubię 😜 Prawdziwi twardziele nie mają weekendów - napinka 24h. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu 8 minut temu, Mitek napisał: Podjedź do mnie i pojedziemy do pracy i z powrotem - 56 km, codziennie. Jak nie dasz koła, możesz mi zadawać w ogóle jakieś pytania. Ok? A jak nie to - spierdalaj. Pozdrowienia serdeczne Już się spotkaliśmy, na nartach i nie dałeś rady. Przestań więc pierdolić o górach bo nie masz o nich pojęcia. W mistrzostwach chodnika nie startuje, pewnie byś wygrał. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 minut temu Udostępnij Napisano 21 minut temu Teraz, Spiochu napisał: Już się spotkaliśmy, na nartach i nie dałeś rady. Przestań więc pierdolić o górach bo nie masz o nich pojęcia. W mistrzostwach chodnika nie startuje, pewnie byś wygrał. Gratuluje. Spotkaliśmy się kiedyś w ogóle? No co Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Spotkaliśmy się kiedyś w ogóle? No co Ty? Po latach picia pewnie twoja pamięć już zawodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi