moruniek Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jak w temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 W końcu! Chyba otworzę dziś wino z tej okazji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolomeus Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 W końcu! Chyba otworzę dziś wino z tej okazji Jak najbardziej... z tej okazji warto otworzyć...też tak zrobię...dziś za to nie otworzę tego, które otwierałem z powodu, że stoki są zamknięte ;-).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jestem załamany, znów będzie tłok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RobertK Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 i z tej okazji jadę jutro do Czarnowa "testować" nowe dzidy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Dzisiaj się urżnę z tej słusznej racji Już nie mogę się doczekać, co otworzy CG oraz Szklarska Poręba. Może być na bogato patrząc, ile jest białego, oraz jakie są prognozy na kolejne dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jestem załamany, znów będzie tłok. To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Trzeba kuć żelazo póki gorące i korzystać bo za 2 tygodnie zamkną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... chyba Was nie lubię........ ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Chłopaki no, odrobina empatii by się przydała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Egoista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 TMR w Szczyrku sprzedaje już skipasy na następny weekend. Puki co po 109 PLN, całodzienny. Założę się że będzie jeszcze drożej. Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndRand Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Optima Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
labas Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jestem załamany, znów będzie tłok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertK Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 i z tej okazji jadę jutro do Czarnowa "testować" nowe dzidy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Dzisiaj się urżnę z tej słusznej racji Już nie mogę się doczekać, co otworzy CG oraz Szklarska Poręba. Może być na bogato patrząc, ile jest białego, oraz jakie są prognozy na kolejne dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jestem załamany, znów będzie tłok. To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Trzeba kuć żelazo póki gorące i korzystać bo za 2 tygodnie zamkną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... chyba Was nie lubię........ ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Chłopaki no, odrobina empatii by się przydała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Egoista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 TMR w Szczyrku sprzedaje już skipasy na następny weekend. Puki co po 109 PLN, całodzienny. Założę się że będzie jeszcze drożej. Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndRand Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Optima Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Trzeba kuć żelazo póki gorące i korzystać bo za 2 tygodnie zamkną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... chyba Was nie lubię........ ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Chłopaki no, odrobina empatii by się przydała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Egoista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 TMR w Szczyrku sprzedaje już skipasy na następny weekend. Puki co po 109 PLN, całodzienny. Założę się że będzie jeszcze drożej. Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndRand Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Optima Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Chłopaki no, odrobina empatii by się przydała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Egoista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 TMR w Szczyrku sprzedaje już skipasy na następny weekend. Puki co po 109 PLN, całodzienny. Założę się że będzie jeszcze drożej. Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndRand Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Optima Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
kordiankw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Egoista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 TMR w Szczyrku sprzedaje już skipasy na następny weekend. Puki co po 109 PLN, całodzienny. Założę się że będzie jeszcze drożej. Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndRand Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Optima Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
brachol Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... AndRand Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Optima Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
moruniek Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndRand Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... martin TDM Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Optima Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
martin TDM Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Optima Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
tomkly Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Optima Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
wojtek pw Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Optima Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optima Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte.
.Beata. Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte.
mig Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajÄ…c Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
quanto1 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts