zając Napisano Środa o 14:10 Udostępnij Napisano Środa o 14:10 Wracając do tytułu wątku: 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1210 Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu W dniu 10.06.2025 o 17:27, Spiochu napisał: Szczególnie niezauważlana była budowa A1 w śladzie popularnej Gierkówki. Trwało to tyle lat, że nawet fotoradar odinkowy zdążyli postawić na remontowanym odcinku. Wcześniej pewnie była masa wypadków bo jechało się 120km/h pasem o szerokości 2m. He, he, sam osobiście w tym radarze przed Radomskiem zmieniałem akumulatory i czyściłem obiektywy bo strasznie się kurzyło 🙂 (bo brak było zasilania z sieci). Raz w nocy chapnęło jegomościa który miał zdrowo ponad 200km/h. Problemem nie było to że było wąsko, tylko że tam były straszne dziury, więc trzeba było być jełopem żeby tam tak zapier.... Ale nikt chyba z tego radaru mandatu nie dostał. Odcinkowy był później postawiony i dalej Radomsko-Częstochowa, tam już była sieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu W dniu 11.06.2025 o 05:47, kordiankw napisał: Jeżeli masz wiedzę i dowody na wałki, to są organy państwa do których należy to zgłosić. Bo jeśli tylko ci się wydaje, a nie masz dowodów, to niczym się nie różnisz od tego miszcza co to słyszał szumy w głowie i dlatego spowodował wypadek w skutek którego kobieta miała złamane nogi, unika stawienia się na badania psychiatryczne, za co przez sąd został osadzony w pierdlu, a teraz premiera oskarża tu na forum o zbrodnicze działania. Mnie sprawa nie dotyczy osobiście ale pokrzywdzeni mieli dowody, składali zawiadomienia a aferę mieliły wszelkie możliwe służby. Jak zwykle rozeszło się po kościach a nikt (istotny) konsekwencji nie posniósł. Tak to już bywa w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Jacek1210 napisał: He, he, sam osobiście w tym radarze przed Radomskiem zmieniałem akumulatory i czyściłem obiektywy bo strasznie się kurzyło 🙂 (bo brak było zasilania z sieci). Raz w nocy chapnęło jegomościa który miał zdrowo ponad 200km/h. Problemem nie było to że było wąsko, tylko że tam były straszne dziury, więc trzeba było być jełopem żeby tam tak zapier.... Ale nikt chyba z tego radaru mandatu nie dostał. Odcinkowy był później postawiony i dalej Radomsko-Częstochowa, tam już była sieć. Ja pmiętam, że było wąsko a dziur jakiś wilekich już nie. Tylko to były różne odcinki i to się zmieniało w czasie, więc możemy mówić o róznych miejscach. Za czasów radaru już tam nie jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi