tomkly Napisano 12 Marca 2022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 (edytowane) Godzinę temu, Chertan napisał: To jest ból na Mosornym, że tam trochę pieszych tras jest. Ino matołki przecież mają konkretny harmonogram wjazdu pieszych, nie trzymali się go? Ja leniwie w Myślenicach, 26 zjazdów w 4 h, rano fajnie twardo, potem góra sypka, a pod spodem twardo. Slalomki dobrze na czymś takim jeżdżą. Tak jak @mig pisał, nieco lżej wtedy jeździć i fajna zabawa. Harmonogram też nie rozwiązuje sprawy, jeśli jedzie Ci grupa dajmy na to 100 osobowa. Przy zwolnieniu do prędkości nr I tracisz w takim przypadku conajmniej 5 minut. I tak co pół godziny dajmy na to. Czyli co drugi wyjazd. A dziś jeździli jak chcieli, w zasadzie na okrągło. Szkoda, bo bardzo ten stok polubiłem, ale trzeba podjąć stanowczą decyzję. Edytowane 12 Marca 2022 przez tomkly 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Marca 2022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 Cze Dzisiaj Włochy na Podhalu, takiego słoneczka, śniegu i pustek dawno nie widziałem, jutro powtórka. 9.00-16.00 warunki IDEALNE ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Marca 2022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Cze Dzisiaj Włochy na Podhalu, takiego słoneczka, śniegu i pustek dawno nie widziałem, jutro powtórka. 9.00-16.00 warunki IDEALNE ! Gdzie taki zacny warun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Marca 2022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 25 minut temu, grimson napisał: Gdzie taki zacny warun? Bukowina, Rusiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 Wczoraj Poniwiec.. poranek z temp -6, metr śniegu w idealnym stanie aż do 14tej... 30 km zjazdu na kilometrowej trasie ( tak, wiem, że po 2 takich godzinach można dostać.... no ale jest blisko). Dzisiaj NOsada, warunki podobne, choć nieco cieplej. Jutro plany na Szczyrk. Mozna nie lubic nowych czasow ale choc raz w sezonie wypada. A ze sezon zaczal mi sie w tym roku niedawno... Przy okazji - ceny poza łykendem zachęcające... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 Pakuje się. Go south west. Wyglada obiecująco. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 Zazdroszczę Wam… za drogo wychodzi wypad na jeden dzień… więc zamiast… … na pocieszenie 😉 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 5 godzin temu, .Beata. napisał: Zazdroszczę Wam… za drogo wychodzi wypad na jeden dzień… Może warto połączyć z kimś siły i będzie taniej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 (edytowane) 5 godzin temu, .Beata. napisał: Zazdroszczę Wam… za drogo wychodzi wypad na jeden dzień… więc zamiast… … na pocieszenie 😉 Ja tez jadłem dziś takie trzy plus napój owsiany i owies… nie dla konia. PS o ja przepraszam zostaje do jutra Edytowane 13 Marca 2022 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 4 minuty temu, star napisał: Ja tez jadłem dziś takie trzy plus napój owsiany i owies… nie dla konia. PS o ja przepraszam zostaje do jutra Chuchnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 (edytowane) 13 minut temu, .Beata. napisał: Chuchnij Jechałem, wiec nie pije. 4.5 godz z Łodzi do Peca z wjazdem do Wrocka po narty. Poniżej 5 spalanie. Mijali mnie Ukraińcy. Wino od Messnera. Można zgadywać szczyty. Edytowane 13 Marca 2022 przez star 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 Schemat na jutro. Bo ja w dzień śpię, śpię, śpię… a w nocy chodzę, chodzę, chodzę… dzień jak co dzień. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 Cze Dzisiaj powtórka na Rusinie, śnieg bajka, takie masełko - petarda. Chyba jedne z lepszych dni na nartach przed nami - długi dzień, cieplutko i ten wiosenny śnieg - dla mnie bomba. Dniówka odbębniona 9.00-16.00, ale dzisiaj powrót gorszy do Krakowa. Rano nie zapowiadało się najlepiej - ale pustki dziś totalne, załapałem się nawet na kiełbaskę z chłopakami ze szkółki - dzisiaj oficjalnie zakończyli sezon. Ale od 10.00 to już tylko tak i tak do samego końca, żal było wyjeżdżać, ale nogi zaczęły już siadać 🙂 pozdrawiam. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 8 minut temu, star napisał: Schemat na jutro. Bo ja w dzień śpię, śpię, śpię… a w nocy chodzę, chodzę, chodzę… dzień jak co dzień. Sporo śniegu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 18 minut temu, Marcos73 napisał: Sporo śniegu. pozdro Sporo. Będzie dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 22 minuty temu, star napisał: Sporo. Będzie dobrze. Tak miłej eksploracji Słowackich? gór życzę. Albo raczej Czeskich. Ale nie wiem dokładnie. Na Podhalu schodzi w oczach. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 13 Marca 2022 Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Tak miłej eksploracji Słowackich? gór życzę. Albo raczej Czeskich. Ale nie wiem dokładnie. Na Podhalu schodzi w oczach. pozdrawiam Dokładnie to czeskich. Na południe od Podhala są słowackie. Raz jednemu koledze z forum się pomyliło i napisał - czeskie. Po mojej uwadze, że tam biją po buzi, za tanie gadanie, teraz już pamięta jaki to kraj. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Tak miłej eksploracji Słowackich? gór życzę. Albo raczej Czeskich. Ale nie wiem dokładnie. Na Podhalu schodzi w oczach. pozdrawiam Dziękuje. -4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2022 Jedziemy dalej… 1h wypacamy… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Pobudka i start. Warunki trudne. Nierówno. No i ten lód. Nie można z tym czegoś zrobić? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Qźva pięknie... Wyjeździj się też za mnie 🤣 Miłego nartowania 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 (edytowane) 52 minuty temu, Jasiek. napisał: Qźva pięknie... Wyjeździj się też za mnie 🤣 Miłego nartowania 👍 Już skończyłem niestety. Takie chwile wydarte z kalendarza, jak kartki. Ciebie i twoje nartowanie zawsze miłe mojemu sercu, w bonusie fotek kilka plus. Zdrowia! Edytowane 14 Marca 2022 przez star 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Gdzie?Włochy,San Candido,Kronplatz,Cortina,być może Hochwurzen w powrocie-wyjazd w piątek rano,3 lub 4 dni jazdy-jeśli znajdę ofiarę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 W piątek startujemy z @Mikoskii @Marcos73 pod wezwaniem @JurekByd do Zillertal. Lampa się szykuje, a zimą cudna, Juras zdjęcia podesłał z ostatnich dni. Będzie moc! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 1 minutę temu, Chertan napisał: W piątek startujemy z @Mikoskii @Marcos73 pod wezwaniem @JurekByd do Zillertal. Lampa się szykuje, a zimą cudna, Juras zdjęcia podesłał z ostatnich dni. Będzie moc! Niech moc będzie z nami!. pozdrawiamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi