Jump to content

Uszkodzenie łękotki ?, nic nie widać na usg..

mario33
 Share

Recommended Posts

W sobotę się dowiem jak bardzo skazujący... od tygodnia kolano jak bania- coś chrupło i spuchło...

W jakim mechanizmie? Ograniczenie zgięcia jest? Tzn taki wręcz blok? Miałem coś takiego w wieku 16 lat. Wtedy nie było endoskopii i rezonansu. Łąkotka pęknięta, ale się zrosła, co pokazał niedawny rezonans.

W jakim mechanizmie? Ograniczenie zgięcia jest? Tzn taki wręcz blok?
Miałem coś takiego w wieku 16 lat. Wtedy nie było endoskopii i rezonansu. Łąkotka pęknięta, ale się zrosła, co pokazał niedawny rezonans.

Ani zgiąć - ani wyprostować - ani przystanąć...SKS mój Drogi, SKS...

Ani zgiąć - ani wyprostować - ani przystanąć...SKS mój Drogi, SKS...

E tam, jesteśmy praktycznie równolatkami, teraz druga młodość. Nie z żadnym SKS mi tu wyskakiwać. Mi kolana na przykład dokuczają coraz mniej, a kiedyś brzękło jak cholera. Uraz się może każdemu trafić.

...no może, tylko dlaczego na miesiąc przed sezonem?!

Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj).

wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę.

Ty też.  :)

Nie mogę się ruszać na razie, ale... poprosiłem córkę żeby mi zrobiła fotkę naszych nart w piwnicy... nawet zapomniałem już, że w kącie są jeszcze biegówki... (5 lat nie było śniegu tutaj).

wiesz po co ? Po to, żeby głowa wiedziała, że za max 3 miesiące na nich zjadę. Nie wiem gdzie, nie wiem jak, ale zjadę.

Ty też.  :)

Dzięki, jakoś tak lżej...
Połamana łąkotka - będą szyć. Mój plan - luty w Zwardoniu :D choćby nie wiem co.

Może strój niewyjściowy, ale radocha bezcenna...

Załączone miniatury

• B2DA37CE-CE5B-4C4F-9001-19DDFFD9BCF4.jpeg