jurek_h Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Ostatnie zdanie - bardzo ważna i bardzo często widziana rzecz! Pozdro W sumie nie znam się na szkoleniu. Zapomniałem metodykę. Miałbym duży problem nauczyć kogoś jazdy na nartach "od zera" Jest jednak pewien poziom narciarzy u których widzę minimalne błędy które są łatwe do wyeliminowania i ich jazda zmieni się diametralnie. Brak cierpliwości przy inicjowaniu skrętu carvingowego jest jednym z nich. Najczęściej ludzie chcą wejść szybko na krawędź i zrywają skręt szurając. PÓŹNIEJ CIĘŻKO JEST ZŁAPAĆ KREWĘDŹ I CZYSTO NA NIEJ POJECHAĆ. Są TACY KTÓRYM SIĘ TO PO BŁĘDZIE niecierpliwości UDAJE I TAKICH "LECZĘ" 🙂 JEDNYM PRZEJAZDEM. Wystarczy odrobina cierpliwości w pierwszej fazie skrętu. Sorry za wielkie litery. Nie mam siły poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu 15 godzin temu, .Beata. napisał: 8-10 stycznia 2027 w Zwardoniu, fajnie będzie Ciebie poznać 🙂 może mi się uda wpaść . 7ego wracam z Japonii a 9-tego mam kolejny Camp we Włoszech wiec 8-my jest jak najbardziej możliwy 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi