Skocz do zawartości

Trochę humoru

Mikoski

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.06.2025 o 17:27, Spiochu napisał:

Szczególnie niezauważlana była budowa A1 w śladzie popularnej Gierkówki. Trwało to tyle lat, że nawet fotoradar odinkowy zdążyli postawić na remontowanym odcinku. Wcześniej pewnie była masa wypadków bo jechało się 120km/h pasem o szerokości 2m. 

He, he, sam osobiście w tym radarze przed Radomskiem zmieniałem akumulatory i czyściłem obiektywy bo strasznie się kurzyło 🙂 (bo brak było zasilania z sieci). Raz w nocy chapnęło jegomościa który miał zdrowo ponad 200km/h. Problemem nie było to że było wąsko, tylko że tam były straszne dziury, więc trzeba było być jełopem żeby tam tak zapier....  Ale nikt chyba z tego radaru mandatu nie dostał. Odcinkowy był później postawiony i dalej Radomsko-Częstochowa, tam już była sieć.

W dniu 11.06.2025 o 05:47, kordiankw napisał:

Jeżeli masz wiedzę i dowody na wałki, to są organy państwa do których należy to zgłosić. Bo jeśli tylko ci się wydaje, a nie masz dowodów, to niczym się nie różnisz od tego miszcza co to słyszał szumy w głowie i dlatego spowodował wypadek w skutek którego kobieta miała złamane nogi, unika stawienia się na badania psychiatryczne, za co przez sąd został osadzony w pierdlu, a teraz premiera oskarża tu na forum o zbrodnicze działania.

Mnie sprawa nie dotyczy osobiście ale pokrzywdzeni mieli dowody, składali zawiadomienia a aferę mieliły wszelkie możliwe służby. Jak zwykle rozeszło się po kościach a nikt (istotny) konsekwencji nie posniósł. Tak to już bywa w PL

1 godzinę temu, Jacek1210 napisał:

He, he, sam osobiście w tym radarze przed Radomskiem zmieniałem akumulatory i czyściłem obiektywy bo strasznie się kurzyło 🙂 (bo brak było zasilania z sieci). Raz w nocy chapnęło jegomościa który miał zdrowo ponad 200km/h. Problemem nie było to że było wąsko, tylko że tam były straszne dziury, więc trzeba było być jełopem żeby tam tak zapier....  Ale nikt chyba z tego radaru mandatu nie dostał. Odcinkowy był później postawiony i dalej Radomsko-Częstochowa, tam już była sieć.

Ja pmiętam, że było wąsko a dziur jakiś wilekich już nie. Tylko to były różne odcinki i to się zmieniało w czasie, więc możemy mówić o róznych miejscach. Za czasów radaru już tam nie jeździłem.

Osobiście miałem kiedyś okazję poznać kuratorkę sądową, która zajmowała się takimi rodzinami. Ci ludzie nigdy do pracy nie pójdą. Oczywiście są też uczciwe rodziny, którym się nie wiedzie, ale wybijają się te "zaradne"

• Like 2

Cześć

Jacek to niestety nie jest śmieszne. Żywimy, wyposażamy, stawiamy wakacje, kupujemy samochody zwykłej bandzie skurwysynów.

Albo do roboty albo do utylizacji, ale głos się liczy. PIS rozpoczął tą karkołomną komunę i choćby skały srały nigdy im tego nie wybaczę.

Powrót do demokracji ateńskiej gdzie głos miła tylko Obywatel a Obywatel płaci pracuje i płaci podatki. Nieważna jest nacja czy wyznanie.

Pozdro

21 minut temu, grimson napisał:

a KO [PO] żwawo ją kontynuuje.

A na ich miejscu zlikwidował byś 500+ czy tam 800. Startując do jakichkolwiek wyborów dał byś taki postulat jako zasadniczy?

Skurwysyny udupili wszystkich kupując sobie głosy chamów. Wypaczyli demokrację - postąpili po mistrzowsku, zapewniając sobie głosy tępych nierobów, i nie tylko.

Edytowane przez Mitek

28 minut temu, Mitek napisał:

A na ich miejscu zlikwidował byś 500+ czy tam 800. Startując do jakichkolwiek wyborów dał byś taki postulat jako zasadniczy?

Skurwysyny udupili wszystkich kupując sobie głosy chamów. Wypaczyli demokrację - postąpili po mistrzowsku, zapewniając sobie głosy tępych nierobów, i nie tylko.

W sprawach podstawowych PIS = KO [PO].

Socjał z naszych podatków dla nierobów? 500 plus, 800 plus, wyprawka 300 plus. To jest tylko i wyłącznie jak piszesz kupowanie głosów wyborców. Pół biedy że polskich, bo nasze piękne państwo uchyla nieba UPAińcom zza wschodniej granicy.

Swoją drogą PL to bogaty kraj, za darmo udostępnianie naszego uzbrojenia i wyposażenia wojskowego dla naszego wspaniałego sąsiada zza wschodnią granicą, niedawno dowiedzieliśmy się o pierwszej transzy 100 mln PLN tytułem spłacenia...banderowskich odsetek od ich kredytów. Sponsorujemy UPAińskie Starlinki, 323 mln PLN wydane w latach 2022-2024. Czy to nie są wspaniałe wiadomości?

Godzinę temu, grimson napisał:

W sprawach podstawowych PIS = KO [PO].

Socjał z naszych podatków dla nierobów? 500 plus, 800 plus, wyprawka 300 plus. To jest tylko i wyłącznie jak piszesz kupowanie głosów wyborców. Pół biedy że polskich, bo nasze piękne państwo uchyla nieba UPAińcom zza wschodniej granicy.

Swoją drogą PL to bogaty kraj, za darmo udostępnianie naszego uzbrojenia i wyposażenia wojskowego dla naszego wspaniałego sąsiada zza wschodnią granicą, niedawno dowiedzieliśmy się o pierwszej transzy 100 mln PLN tytułem spłacenia...banderowskich odsetek od ich kredytów. Sponsorujemy UPAińskie Starlinki, 323 mln PLN wydane w latach 2022-2024. Czy to nie są wspaniałe wiadomości?

Rozumiem. Ćwicz.